Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

kada

Engem speciel némileg meglepett a gyüjtemény, és utánna a reagálás hogy "I'm not one to talk"

Also, Y U no haz interwebz access.

Megmurdel

Quote from: kada on 2012-05-27, 14:47:56
És tudományos kutatási célokból teljes dokumentálást szeretnél a dologról a mangában, mi?  ::)

Of course :D
Quote from: kada on 2012-05-27, 15:03:05
Engem speciel némileg meglepett a gyüjtemény, és utánna a reagálás hogy "I'm not one to talk"

öööhm asszem van csak le van védve be van biztosítva... de lehet h rosszul tudom  :lul:

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-05-27, 17:27:21
Quote from: kada on 2012-05-27, 14:47:56
És tudományos kutatási célokból teljes dokumentálást szeretnél a dologról a mangában, mi?  ::)

Of course :D
Quote from: kada on 2012-05-27, 15:03:05

öööhm asszem van csak le van védve be van biztosítva... de lehet h rosszul tudom  :lul:
Na, lebuktam hogy milyen "műveletlen" vagyok.
Ami nem feltétlen baj?  ::)

Kis google után kiderült hogy már a manga elején is szép kis gyüjtemények voltak (legalábbis füzetben, méghozzá minőségi), és valamelyik anime epizódban volt az internetes sikertelenség.

Megmurdel

Air Gear 355-357 END
kijött az uccsó 3 chapter [spoiler]nekem teccett a vége kicsit sajnáltam h nem volt Ikki - Ringo pillanat és remélem minél előbb lesz majd anime verzió is[/spoiler]

Quote from: kada on 2012-05-27, 17:56:02
Kis google után kiderült hogy már a manga elején is szép kis gyüjtemények voltak (legalábbis füzetben, méghozzá minőségi), és valamelyik anime epizódban volt az internetes sikertelenség.
nah azt ezek szerint el is felejtettem h a gyűjtemény már megvolt az elején a "játékok" viszont sztem utólagosak  ^^ de a netbe tuti biztos voltam bárez amolyan spoiler v inkább emlékeztető h miután azzal felsültek elmentek venni 1 erogét :D

kada

Minamoto 33
Quote from: Megmurdel on 2012-05-21, 16:02:04
[spoiler]but the bitch is a bitch[/spoiler]
fix'd
Aztán hogy kegyes-e, stay tuned to find out.

Megmurdel

Quote from: kada on 2012-05-28, 00:55:48
Minamoto 33
Quote from: Megmurdel on 2012-05-21, 16:02:04
[spoiler]but the bitch is a bitch[/spoiler]
fix'd
Aztán hogy kegyes-e, stay tuned to find out.
+1 for fixing XD
[spoiler]to tell the truth im a bit sceptic about this "reward" :D[/spoiler]

kada

Mindenható TvTropes néha furcsa helyekre visz.
(Ez speciel közel sincs a legfurcsábbakhoz  ::))
Viszont asszem a kép mutatja hogy itt valami 'vicces' dolog alakul.
Ah (Oh?) My Goddess 285
[spoiler=kép szöveg nélkül][/spoiler]

edit:
Mondjuk így 285 rész után bejátszani kissé...
Főleg ha olyan "na ott volt a hint"-et próbálnak belemagyarázni.
Meg az eddigi viselkedések egy része akkor értelmetlenebb.

Megmurdel

Denpa Kyoushi 25 [spoiler]nah nem tartott sokáig ez a laborosdi :D de ez a kijelentés kicsit erős lesz...[/spoiler]

Megmurdel

Girl's of the Wild's 41 lassan kezdődik a tournament már alig várom

Megmurdel

Sora no 60 Oké biztos nem te voltál Nymph  :lul: én szétröhögtem a fejem ezen a chapteren

Zelda

Kuroko no basket
Na hát, hogy is mondjam, nem vagyok egy nagy rajongója a sport mangáknak, de ez a darab valamiért megfogott. 158 chapter 3 nap alatt (ahogy csak az időmbe belefért), egyszóval: állati!
[spoiler]És mellesleg a nem rég indult anime is fergetegesen jó![/spoiler]

kada

Papa no Iukoto wo Kikinasai! -Chronicles of Street Observation Research- de hosszú címed van neked is 21
Nimurát is utolérte a karmája, most már nincs panasz.

Megmurdel

Quote from: kada on 2012-05-30, 19:30:06
Papa no Iukoto wo Kikinasai! -Chronicles of Street Observation Research- de hosszú címed van neked is 21
Nimurát is utolérte a karmája, most már nincs panasz.
csak simán add meg így Papa no...Nisshi az elég lesz de am a többiről nem is szoktak írni ha jól tom XD
Hát igen aki néha több csajjal sétál ki 1 hotelből az kaphat néhány "fura" figurát is. Thank you Karma you dirty little bitch. :D

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-05-30, 21:00:28
csak simán add meg így Papa no...Nisshi az elég lesz de am a többiről nem is szoktak írni ha jól tom XD
Ezt is asszem te emlegetted először az előző rész kapcsán, legalábbis elötte mintha nem hallottam volna róla.

Megmurdel

Quote from: kada on 2012-05-30, 22:51:57
Ezt is asszem te emlegetted először az előző rész kapcsán, legalábbis elötte mintha nem hallottam volna róla.
jah mer úgy megvoltál lepődve h annyi különböző van belőle de messze a ..Nisshi a legjobb! :D

kada

Maoyuu Maou Yuusha - Kono Watashi no Mono Tonare, Yuusha yo Kotowaru! 13
Á! Szóval ez áll a háttérben!
A kivédés terve így előre ha tényleg ennyire egyszerűen megy menne, kissé unalmas lenne.
Na nem mintha az ember kényelmes életét feláldozni olyan egyszerű lenne.
Meg az egyéb hatások még így is módfelett kellemetlenek lesznek...
Lázadás mint alternatíva?

Megmurdel

Quote from: kada on 2012-05-30, 23:57:00
Maoyuu Maou Yuusha - Kono Watashi no Mono Tonare, Yuusha yo Kotowaru! 13
Á! Szóval ez áll a háttérben!
A kivédés terve így előre ha tényleg ennyire egyszerűen megy menne, kissé unalmas lenne.
Na nem mintha az ember kényelmes életét feláldozni olyan egyszerű lenne.
Meg az egyéb hatások még így is módfelett kellemetlenek lesznek...
Lázadás mint alternatíva?
Kicsit meglepett h még él az a pöcs de legalább megvan a másik szarkeverő is :D
Ha a terv alatt a kiszabadítást érted akk jah...
A lázadás szinte biztos lesz.
Amúgy az egyetlen dolog ami még nagyon érdekel h a Varázsló csajt mikor mutatják már be, mer érdekelne :D

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-05-31, 00:29:16Amúgy az egyetlen dolog ami még nagyon érdekel h a Varázsló csajt mikor mutatják már be, mer érdekelne :D
Lapos varázsloli nagy kalappal? Vagy úgy, szóval az ilyet kedveled! Berserkben is van!  :angyali:

A lázadás nem lenne vidám, a démonok elvannak egymás közt per pill, középkorban is mennyire szépen aprították egymást néha az európaiak keresztes hadjárat címén, namármost itt még eretnekeskedés is van...
...
Plot szinten ez nagyon illene viszont a mangához!  :eek:
És akkor a kereskedőcéh is meg tudná mutatni az erejét.

Megmurdel

Quote from: kada on 2012-05-31, 00:38:13
Lapos varázsloli nagy kalappal? Vagy úgy, szóval az ilyet kedveled! Berserkben is van!  :angyali:
Azt nem mondtam h kedvelem de simán hárem jelölt ő is  :Kiraly: csak azért érdekel annyira mert elvégre őt ment el megkeresni még annó v nem? és eddig semmi ...

Megmurdel

Mahouka Koukou no Rettousei 06 lol Bloom vs Weed instant KO

chilip

Quote from: Megmurdel on 2012-05-31, 12:55:38

azaz, és hogy hypeolta magát mr flower hogy hogy fogja elintézni majd

kada

Quote from: chilip on 2012-05-31, 12:57:23
Quote from: Megmurdel on 2012-05-31, 12:55:38

azaz, és hogy hypeolta magát mr flower hogy hogy fogja elintézni majd
Az olvasó már csak ezért is tudhatta előre hogy nem így lesz.
Viszont ez a győzelem új értelmet ad az instant-nak az instant KO-ban...
(még az adott manga keretein belül is, sőt!)
Srác ha jól értettem készült a lebukásra, de innen vajon hogyan tovább?

chilip

next month we will see  ::) kár hogy havi

Megmurdel

Quote from: chilip on 2012-05-31, 13:10:58
next month we will see  ::) kár hogy havi
hát igen pedig szeretném látni azt a "playback"-et már most :D

Megmurdel

Minamoto 34 [spoiler]kövi chapter prev: sztem először megalázza és utána a csaj fogja megdugni őt XD[/spoiler]

Zelda

Zetman
Állati darab, bár néha annyira bonyolult, hogy rendszeresen mindf*ckot kapok tőle xD Ebben a műfajban ez az első próbálkozásom, de ez bejött.
[spoiler]Néha Kouga nagyon irritál benne, de Jin megnyilvánulásai rendszeresen jóvá teszik ezt.[/spoiler]
Az animével mindenesetre várok még egy kicsit.

Megmurdel

Quote from: Zelda on 2012-06-04, 03:01:47
Zetman
Állati darab, bár néha annyira bonyolult, hogy rendszeresen mindf*ckot kapok tőle xD Ebben a műfajban ez az első próbálkozásom, de ez bejött.
[spoiler]Néha Kouga nagyon irritál benne, de Jin megnyilvánulásai rendszeresen jóvá teszik ezt.[/spoiler]
Az animével mindenesetre várok még egy kicsit.
Hát én még a mangát se kezdtem el mer 1 kicsit a sor végén van :D

Code Breaker 180 a sok baszakodás után végre 1 chapter ami nagyon teccett  :Kiraly:

Maji de Watashi ni Koi Shinasai! 17 ez a mostani test of courage állati volt :D

Darkstar

Quote from: Megmurdel on 2012-06-03, 12:33:27
Minamoto 34 [spoiler]kövi chapter prev: sztem először megalázza és utána a csaj fogja megdugni őt XD[/spoiler]
Szerintem a következő chapter valami mellékszál lesz, mondjuk Asahi-val vagy valami.  :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

LuckyDingo

Quote from: Megmurdel on 2012-06-04, 03:29:34

Code Breaker 180 a sok baszakodás után végre 1 chapter ami nagyon teccett  :Kiraly:

Meglepődtem, ahogy Sakura betámadta Ogamit :D

Megmurdel

Quote from: LuckyDingo on 2012-06-04, 13:59:04
Quote from: Megmurdel on 2012-06-04, 03:29:34

Meglepődtem, ahogy Sakura betámadta Ogamit :D
én is de nem baj nekem rohattul teccett meg a többiek a végén XD