Main Menu

Sorozatok

Started by Fazék, 2006-05-05, 13:20:48

Previous topic - Next topic

Cloud

Flashforward
1x05

[spoiler]Na a leszbi jeleneteken meglepődtem. :D

Végre amúgy kezdenek foglalkozni Szomáliával is. :D

A vége meg:
Lehet hogy kínaiak mégis csak benne vannak? :D Mondjuk azt a gránátvetős támadást nem tudom hogy élték túl, de egye fene.  Jöhet köv. rész.

[/spoiler]

Quote from: kikuchiyo on 2009-10-24, 02:39:13

[spoiler]Az elnök rendelte el a kivégzésüket végül is, miután a néger megzsarolta? Azért az kemény lenne.[/spoiler]

[spoiler]Nem valószínű szerintem, hisz ha úgy vesszük nem zsarolás volt, hanem egy régi tartozást hajott be a néger kicsit keményebb eszközökkel. A támogatást meg megkapták, azzal a bibivel hogy a bírósági bitch meg indulhat az alelnöki székért. Vmit valamiért ahogy mondták is. :)[/spoiler]

_____

Quote from: Fazék on 2009-10-24, 02:09:26
a várva várt V újragondolás első nyolc perce

nov3.

Hja marhára örülök neki. Annyira vártam a sorozatot, erre meg csak fél évadot kapunk a pofánkba.  ::) :comp:

kikuchiyo

Quote from: NLZ on 2009-10-24, 03:01:53
Ez a lezbi nyomatás volt eléggé felesleges, kb mint ha valami gagyi anime lenne és kéne a fanservice. Hosszú és elnyújtott volt, többször is visszatérő,  -_-

You, sir, are a flaming homo.
Failure is the default option

Cloud

Smallville

9x05

[spoiler]Na végre visszatért Green Arrow. Kezdett idegesíteni már a szerencsétlenkedése.

Nagyon remélem hogy ezek után visszatérnek a Kandoriaiakhoz.  :szemuveges:[/spoiler]

Solid Snake

Fazék

Quote from: Solid Snake on 2009-10-28, 14:05:14
We-he-he.  :haha:
sajnos én előbb olvastam, mint hogy megnéztem volna a legújabb castle részt, így nem ütött akkorát magában a részben :(
de azért  :cool:

Cloud

Flashforward nálunk is:

http://www.axn.hu/blog/vilagsiker-flashforward-joevo-emlekei

Magyar promo:

http://www.axn.hu/blog/az-elso-flashforward-joevo-emlekei-teaser

Azért azt ugye észreveszitek ti is, hogy az promó elején a dunai hidakat lehet látni ugye?(vagy magát Budapestet mutatják?) Legalábbis a Lánchídat azt tuti hogy látni lehet.  ^^

Fazék

Quote from: Cloud on 2009-10-29, 19:10:31
Azért azt ugye észreveszitek ti is, hogy az promó elején a dunai hidakat lehet látni ugye?(vagy magát Bupadestet mutatják?) Legalábbis a Lánchídat azt tuti hogy látni lehet.  ^^
igen, Budapestet mutatják. poénból a bemutató csatorna megcsinálta helyi vonatkozásban az induló szituációt, de ugyebár a sorozatban ez így nem szerepel semmilyen formában.

Cloud

Quote from: Fazék on 2009-10-29, 19:13:56
Quote from: Cloud on 2009-10-29, 19:10:31
Azért azt ugye észreveszitek ti is, hogy az promó elején a dunai hidakat lehet látni ugye?(vagy magát Bupadestet mutatják?) Legalábbis a Lánchídat azt tuti hogy látni lehet.  ^^
igen, Budapestet mutatják. poénból a bemutató csatorna megcsinálta helyi vonatkozásban az induló szituációt, de ugyebár a sorozatban ez így nem szerepel semmilyen formában.

Persze ezt tudom, de először amikor megláttam promót, egyszerre megnéztem első részt, mert nagyon nem emlékeztem erre a jelenetre. Nem is csoda, hisz nincs is benne. :D

NLZ

Ez a FlashForward de agyon van hypeolva, közben annyira nem nagy szám.
[reserved]

Cloud

Supernatural

5x07

Jó kis rész volt. Végre egy olyan ellenség aki nem volt gonosz. Amúgy meg végig röhögtem az egészet. Főleg a temetői jeleneteket. Nagyon komoly szöveget nyomtak le.   :lul: :rotfl:

ed:

FlashForward

1x06

Kicsit uncsi rész volt. De legalább Charlie feltűnt már.

ed2:

Smallville:

9x06

Filler rész. Jövőhéten történhetne már valami. :D (na jó a csókon én is meglepődtem.)

Cloud

V

s01e01

Nagyon begyüvős volt a pilot. Anna dögös, de irritáló kicsit, "Juliet" még mindig gyönyörű, a fia szintén irritáló, a cgi nagyon jó, történet egész jó. Kíváncsi vagyok a folytatásra.
Én még mindig nyavajgok hogy csak négy rész lesz idén.  :ejj:

Bicskei

White Collar-t nézi valaki???
eddig(2 ep) elég jónak tünik
Ultras liberi

NLZ

Quote from: Cloud on 2009-11-05, 19:09:27
V

s01e01

Nagyon begyüvős volt a pilot. Anna dögös, de irritáló kicsit, "Juliet" még mindig gyönyörű, a fia szintén irritáló, a cgi nagyon jó, történet egész jó. Kíváncsi vagyok a folytatásra.
Én még mindig nyavajgok hogy csak négy rész lesz idén.  :ejj:
Annyira nem egy waszizdasz, de szódával elmegy.
[reserved]

Cloud

FlashForward

1x07

Hát az a WTF nem is volt olyan nagy.[spoiler] A csajnak a végén megvolt mind2 lába nem? Akkor mégse ő az?

A néger halálán meglepődtem. Franc se hitte volna hogy képes végezni magával. Így viszont, bebizonyította hogy nincs kőbe vésve a jövő. Lehet rajta változtatni. [/spoiler]

Ed:

Supernatural
5x08

Ez valami veszett állat rész volt. A Knight Rider-es részen hangosan felröhögtem. :D :lol:

kikuchiyo

Quote from: Cloud on 2009-11-06, 23:43:07
FlashForward

1x07

Hát az a WTF nem is volt olyan nagy.[spoiler] A csajnak a végén megvolt mind2 lába nem? Akkor mégse ő az?

A néger halálán meglepődtem. Franc se hitte volna hogy képes végezni magával. Így viszont, bebizonyította hogy nincs kőbe vésve a jövő. Lehet rajta változtatni. [/spoiler]

Nyilván nem ő volt az akkor.

A divatnak megfelelően ebben a részben is volt idegen nyelvú beszéd, ezúttal japán! A csaj (Nicole) japán kiejtése elég vicces volt.

Én

Cloud

Smallville

9x07

Na ez veszett jó rész volt. Tetszett a sok jelent a Kandor-on.  :jee:
Vajon mi lehetett az a tárgy amit Jor-El elrejtett?

Selmo

Legend of the seeker s2x01

A tökéletesség unalmas.

Xzone

Dexter S04E07

Nagyon éreztem, hogy ez lesz a rész poénja, de ettől függetlenül jó volt. Arthur pedig nagyon érdekes karakternek tűnik, sokkal jobban érdekel, mint mondjuk Miguel a 3. évadban.

Cloud

24

6x04

:eek: [spoiler]Ezek tényleg atomot robbantottak.[/spoiler]  Imádom a sorozatot.  :whoah:

Fazék

Cloud

V

1x02

[spoiler]
Kicsit gyengébb mint múlt heti rész, de még mindig tetszik. :D  Nagyon sunyi népek a V-k. Kíváncsi vagyok hogy mit akarnak elérni ezzel hogy már évek óta a Földön van egy csoportjuk. [/spoiler] (nem nem kérek választ azoktól akik látták eredeti sorit.  :D )
Tyler még mindig irritál, remélem hamar végez vele az egyik gyík. :D

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

NLZ

Quote from: Cloud on 2009-11-12, 19:13:37
V

1x02

[spoiler]
Kicsit gyengébb mint múlt heti rész, de még mindig tetszik. :D  Nagyon sunyi népek a V-k. Kíváncsi vagyok hogy mit akarnak elérni ezzel hogy már évek óta a Földön van egy csoportjuk. [/spoiler] (nem nem kérek választ azoktól akik látták eredeti sorit.  :D )
Elég fail, hogy az idegeneknek nincs rendes kamerájuk, és fegyónak is csak annyit használnak, hogy a golyóból kilőnek pár fémdarabot vízszintesen. Ennél még a földi technológia is jobb. :)
[reserved]

Cloud

Quote from: NLZ on 2009-11-12, 22:27:01
Quote from: Cloud on 2009-11-12, 19:13:37
V

1x02

[spoiler]
Elég fail, hogy az idegeneknek nincs rendes kamerájuk, és fegyónak is csak annyit használnak, hogy a golyóból kilőnek pár fémdarabot vízszintesen. Ennél még a földi technológia is jobb. :)

Később még előjöhetnek a nagy ágyúk. :D

Supernatural

5x09

Supnat találkozó....bazz. Szarrá röhögtem magam.   :lol: :rotfl: :lul:

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Próféta

Dexter S3

Az első rész elég uncsi volt, jó egy évig pihentettem kedvenc mészárosunkat. Kár volt, utána magára talál a sorozat; bár az első évad ötletességét és a második évad végének brutál keménységét nem éri el, de továbbra is nagyon szórakoztató.

Igazából azt bírom benne, hogy (az anatómiát leszámítva) Dexter éppúgy nem ért az emberekhez, mint én (csak ő kicsit jóképűbb és sportosabb), szóval vele együtt tanulhatom a nagy rejtélyt részről részre :D

Lássuk a negyediket.

Cloud

FlashForward

1x08

[spoiler]Na egész jó kis rész volt. Gondoltam hogy a tetovált ürge nincs egyedül. Több mint valószínű hogy ők is a Jericho csoporthoz tartozik. De vajon miért üldözik a szakállas lányát(csak azért mert látta kiírtani a falut?) és hogy mi közük van Simon-ékhoz?

[/spoiler]

Fazék

FF1x08
megint lassítós, szájbarágós hülye rész volt.
[spoiler]aki meg egy pillanatig is azt képzelte, hogy az a tetkó egyedi, az nagyon naív ember :)[/spoiler]

kikuchiyo

BTW elolvastam a (Flash Forward) könyvet, majd valamikor írok róla, ha van rá igény.