Éppen milyen zenét hallgatsz?

Started by Necrid^, 2005-06-14, 14:30:39

Previous topic - Next topic

Aephidon

Moonblood -  Sub A Lua Do Bode / Deathspell Omega - Demoniac Vengeace Split LP

Tömény black metál gyönyör... A saját bakelitemrôl digiztem be otthon, hogy a munkahelyemen is tudjam most hallgatni.  :haha:
Reggel ránéztem a cigisdobozra és megláttam a feliratot: a dohányzás halált okozhat! Halált megvetô bátorsággal gyújtottam rá!

,,Their wives are raped upon their dead children"
Deathspell Omega - Sacrilegious Terror

sirtomi

Guns n' Roses - Use Your Illusion II album

Egyik örök kedvenc :)

Hiei-sama

Masterplan  -  Sail On Powaaaaaaa ;)

Moha

Stratovarius - Visions album.
Most épp a Forever Free megy.

Kikészített ma a meló, kell egy kis nyugtató... :hehe:

Ramiz

Én meg most épppen egy bulicd válogatást rakok ösze. Örökbecsû, király, táncolható számok jó elõadóktól (Tom Jones,  Barry White, James Brown, Morcheeba, Phil Collins stb). Remélem beválik este. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Tool - Aenima... pont jó Elfen Lied után... éppen most a Jimmy (Eleven) megy, de jól megy hozzá majd a Pushit és a Third Eye is...

Rounin

Gackt - Blue [Platinum box (mars live)]

Gackt - Blue, Piano Solo

Ez utóbbi talán kicsit szomorúbb, mint minden zenedarab, ha tisztán zongorán adják elõ.
Most ilyen hangulatom van ippeg^^

Pirula

Quote from: Kuro_TenshiTool - Aenima... pont jó Elfen Lied után... éppen most a Jimmy (Eleven) megy, de jól megy hozzá majd a Pushit és a Third Eye is...
Ez mekkora egy klassiker, ember! Olvastam és már be is dobtam a lejátszóba. :) Volt egy olyan idõszakom amikor egy hónapon keresztül naponta minimum háromszor meghallgattam ezt az albumot. Az a fekete massza ami árad, ömlik ebbõl a zenébõl...
46&2-t volt hogy el is tudtam játszani, de már biztos elfelejtettem azóta.

Ramiz

Quote from: PirulaEz mekkora egy klassiker, ember! Olvastam és már be is dobtam a lejátszóba. :) Volt egy olyan idõszakom amikor egy hónapon keresztül naponta minimum háromszor meghallgattam ezt az albumot. Az a fekete massza ami árad, ömlik ebbõl a zenébõl...
Hmm... ezt kipróbálom... "fekete massza"... hm... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Quote from: PirulaEz mekkora egy klassiker, ember!

Az ám!  :)
Így tegnapelõtt cseréltem húrokat (már egy fél éve biztosan fennvoltak, elég tompán szólt  :3x3: ) és újra felraktam a Thomastik-Infeld Powerbass szettet... na ja, instant Tool-hang  :haha: a 46 & 2 volt az egyik elsõ, ami eszembejutott (egy kis random slapelés után), meg a Schism. Ahogy ott este az áramszünetben játszottam gyertyafény mellett, volt hangulata  :eeek:
Aztán rá következõ nap az Elfen Lied... hát igen, megint erre támadt kedvem...  :3x3: :/

Kuroi Tenshi

Quote from: RamizHmm... ezt kipróbálom... "fekete massza"... hm... :D
Valójában annyira nem fekete massza... csak olyan fura hangulata van... fõleg így a végefelé: Jimmy, Pushit, Third Eye

Pirula

Quote from: Kuro_TenshiÍgy tegnapelõtt cseréltem húrokat (már egy fél éve biztosan fennvoltak, elég tompán szólt  :3x3: ) és újra felraktam a Thomastik-Infeld Powerbass szettet... na ja, instant Tool-hang  :haha: a 46 & 2 volt az egyik elsõ, ami eszembejutott (egy kis random slapelés után), meg a Schism. Ahogy ott este az áramszünetben játszottam gyertyafény mellett, volt hangulata  :eeek:
Basszus, ma éjjel még ezzel is álmodtam. Márhogy a 46&2-t játszom, ismerõsöm meg tolja a basszustémát. Egy-az-egyben eszembe jutott az egész, láttam magam elõtt a bundokat hogy hol és mit. Durva volt.
Quote from: Kuro_TenshiValójában annyira nem fekete massza... csak olyan fura hangulata van... fõleg így a végefelé: Jimmy, Pushit, Third Eye
Nemtom, nekem nagyon úgy jön le. Egy másik albumot ismerek csak ami hasonló atmoszférával bír, a Nevermore - Dreaming Neon Black csak az jóval metálosabban áll a témához.
Meg ugye a szövegek... juj! egy Stinkfist, H, Jimmy, AEnima, ezek azért eléggé oda lettek téve.

Kuroi Tenshi

Quote from: PirulaNemtom, nekem nagyon úgy jön le.
Ha fekete massza, akkor nekem inkább a My Dying Bride jut eszembe. Meg a Marduk Infernal Eternal második CD...
Ennek csak simán sötét hangulata van, és olyan furán nyomasztó... pont ezért jött be az Elfen Lied után

Lythis

Quote from: Kuro_TenshiHa fekete massza, akkor nekem inkább a My Dying Bride jut eszembe. Meg a Marduk Infernal Eternal második CD...
Ennek csak simán sötét hangulata van, és olyan furán nyomasztó... pont ezért jött be az Elfen Lied után
My Dying Bride?? Ehh... na az sötét. És még csak nem is az ordibálós módon (pl himsa - kiss or kill). Nem vágok tõlük sok számot, de nekem az elég volt ahhoz, hogy meggyõzzön, h "na ez dark vaze". Egyszer majdnem megvettem vmelyik albumukat is, de hosszas vacilálás után valahogy mégsem. Mondjuk Elfen Lied ( :csendben nyálcsorgat, és reméli lesz folytatás: ) én asszem AFI-t hallgattam, meg Disturbed-et, hogy kipofozzon abból az állapotból.

kisvirag

Ayreon - Banishment
Dés-Geszti: Dzsungel könyve - fõleg a nyitány, meg a Finálé, de egyébként majdnem az egész
SOAD - Chop Suey
RHCP - Otherside, Scar tissue
Apocalyptica - Path Vol 1.
Bohemian rhapsody
Grease megamix
Garbage - Til the day I die, Untaouchable, Cup of coffee, Androgyny, Shut your mouth
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lythis

Bohemian Rhapsody a Queen-tõl??? Wow, azt állatira szeretem. Ritka jól eltalált egy szám :jee:

A Garbage-ek meg a "beautifullgarbage" albumról vannak, igaz? Bleed Like Me is megvan? Ha igen, akkor Érdekelne, h érdemes e meghallgatni, mert hallottam azt is h állati jó, meg azt is h az már tökre nem Garbage, és semmi értelme.

kisvirag

Quote from: LythisA Garbage-ek meg a "beautifullgarbage" albumról vannak, igaz? Bleed Like Me is megvan?
erre a kérdésre, meg a többire csak jövõ hét végén tudok válaszolni, mert most nincs itt az egész album, csak ezek a számok. Otthonin viszont ott figyelnek :)
talán nem felejtem majd el :)

sirtomi

Quote from: LythisBohemian Rhapsody a Queen-tõl??? Wow, azt állatira szeretem. Ritka jól eltalált egy szám :jee:
Ennek ellenére mikor elkészült egyik rádióadó sem akarta lejátszani, mert túl hosszú. Egy kisebb adó dj-e kezdte el játszani és akkor a siker lett, hogy átvették a nagyok is.

Én is imádom a Queen-t :)

sirtomi

Metallica - St. Anger

Illik a mostani hangulatomhoz  :morci:

Pirula

Freshfabrik - Nerve
Na 5 éve errõl sem hittem volna hogy meghallgatom és még tetszeni is fog. :)

Beren

Quote from: kisviragerre a kérdésre, meg a többire csak jövõ hét végén tudok válaszolni, mert most nincs itt az egész album, csak ezek a számok. Otthonin viszont ott figyelnek :)
talán nem felejtem majd el :)

Nos, nálam van némi Beautiful Garbage, meg egy Vol2, meg a Bleed like me, és a B Sides... (és ilyenkor szánalmasan alacsony a feltöltési kapacitásom kissé ciki... de sebaj, a (dCBoltban) minden megvásárolható:)
Az Életben nincs csak Fekete vagy csak Fehér - a Világ színes
Éljen a nehézlovasság!

Amióta megjelentek az elsõ hópelyhek, ismét erõs késztetést érzek arra, hogy a szobám padlóján fellelt gyanúsan makk-alakú szelídgesztenyét ilyen-olyan résekbe gyömöszöljem-tartalékoljam...

Pirula

Watch My Dying - Klausztrofónia
Akik nem szeretik a death/matek metal jellegû muzsikát azok is bátran próbálkozhatnak, az egyik refrén ugyanis az örök klasszikus gyermekdal a "Süss fel nap..." valamint a Nullpont-ban Márió a harmonikás nyomja a szólót.
Várom a Balázs Palis splitet.

Ramiz

Quote from: PirulaWatch My Dying - Klausztrofónia
Akik nem szeretik a death/matek metal jellegû muzsikát azok is bátran próbálkozhatnak, az egyik refrén ugyanis az örök klasszikus gyermekdal a "Süss fel nap..." valamint a Nullpont-ban Márió a harmonikás nyomja a szólót.
Várom a Balázs Palis splitet.
Ez tényleg mókás album, fõleg az utolsó szám (a görcsoldó :D ). Viszont a nevük akkor sem illik a zenéjükhöz. :)

Fazék

Cromartie High School OST illetve Hellsing OST1 immár sokadszorra :)

Orion

Nile-Sss Haa Set Yoth (Japanese Bonus Track)  :jee:
Liberate tuteme ex infrenis!

Rounin

mInden brutálisat, amit érek. Minél kegyetlenebb, vadabb, annál jobb. Útálom a munkahelyem :|

Danhibiki

[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Ramiz

Másfél. A legeredetibb hangzású magyar zenekar. Varázslatos ritmusú álomzene. Mindig elszállok tõle...

kisvirag

Quote from: RamizMásfél. A legeredetibb hangzású magyar zenekar. Varázslatos ritmusú álomzene. Mindig elszállok tõle...
szerintem te egyébként is :hehe:

Egyébként Grease Megamix

eccerüen, eccerüen... nem is lehet elmondani milyen érzéseket kelt bennem. (edit3: de tudom, itt is a táncra vágyom...)
hm, errõl most eszembe jutott, mit szeretnék most hallgatni!
A Dirty Dancingbõl a a a... vááá, mi a cime....
(egyébként ezt nem is hallgatni szeretbém csak, hanem megnezni :) mmm, mikor ott a Szvézi táncol a csajjal, na egyszer én is szeretnék igy tudni táncolni!)

edit: megtaláltam! (már a cimét) I've had the time of my life

edit2: lefevés elõtti hangolódás: CB OST: call me, call me

Fazék

Nakedape jóbarátom ötlete által vezérelve rácuppantam a 98.6 oldalán látható 'legtöbbet játszott 100 szám' listára és kb vaktában elkezdtem letölteni dc-rõl õket. van pár igen kellemes meglepetés itten :) reggelre (=dél talán) már írok kicsit bõvebben, jelenleg:
Spearhead - People in the Middle
les rythmes digitales
art brut - good weekend
goldie lookin' chain

ja, izé, csak azért írtam, hogy lássátok milyen borzalmas zenéket is szoktam hallgatni :haha: