Anime és az ellenkező nem (=partner)

Started by Ramiz, 2004-05-18, 19:43:45

Previous topic - Next topic

Neferura

akkor kiegészítem, vagy szép fiúk vagy pénzesek  :D :D :D

SaiyaGin

Quote from: sirtomi on 2006-12-08, 12:31:24
Quote from: Neferura on 2006-12-08, 12:08:12
ugyan miért nem? minden lány szereti a szép fiúkat, lehet hogy azzal felkeltenéd az érdeklődését  :D
A szép fiúk iránt? Inkább nem, mi lenne úgy velem :D

Én is valami ilyesmire céloztam. 

sirtomi

kisvirag

annyiban igaza van Neferuranak, hogy a nők ugyanúgy képesek csak néhány jóképű pasi miatt megnézni egy filmet, mint ahogy a pasik holmi csini csajok miatt. Nem egy ismerősöm van, aki egyébként xar filmeket képes megnézni csak azért, mert a kedvenc szépfiúja van benne. és be is vallja, hogy xar volt, de hát, "Ő" játszott benne :)
szóval a bishikkel tényleg meg lehet fogni esetleg. persze ehhez az kell, hogy nyitottak legyenek erre a megjelenítési stílusra :)
nővéremnek pl mutogathatok akármilyen bishoneneket, ő csak a hagyományos európai/amerikai style rajzfilmeket komálja.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Yakumo

Lávos/ érzelmes, de komoly történet kell a közös animenézéshez^^ Lehet kicsit néha szomorú (megvigasztalás/ átölelés rulz^^) vagy akár vígjátékos is. (közös nevetés szintén rulz :) )
Aztán utána közös együttlé......éééééé......értelmezése a látottaknak.  :angyali: :haha:

Egyetértek/ bevallom: :D igaza van kisviragnak is, én is megnézek olyan filmet, amiben esetleg játszik szimpatikus hölgy. (pl. Zhang Zi Yi, Lucy Liu) Mondjuk, ha xar volt, akkor többet meg nem nézem az biztos ettől függetlenül. XD

Neferura

köszi kisvirág... legalább vki érti mit mondok.. persze vannak javíthatatlanok is, mint pl nővéred.. nem tom mit eszik az amerikai stíluson, de hát ízlések és pofonok és mi elfogadjuk a másságot  :D

Andicilin

Quote from: Ramiz on 2004-05-18, 19:43:45
1.) Mit szól a barátotok/barátnőtök az animemániátokhoz? Viseli vagy lenevelne? És ti rá akarjátok őket nevelni, vagy inkább letagadjátok? :D Van, akinek sikerült otaku-partnert találni? + Ugyanezek a kérdéseim azokhoz, akiknek vannak gyerekeik: ők mit szólnak hozzá stb.

2.) Van egy barátom, aki jóba van egy lánnyal, kezdenek összemelegedni, sokat beszélgetnek, szóba került az anime, a lány érdeklődést mutatott, valószínűleg nem csak "illemből", mert azóta rá is kérdezett a fiúnál, hogy hozott-e neki valamit. A kérdés: mit vigyen (ha egyáltalán)? Egy Miyazakit, amit "mindenki szeret"? Próbálkozzon Love Hinával vagy Azumangával? Vagy esetleg egy sokkal komolyabb kategóriával (mint pl Jin-Roh vagy GitS)? Van valakinek ilyen tapasztalata már? A konkrét kérdéstől elvonatkoztatva lányok is írjatok, mit adtatok/adnátok először egy srácnak?
1, Nekem nincs, de ha lenne, akkor nem tagadnám le, mert elég nehéz lenne órákat észrevétlenül kockulni a gép előtt. Most komolyan, van aki próbálta már titkolni? Az otakuság nálam amúgy nem szempont. Ha lenne gyerekem, akkor nem tiltanám el ettől a dologtól, pláne, hogy velem régen sokszor együtt nézte az animéket anyukám. Amikor kicsi voltam.
2, Többször is rá lehet kérdezni illemből. Én szoktam is, mert akkor úgy tűnik, mintha érdekelne valami. Egyébként tényleg egy olyan film a jó, amit mindenki szeret, bár nekem jött úgy össze két ismerősöm, hogy az Akirát nézték...vagy olyasmi. És hogy én mit adnék? Hát, nem is tudom, valószínűleg egy filmet, ami közkedveltségnek örvend, vagy valami komolyabb témájút, ha idősebb.
"Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami!"