Main Menu

Naruto

Started by Tyrael, 2005-05-29, 16:30:24

Previous topic - Next topic

Ki a legjobb női ninja?

Hinata
Sakura
Temari
Ino
Tsunade
Kurenai
Mitarashi Anko
Shizune
Ayame
Kin
Tayuya
Tenten
Yuugao

Danhibiki

Quote from: White SeeDAz a részeges stílus, egy az egyben Jackie. Szal a mozdulatok, az állások, a beszéd. (És ha jobban belegondolok alakra is hasonló. Már vártam mikor tépi le magáról a ruhát, ilyen félmeztelen stílusra, aztán mégse:D

Egyértelmûen, de ez a stílus még egy csomó játékban megtalálható! Dead or Alive, King of Fighters kapásból ennyi jut eszembe, de van a Mortal Kombat Deadly Allience-ben is! Ezt a hülyeséget---> A Jackie film címe részeges karatemester, na de kérem õ kung-fu-zik a filmben:teccik:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Danhibiki

Quote from: White SeeDez csak a szuper magyar fordításnak köszönhető. Ugyebár ez a kis apróság úgy sem fog szöget ütni a közönség 99,99%-ánál. A maradék % meg nem lényeges. Az úgy is scak az értelmiség:D
:lol:, de basszus vagy százszor hangzik el a filmben, hogy kung-fu akkor mi a f@szé lett karatemester még logikájuk sincs:mad: Mikor lesznek újra rendes és normális részek a Naruto-ban? Még a jobbik fajta fillereknek is örülnék!:__devil:

Venom

Quote from: DanhibikiMikor lesznek újra rendes és normális részek a Naruto-ban? Még a jobbik fajta fillereknek is örülnék!:__devil:

Jövõre talán... esetleg... netalántán... mégis... ha szépen könyörgünk, hogy "Neeee, neeee, ne tessék már tovább kínozni minkeeeet!"...

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Xaga

161: Hát vmi poénos részt akartak csinálni, szvsz elég vacakra sikerült de azért lehetet 1x-2x röhögni..1 kicsitt.

Venom

Xaga, köszi a felvilágosítást. Még jó, hogy nem töltöttem le. Szerintem lassan elkezdek régi sorozatokat nézni, amíg ki nem jön az új széria. :)

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Dreamcleaver

Lehet , hogy mi egy picit igényesebbek vagyunk az átlag japcsi otakunál? :lul:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Magma

Nekem az nem tetszett benne nagyon, hogy Narutot ennyire hülyének állítják be. Képtelenség, hogy tényleg bevegye, hogy azok a barmok tényleg Gai és Lee. :rolleyes:

Egyébként baki is volt benne: Naruto úgy néztett Katsuya-ra, mint aki elõször látja, pedig a Sannin harcnál már "találkozott" vele, nem? :confused:
Men are supposed to forgive women's lies!

Xaga

Quote from: MagmaEgyébként baki is volt benne: Naruto úgy néztett Katsuya-ra, mint aki elõször látja, pedig a Sannin harcnál már "találkozott" vele, nem? :confused:

Ha jol emléxem Naruto KO wolt mikor Katsuyu-t megidézték.

Andi

Nekem a Naruto nem igazán jött be.
Viszont Kakashi nagyon aranyos^^ És az a könyv:haha:

ReLax18

161:
Egy szóval jellemzem ezt a részt: Baromság.:ejj:
De azért mosolyogtam pár dolgon...:)

Quote from: AndiNekem a Naruto nem igazán jött be.
Viszont Kakashi nagyon aranyos^^ És az a könyv:haha:

Nem tetszik a Naruto?!?!?! SZENTSÉGTÖRÉS!!!!:morci:
:D:D
De amúgy igazad van...a mostani részek nagyon gagyik...inkább a régi részeket nézd, mert azok az igaziak!:)
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

Andi

Nekem...uncsi:(  Egyszerûen nem kötött le.
Viszont nagyon szépen van megrajzolva és jó az animáció:appl:

Kupo

A mostani részek kicsit tényleg unalmasak, de a régiek voltak elég jók. :D
Egyébként mostanság már minden 2005-s animebe jók a rajzok és az anim, csak talán egy párnál nem. :D

Andi

Hát nem tudom, attól hogy új egy anime még lehetnek gagyik a rajzokˇˇ

Amennyit meg hallottam a Naruto zenéjéből az egész jó^^

Kupo

Hát lehet rossz, de a legtöbbnek amit láttam, jók a rajzai.
Egyébként nem tudja valaki mikor lesz vége a fillereknek? :D

Danhibiki

Quote from: KupoHát lehet rossz, de a legtöbbnek amit láttam, jók a rajzai.
Egyébként nem tudja valaki mikor lesz vége a fillereknek? :D
Olvass visszább Venom már közölte a ..... hírt, nem fogsz örülni te sem Kupo:(

Venom

Quote from: DanhibikiOlvass visszább Venom már közölte a ..... hírt, nem fogsz örülni te sem Kupo:(

Bár már kicsit elvesztettem a fonalat, de valahol ott járhatunk, hogy hátra van 21 vagy 20 filler epizód még. ... Hihetetlen fájdalmas lesz ez az idõszak, nem tudom, hogy a Naruto fanok hogyan fogják kibekkelni. Gondolom egy kis Bleach segít majd. :)

Thomasson88

162:Hát egész nézhetõnek indult de a befejezése elég gagyi lett. Aztán a következõ rész elõzetese az viszont tényleg nézhetõnek tûnik már. Remélem az egy jó  filler lesz mert ezeka mostani teljesitmények elég gyengék :(
Jól kezdõdött ez a nap is, csak kár, hogy felébredtem.

Temari

Arra kíváncsi leszek hogy fogják Narutóék elintézni :nagyere: azt a "szellemet"....ha az az....

Temari

Arra kíváncsi leszek hogy fogják Narutóék elintézni :nagyere: azt a "szellemet"....ha az az....de sztem valami genjutsus cucc...

Danhibiki

Quote from: White SeeDÉsss igen! Filmet csinûálnak a Narutó-ból. Noha nem tudni róla túl sokat, de íme egy kép a fõszereplõrõl:

http://usteam.hu/pictures/e/pics/1111879446116.jpg

:D
Giga:lol: , veszélyes a csávó...:D

ReLax18

162:
Jól kezdõdött, de aztán elcseszték...:(
Hagyják abba a filler!!!:bruhuhu:
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

Necrid^

Quote from: White SeeDÉsss igen! Filmet csinûálnak a Narutó-ból. Noha nem tudni róla túl sokat, de íme egy kép a fõszereplõrõl:

http://usteam.hu/pictures/e/pics/1111879446116.jpg

:D
naon beteg. lol :eeek:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Xaga

163: Felejtõs....

Temari

A mostani fillert (163) hagyjuk....(no comment)
De hogy feldobjam a csevejt elmondom min gondolkodtam: .... hogy mibõl élnek meg a ninják? ...jó lehet hogy küldetés után fizetnek...de amikor Naruto árva ugye....és még nem csinálhatott küldetést...akkor mibõl élt meg? :confused:

Ready2

szegeny naruto mit muvelnek vele :(
inkabb hagynak es lenne szunet par hetig

Dreamcleaver

Quote from: Temaride amikor Naruto árva ugye....és még nem csinálhatott küldetést...akkor mibõl élt meg? :confused:

Akkor találta fel a Sexy no Jutsu-t. Konoha bordélyháza messze földön híres volt exklúzív, minden igényt kielégítõ szolgáltatásairól...:lazza:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Bandita ^^

Egyre trébb a színvonal.... Ha ez így folytatódik, a fillerek végére még a kage-bunshin-t is el fogja felejteni Naruto-kun. :bruhuhu:
Fogadjunk hogy a legutolsó küldetés egy "cicamentés fáról" típusú erõpróba lesz. :mad:
Lehet legközelebb az "animét abbahagyni" topic-ba irok majd a Narutoról. :__devil: :__devil:
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

Xaga

Quote from: Bandita ^^Egyre trébb a színvonal.... Ha ez így folytatódik, a fillerek végére még a kage-bunshin-t is el fogja felejteni Naruto-kun. :bruhuhu:
Fogadjunk hogy a legutolsó küldetés egy "cicamentés fáról" típusú erõpróba lesz. :mad:
Lehet legközelebb az "animét abbahagyni" topic-ba irok majd a Narutoról. :__devil: :__devil:
Ajánlanám inkább a félbehagyást és olvasd inkább mangát mert ha végre az anime megint a manga vonalát fogja követni nagyon jó lesz!!!

Xaga

Quote from: White SeeDWell, én is inkább áttértem a mangára. Hát, nincsen túl sokkal az anime elõtt. Max 3 részel:(

Ezzel nagyon is vitatkoznék jó messze wan már a manga az animétõl és wan benne harc amit az anime úgy is elhúz 10 részt is jósolnék külömbségnek

Temari

Bocsi, de nem ott tart a manga hogy elrabolták...hanem hogy kiszabadították (280. rész) :ejj: