Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Member

Quote from: Fazék on 2008-12-06, 20:20:15
ha arra a nyamvadt gombra rányomsz, akkor elmentődik és kész. ahhoz valami írtó pancsernek kell lenni, hogy így se mentődjön el az állapota.
Nem szoktam írásvédetté tenni semmi, törölni akkor is lehet, de cserébe nem csinálhatok rajta semmit. És ja, nyomkodtam azt a qrva floppy ikont.

Szóval a rejtélyt már csak Scooby Doo oldhatja meg.

Makos

Quote from: SaiyaGin on 2008-12-07, 09:33:12
Draconire??

3:50-kor még ittvolt...szerintem még alszik :angyali:

Draconire

Kvikveg

Komolyan egyre inkabb az az erzesem, hogy mindenki magyar.
http://www.imdb.com/name/nm0000056/bio
QuoteHis father was of German heritage and his mother was of Hungarian heritage.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

Quote from: Kvikveg on 2008-12-07, 12:54:26
Komolyan egyre inkabb az az erzesem, hogy mindenki magyar.
http://www.imdb.com/name/nm0000056/bio
QuoteHis father was of German heritage and his mother was of Hungarian heritage.
róla tudtam  :D

de azért Amerikában majd mindenki jött valahonnan ugye:) szóval sztem ugynennyi görög (telly savalas) olasz ( deniro) angol, stb is van csak arra kevésbé vagyunk érzékenyek.
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kvikveg

Nyilvan. :haha:

QuoteEthnically, Newman is one-quarter Polish and three-quarters Hungarian. His mother, the former Theresa Fetzko, was born in Hungary. His father, Arthur S. Newman, was the U.S.-born offspring of a Hungarian father, Simon Newman, and a Polish mother, Hannah Cohn.

Azert o kicsit jobban magyar mint a tobbiek. LOL
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

Újember Pál

minuszmiki

Quote from: Nakedape on 2008-12-07, 13:19:56
Újember Pál
Hülye. :D

Btwai, nem szemeteltem tegnap éjjel a fórumra? Nem nagyon vannak emlékeim. :redface:

edit: Úgy látom nem, jóvan. :D

Kvikveg

Quote from: Nakedape on 2008-12-07, 13:19:56
Újember Pál
Aki Vörösgázló Róberttel készítette a Csattanó(inkább, mint szúrás) című filmet. A rendező Felséges Domb György volt. A főellent Szár(?) Róbert játszotta.
Érdekessége a filmnek, hogy játszik benne Gróf Jónás Róbert, az ismert Gróf Jónás János apja.
:facepalm:

Kuroi Tenshi

ezt sztem most hagyjátok abba :p

más:
ezek a helyi mókusok nagyon virgoncok, ahelyett, hogy végre
eltennék magukat télire. Tegnap az úton láttam átfutni egyet,
ma meg egy faágon ugrált.

Kvikveg

Hat... nincs eppen -10 es fel meter ho...

kikuchiyo

Quote from: Kvikveg on 2008-12-07, 14:34:13
-10 es fel meter ho...

Az mennyi is? Honnan mérve?
Failure is the default option

Nakedape

Quote from: kikuchiyo on 2008-12-07, 15:04:40
Quote from: Kvikveg on 2008-12-07, 14:34:13
-10 es fel meter ho...

Az mennyi is? Honnan mérve?
-10 fok C és fél méter hó -10és fél méter hó az max nyáron lehet azaz 10 és fél méter hónak kell leesnie, h elolvadva lehűtsék annyira  a földet h utána már + hómennyiség maradjon rajta

Member

Magyarok mindenhol vannak és mindenhol balsors fenyeget, ahol felbukkannak. :D

NLZ

Quote from: Member on 2008-12-07, 16:02:54
Magyarok mindenhol vannak és mindenhol balsors fenyegeti őket, ahol felbukkannak. :D
fix's
[reserved]

Én

Quote from: NLZ on 2008-12-07, 17:02:08
Quote from: Member on 2008-12-07, 16:02:54
Magyarok mindenhol vannak és mindenhol balsors fenyegeti őket, ahol felbukkannak. :D
fix's
Azért szerintem a színészeknek jól megy :D Bár gyakorlatilag azok nem magyarok.
Amúgy a fixed mire vonatkozott? Leginkább itthonra érvényes... :P

Kvikveg

Quote from: Moha on 2008-12-07, 17:33:48
Na, ha már ennyire karácsonyi hangulat van, én is beszállok az avatarommal. :) Régóta nem változtattam már rajta, ez a sapi most kicsit feldobta. :)

Tegnap akartam megcsinálni, de éjszakás voltam. Úgy látom, hogy jópáran megelőztek. Kvikveg, a tied nagyon :lol:
Koszi! :tezsvir:
Nezd meg Fazek tehenkejet!  :D

Zsiga

Na végre hazaértem... :)

Ha lehetne videót is postolni a WTF-topicba akkor ez oda menne: http://www.youtube.com/watch?v=1hvm626R8xI  :zomg:

Moha

Quote from: Kvikveg on 2008-12-07, 19:43:39
Koszi! :tezsvir:
Nezd meg Fazek tehenkejet!  :D
Jaja, a tőgyre aggatott karácsonyfaizzók jók. Most már csak villogniuk kéne. :haha:

Én

Ezek a molylepkék okosabbak mint hittem: valójában azért repkednek a villany körül, hogy amíg figyeljük, elvakítson minket, aztán amikor kirepül a lámpa alól, már hiába próbáljuk lecsapni. Dayum, the fuckers have outwitted me this time.

Makos

Lol Moha eddig észre sem vettem hogy pislog az avád :D
Azt hittem képzelődök :lol:

kikuchiyo

Következő hét =  :oops: :frown: :he: :zomg: :comp:
Failure is the default option

Makos

Kvikveg

Mitvegyekanyamnak mitvegyekanyamnak...  :falba: :falba: :falba:
Fiuktol kerdezem: ez 10es skalan hányas egy filmmaniasnal? (Nem anyam a celcsoport.)
[spoiler][/spoiler]

Rounin

Quote from: Kvikveg on 2008-12-08, 01:16:39
Fiuktol kerdezem: ez 10es skalan hányas egy filmmaniasnal? (Nem anyam a celcsoport.)
[spoiler][/spoiler]

Attól függ, hogy áll az Alien filmekkel. :P

Makos

[spoiler][/spoiler]

7/10

Zsiga

[spoiler][/spoiler]
11
De ez mégjobb . :D

Kvikveg

Quote from: Zsiga on 2008-12-08, 01:38:04
[spoiler][/spoiler]
11
De ez mégjobb . :D
:lol:

Moha

Quote from: Makos on 2008-12-08, 00:20:23
Lol Moha eddig észre sem vettem hogy pislog az avád :D
Azt hittem képzelődök :lol:
Fél percenként egyszer pislog. Ha nem kimondottan arra figyelsz, akkor nehéz észrevenni, de gyorsabbra nem akarom tenni. :)
Quote from: kikuchiyo on 2008-12-08, 00:45:41
Következő hét =  :oops: :frown: :he: :zomg: :comp:
És hétvégén mit csinálsz?  :__devil:
[spoiler]Ez csak 5 napra való smiley. :P[/spoiler]