Main Menu

Naruto

Started by Tyrael, 2005-05-29, 16:30:24

Previous topic - Next topic

Ki a legjobb női ninja?

Hinata
Sakura
Temari
Ino
Tsunade
Kurenai
Mitarashi Anko
Shizune
Ayame
Kin
Tayuya
Tenten
Yuugao

Alkyra

Quote from: MagmaAmikor Kakashi arcát akarják látni!  :lul:

Jah, hát az nagyon llooolll!
Én elõször azt mangában láttam, de amikor lenyomatták animeben is akkor majd leestem a székrõl! :lul:

Magma

Elsõre nekem is nagyon tetszett, aztán másodszorra már nem annyira, a harmadiknál már csak az elején nevettem...  :rolleyes:
Men are supposed to forgive women's lies!

frosty30

Én akárhányszor megnézem ugyanúgy élvezem mint elõször... Szerintem az egyik legjobb rész.. De ízlések és pofonok...

Magma

Quote from: frosty30Én akárhányszor megnézem ugyanúgy élvezem mint elõször... Szerintem az egyik legjobb rész.. De ízlések és pofonok...

Ahogy mondod, ízlések és pofonok... Nekem a 148. akkor is jobban tetszett (abban legalább Kiba benne volt).  :rolleyes:

Danhibiki

Quote from: frosty30Én akárhányszor megnézem ugyanúgy élvezem mint elõször... Szerintem az egyik legjobb rész.. De ízlések és pofonok...
101.rész rulz és a "vita" lezárva srácok:D
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

frosty30

Végre valaki mellém áll :D.. Egyb. Énis és Magma is lány:)

Danhibiki

Quote from: frosty30Egyb. Énis és Magma is lány:)

én már semmin nem lepõdöm meg;)

frosty30

Ebben mi lenne meglepõ? Szal min lehetne meglepõdni.. A lányoknak nem szabad animét nézni.. vagy nemtom mi ebben a szokatlan..

Xaga

Quote from: frosty30Egyb. Énis és Magma is lány:)

Igy lenne ötösöm a lotton :)

Amúgy én ált. minden részt 2x nézek meg egyszer rawban utána meg subbal :)

És má 3.x nézem végig elörõl. :)

Danhibiki

Quote from: XagaIgy lenne ötösöm a lotton :)

Amúgy én ált. minden részt 2x nézek meg egyszer rawban utána meg subbal :)

És má 3.x nézem végig elörõl. :)

ezt bárcsak én is megtehetném, sajna a folyamatos vinyóhalálok......már elegem van

frosty30

Én kiírtam DvD-re :D Mondjuk Magmának adtam de ha akarom akkor még el tudnám kérni hogy ujra nézzem.. :) De most minden rész gépen van és nem vagyok annyira szerencsétlen h tönkre mennyen a winyom :D (Remélem)

Danhibiki

Quote from: frosty30Én kiírtam DvD-re :D Mondjuk Magmának adtam de ha akarom akkor még el tudnám kérni hogy ujra nézzem.. :) De most minden rész gépen van és nem vagyok annyira szerencsétlen h tönkre mennyen a winyom :D (Remélem)

hát ne legyél ebbe annyira biztos :ejnye: Bármikor megtörténhet:D Mint derült égbõl a villámcsapás;)

frosty30

Tudom.. Jónéhányszor elõfordult már:D De eddig kibirtam... Most se lenne negyobb gond:)

Xaga

Nekem még 1x se halt meg vinyo pedig a leggyengébb márkájú ami a piacon wan ellenben a DVD amire ki wan írva Naruto igenes felejt szoval lehet írhatom ki újra :( (hiába Princo rulz :))

Nimlot

Srácok ez nem  :_off: egy kicsit? :D Engem mondjuk nem zavar
+akkor már én is hozzáteszem a magamét  :haha:  Nekem van egy 3 gigás 7 éves vinyóm aminek soha semmi baja nem volt pedig tényleg õsrégi és a legjobb ha formatálni kell és nincs írható cd/dvd,,, eddig 2 vinyót füstöltem el :(
"Being too kind is also... cruel!"

Itachi

Kéne még mod, az tuti. :G

Amúgy meg már a tököm tele ezekkel a pokemon nivójú fillerekkel. :mad:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Xaga

A mostani filler nekem tetszik szvsz eddig a legjobb a fillerek között.

Bár a Kamizuri klán emberinak karakter design-ja kicsitt szar föleg a nõé Sakurának nincs akkora homloka mint neki :)

Pikkon

Sztem a mostani plusszepizódok jók, de csak, mert Hinata és Naruto vannak a színen, meg Shino is mûvel végre vmit :D

Azok a tetves szarok elrabolták Hinatát, remélem enyhén kisemmizik õket  :linsux:

De ott a 148-ban télleg eszméletlen volt az a dolog :D
"I saw an ultra pretty girl tonigh!"
:D:D
Narutoooh!!!  -  Sasukeeee!!!

Magma

Jó rész volt, de az elõzõ még mindig jobb. ^^

Naruto elõhívja a Kilencfarkút, és simán leveri "barátainkat".  :rolleyes:

ReLax18

Quote from: ShiroiHinata aranyos volt ugyan a vízesésnél, de túl sailor moon-os is... :(

És? Mi baj van ezzel? :)
Jó volt ez a rész is, de remélem, hogy nem fogják sokáig húzni ezt a fillert...A kövi rész legyen az utolsó, és akkor elfelejtem a Mizukis részeket :)
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

Danhibiki

Quote from: ReLax18És? Mi baj van ezzel? :)

Ez az:D Ennek így kellett történnie:) Narutot valahogy felkellett spanolni, hogy érdeklõdjön egy "titokzatos" lány iránt;)

Alkyra

Naruto annélkül is kedveli Hinatát, de nem ÚGY.(emlékezzetek a Neji elõtti meccsre amikor beszélgettek..)
Ez egy kis ráadás!^^
Már alig várom a 149et... :)

Nimlot

Lehet hogy mondott valamit de ami a 148. rész óta megy "köztük" nem arra utal hogy Hinata-nak nem jön be úgy Naruto és szerintem Naruto is megváltozna vele szemben ha rájönne, hogy min is jár Hinata agya mikor õt nézi....Remélem értitek mert így 2. olvasásomra már én magam is megzavarodtam :D
Nah a lényeg, hogy hajrá Naruto + Hinata!

Alkyra

Quote from: NimlotLehet hogy mondott valamit de ami a 148. rész óta megy "köztük" nem arra utal hogy Hinata-nak nem jön be úgy Naruto és szerintem Naruto is megváltozna vele szemben ha rájönne, hogy min is jár Hinata agya mikor õt nézi....Remélem értitek mert így 2. olvasásomra már én magam is megzavarodtam :D
Nah a lényeg, hogy hajrá Naruto + Hinata!

Szerintem Naruto csak nézne, ha Hinata bevallaná az érzelmeit.^^
S nem tudna mit kezdeni vele. :lul:
De ez csak a jelenlegi helyzetre vonatkozik.
A timejump után meglátjuk, hogy mi lesz.^^
A filler egyb. a 154. részig lesz...szal az még messze van...

Nimlot

Nah arra kíváncsi vagyok h után mi lesz de most azért tényleg "fiatal" hogy legyen értelme a dolognak.

Magma

Szerintem nem fogják összehozni õket, hisz Naruto teljesen odáig van, meg vissza Sakurától.  :rolleyes:
Bár, szerintem is jobban összeillenek Hinatával... Reménykedjünk! ;)

Ha a 154. részig van filler, akkor utána van a Time Jump? (Az nagyon jó lenne  :jee: )

Alkyra

Quote from: MagmaSzerintem nem fogják összehozni õket, hisz Naruto teljesen odáig van, meg vissza Sakurától.  :rolleyes:
Bár, szerintem is jobban összeillenek Hinatával... Reménykedjünk! ;)

Nincs annyira érte, csak jól néz ki a csaj s kész. Másrészt szerintem megoldják majd.^^
Nehogymár a kedves, jószívû, félénk, keményen dolgozó Hinatát ejtsék pofára. :) (mármint ilyen téren)
De ez szerintem naaaaggyyoonn messze van még.

Magma

Quote from: AlkyraNincs annyira érte, csak jól néz ki a csaj s kész. Másrészt szerintem megoldják majd.^^
Nehogymár a kedves, jószívû, félénk, keményen dolgozó Hinatát ejtsék pofára. :) (mármint ilyen téren)
De ez szerintem naaaaggyyoonn messze van még.

Hát azért eléggé oda van érte szerintem...
Mondjuk szerintem sem fogják Hinatát pofára ejteni. (Remélem  :rolleyes: )
Addig nekem nagyjából mind1, amíg nem Kibával akarják összehozni...  :)
De ez tényleg nagyon messze van még...

Nimlot

Hát ha már távoli dolgokról beszélünk és a ki jön össze ivel és kivel nem-rõl akkor megemlíthetjük hogy arra is meg van az esély hogy Shikamaru és Temari is összejöjjenek nem? egyébként szerintem is apad a Sakura iránti imádat
Egyébként mi lenne ha Naruto meg Sasuke jönnének össze :lul: ? Az elsõ csók már meg is volt és Naruto nagyon keresi Sasuke-t :lul:  :lul:

Magma

Lol, reméljük ez azért nem történik meg!
A rajongás apadását illetõen, mostanság nem volt Sakura közelében, azért nem hangoztatták (szerintem), de ttõl függetlenül... ki tudja...  :rolleyes:
Jah, és ha már a Sasuke-Naruto párosnál tartunk, akkor egy másik fórumon, azt is írták, hogy a készítõk gondolkoznak a Kakashi-Iruka pároson...  :eeek: No comment...  :b+: