Main Menu

Sudeki

Started by Nimlot, 2005-09-21, 17:08:43

Previous topic - Next topic

thrall

Quote from: Nimlotpedig van egy két telljesen jó warez oldal, Pl
én inkább a torrentben nem bízok mert lassú (vagy rosszul csinálom) és szerintem az a 200Ft sms nem fogja megtörni a családi kasszát.
az oldal most van belinkelve 3.-ra :D

amúgy miért van az, hogy eddig nemis szaggatot még eg ykicsit sem be a játék, és miután megszereztem a mágus kiscsajt, és úgy találkozok az elsõ szörnyekkel, úgy beszaggat, hogy nyomnom kell egy resetet

Nimlot

Ilyet nem tapasztaltam eddigi játékom során. Nekem csak hang problémáim voltak de azt egy segédprogival ki tudtam küszöbölni.
"Being too kind is also... cruel!"

Pr3d4k1ng

Quote from: NimlotIlyet nem tapasztaltam eddigi játékom során. Nekem csak hang problémáim voltak de azt egy segédprogival ki tudtam küszöbölni.

Plz adj 1 oldalt ahonnan 1 Müködõ PAch-t letudok szedni. Mert amit ajál a Gamestar az szar + az oldalukon sinencse. Kicsit idegesit az egér cincigás.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

thrall

#33
talán ez
edit: mégsem, de innen most szedek egyet(vagyis az egyetlent, mert eddig mgé csak 1 jött ki :P)

Nimlot

"Being too kind is also... cruel!"

thrall

õõõ, akinek még rossz a hang a patch után is, a hiba itt leledzik (Sudeki forumon olvastam): You need to add the command line option

-relax_audio_cap

after you've installed the patch. If this doesn't work, then you have buggy sound card drivers, nothing else can be done.