Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Lythis

Quote from: Kvikveg on 2008-01-04, 16:29:53
Es vajon csak embereknek lehet DISORDERje? Olyan nincs, hogy vallalati DISORDER? Allami DISORDER?  :haha:
Márhogy állami szintű DISORDER? dehogynincs: Magyarországnak hívják ;)

De egyébként annyira poén, hogy mennyi mindenre van már DISORDER.... mondjuk a kedvenc diagnózisom az egy pszichiátertől származó "felborult az agyában a kémiai egyensúly" volt... azon feküdtem...

Quote from: Xzone on 2008-01-04, 14:54:17
Quote from: kikuchiyo on 2008-01-04, 14:28:50
Kezdem gyanítani, hogy DSPS-em van. Nem normális dolog 1-kor kelni (és szar lesz visszaszokni a hajnali 8-as kelésre hétfőtől  :wtf )

In b4 AIDS

Kimondtad, a varázsszót: visszaszokni. Ha tudod "resetelni" az alvásidődet, és utána úgy is marad, akkor nem betegség; és pszeudo-jetlag-et(ami szerintem igen sokunkat érint :) ) élsz át amikor visszaszoksz.

Btw, én néha azt hiszem, hogy Bipolar disorder-öm van, de aztán megnyogtatom magam, hogy azért annyira csak nem súlyos a helyzet :redface:
Nekem is valami hasonló lehet... csak sajnos nem hajlandóak felfogni....

noriko

Basszameg. Most tudtam meg, hogy Nagypapám rákos.  :eek:
happy new year indeed.

most még reagálni sem tudok rendesen. ilyen  :wtf: stádiumban járok. ez is tuti disorder.
:comp:
"I wish I could, but I don't want to."

Ramiz

Disorderekkel kapcsolatban olvassátok el Dr Lenkei nemtomki könyvét, a "Cenzúrázott egészség"-et. Összeeskövés-elméletes vacaknak tűnik borító és cím alapján, pedig egy nagyon intelligensen megírt érdekes könyv. Amerikában már mindent disorderként gyógyszerekkel kezelnek. Eredmény: ha egy gyerek bármilyen irányban kicsit is "kilóg", az orvosok gyakorlatilag gyermekkorában drogost csinálnak belőle...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Próféta

Quote from: Kvikveg on 2008-01-04, 16:29:53
Es vajon csak embereknek lehet DISORDERje? Olyan nincs, hogy vallalati DISORDER? Allami DISORDER?  :haha:
"Madame President, Athens is in civil disorder."

EDIT: noriko, részvét
EDIT2: van igazság abban, amit Ramiz mond (bár szerintem nem ebből a könyvből kéne mindezt megtudni, amely ráadásul tudtommal félig-meddig az író egyházának a reklámja is akar lenni). Viszont pont a belinkelt cikk hoz fel érveket amellett, hogy nagy jelentősége van annak, hogy ezt rendellenességként könyvelik el, és nem simán ráfogják az illetőre, hogy lusta, fegyelmezetlen, stb.

Ramiz

Quote from: Próféta on 2008-01-04, 19:07:41
(bár szerintem nem ebből a könyvből kéne mindezt megtudni, amely ráadásul tudtommal félig-meddig az író egyházának a reklámja is akar lenni)
Olvastam egy "Prozac-ország" című tanulságos könyvet is, de más egy orvos szájából hallani valamit, mint egy betegéből. A vallásáról még nem hallottam, majd utánanézek.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xzone

Úgy tűnik mégiscsak rossz lesz ez az év...

Breaking news:

Pár perce gondoltam, megyek aludni. Kikapcsoltam a laptopot, felkapcsoltam a villanyt és ezután ki akartam nyitni a ruhásszekrényt. Sajnos sikerült... A szobával együtt kaptam, többévtizedes bútordarab; ami még nem lenne baj, csakhogy kinyitáskor kiszakadt az ajtaja a vasalásból egyenesen az asztalomra :Eztneked:  Szó szerint megsemmisítette a mobiltartómat amit karácsonyra kaptam, szép nagy "zúzódást" csinált az asztallapon, valamint letört a laptop sarkából egy pár milliméteres darabot(komoly sérülést egyelőre nem érzékelek, remélem így is marad).

Közel sem olyan rossz, mint Norikonak, de mindenképp negatív dolgokat vetít elő :(

Nakedape

Quote from: Ramiz on 2008-01-04, 18:26:40
Disorderekkel kapcsolatban olvassátok el Dr Lenkei nemtomki könyvét, a "Cenzúrázott egészség"-et. Összeeskövés-elméletes vacaknak tűnik borító és cím alapján, pedig egy nagyon intelligensen megírt érdekes könyv. Amerikában már mindent disorderként gyógyszerekkel kezelnek. Eredmény: ha egy gyerek bármilyen irányban kicsit is "kilóg", az orvosok gyakorlatilag gyermekkorában drogost csinálnak belőle...

azé azt tudni kell hogy ez a lenkei az scientolugus közeeli dolog, tehát azé fenntartással..
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kuroi Tenshi

Quote from: Xzone on 2008-01-04, 20:24:09
Breaking news:
Szó szerint...

Noriko: kitartást, erőt, gyógyulást.
Volt(ak) rákos(ok) a rokonságban, nem könnyű.

Solid Snake

Sajnálom, noriko.  :frown:
Ez most valóban rettenetes érzés lehet.

Én

Nekem 4 nagyszülőmből 3 halt meg rákban (1 pedig agyvérzésben), szóval én is láttam a betegséget lefolyni... Nem kívánom senkinek És sajnálom.

Lythis

Így egy fórumon keresztül marhára személytelen dolog, és valszeg nem is jelent sokat, de én is sajnálom :(

Ramiz

Quote from: Nakedape on 2008-01-04, 21:19:20
Quote from: Ramiz on 2008-01-04, 18:26:40

azé azt tudni kell hogy ez a lenkei az scientolugus közeeli dolog, tehát azé fenntartással..
Jé, ezt nem is tudtam... a könyvben nem említi. Mindegy, érdekes, amit ír, főleg mert gondolkozásra buzdít, és az ér a legtöbbet. Persze fene tudja, talán olyanoknak szánta a könyvet (ha tényleg szcientológus, akkor megvételre rájuk erőszakolva akár), akik úgysem fognak...

Baldy

Muhaha

Norikonak pedig: jelent-e sokat vagy sem: Együttérzésem!
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Kvikveg

Quote from: Baldy on 2008-01-05, 19:52:28
Muhaha
...
:lol:
Akkor pls valaki ugyanezt angollal es valami szoke pasi usson egy japant. ;)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kuroi Tenshi

A fórum visszatért! :hopp:

Zavart érzékelek az erőben... Zsozso, csak nincs vmi baj a szerverrel?

kikuchiyo

Kerestem a neten egy diagrammot, amin a marhahúsok fajtái vannak feltüntetve.
Rákerestem a  :G-n arra, hogy "butchering", és ezt találtam: [spoiler]Butchering of the human carcass for human consumption[/spoiler]  :wtf :broáf:
Failure is the default option

Darkstar

Quote from: kikuchiyo on 2008-01-06, 20:49:30
Rákerestem a  :G-n arra, hogy "butchering", és ezt találtam: [spoiler]Butchering of the human carcass for human consumption[/spoiler]  :wtf :broáf:

What... the... fuck...  :wtf
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Draconire

Gregory

[spoiler]Butchering of the human carcass for human consumption[/spoiler]
This looks usefull, thx... wait wut?
Kíváncsi lennék(vagy talán nem is annyira), hogy vajon tapasztalatok alapján írták-e a cikket.

Kuroi Tenshi

[spoiler]Butchering of the human carcass for human consumption[/spoiler]
I lol'd.
A Föld teljes lakosságát mutató számláló és alatta a Save the World - Kill yourself
is poénos :haha: Church of Euthanasia címmel mi másra számítottál? ;)

Tycho

[spoiler]...while preventing it being carried off by larger scavengers, such as dogs and children...[/spoiler] :muhahah: Morbid, de valahogy szórakoztat. Igaz, hogy nem képzelem el amit olvasok :rolleyes:

Ramiz

Internet. Serious business.

Ez k.rva jó oldal amúgy. Most fejeztem be a Harcosok Klubját, ezért tényleg csak bólintani tudok. Ez... valahogy... törvényszerű. Egyébként meg van annyi helye és jogossága, mint bármilyen más álláspontnak, részemről: csinálják, ha akarják. Mármint mindez arra vonatkozik, ha komolyan veszi az olvasó. Amúgy nyilván poénból csinálták az oldalt, de tuti csomó embernek kell how-to ahhoz is, hogy öngyilkos legyen. :haha:

Baldy

Quote from: Ramiz on 2008-01-06, 21:27:25

Internet. Serious business.

Ez k.rva jó oldal amúgy. Most fejeztem be a Harcosok Klubját, ezért tényleg csak bólintani tudok. Ez... valahogy... törvényszerű. Egyébként meg van annyi helye és jogossága, mint bármilyen más álláspontnak, részemről: csinálják, ha akarják. Mármint mindez arra vonatkozik, ha komolyan veszi az olvasó. Amúgy nyilván poénból csinálták az oldalt, de tuti csomó embernek kell how-to ahhoz is, hogy öngyilkos legyen. :haha:

I forwarded the link to some EMO forums...
They were overjoyed, and already started to practice it.
All hail Jesus and long live the Queen! :bsd:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Cobra

Tud valaki gyorsan mondani nekem olyan DVD film rendelő oldalt, aminek vagy van rendes üzlete, ahol át lehet venni a filmet, vagy nem 1600Ft a postaköltség? Kicsit vicces, hogy egy 3e Ft-os DVD-re még ki kellene fizetni ennyit a kiszállításért.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Lythis

you are aware of the fact that you having said that you forwarded the link to said forums kind of implies that you hang out on aforementioned forums, aren't you?

Fazék

Quote from: Cobra on 2008-01-06, 22:17:27
Tud valaki gyorsan mondani nekem olyan DVD film rendelő oldalt, aminek vagy van rendes üzlete, ahol át lehet venni a filmet, vagy nem 1600Ft a postaköltség? Kicsit vicces, hogy egy 3e Ft-os DVD-re még ki kellene fizetni ennyit a kiszállításért.
esetleg xpress.hu-t tudom ajánlani, de ha csak azt az 1-et rendeled, akkor ott is 1200 a futárszolgálattal küldés...
8k rendelés fölött 1000 a futár
20k rendelés fölött 500 a futár

budapest belső kerületeibe olcsóbban szállítanak, de ha jól sejtem/emlékszem nem vagy bp-i

Cobra

III. kerület :)
Thx, megnézem azt is.

Xpress-en megrendeltem helyi átvételre, szerencsére nem esik nagyon ki az üzletük az útvonalaimból.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Baldy

Quote from: Lythis on 2008-01-06, 22:17:32
you are aware of the fact that you having said that you forwarded the link to said forums kind of implies that you hang out on aforementioned forums, aren't you?

I'm fully aware of the fact of course. Unfortunately I have to disappoint you, since I just looked for the above mentioned forums to send them this link. :)

Amugy Xpress.hu-t ajánlom, elég jól szokott menni onnan a rendelés, korrektek, és sok-sok akciós DVD van, amit érdemes megrendelni :)
(mondjuk én lusta vagyok, és egy kedves barát rendeli meg nekem a dolgokat, amiket aztán felvesz, mikor saját holmijaiért is megy:))

Fazék

Quote from: Baldy on 2008-01-06, 23:16:52Amugy Xpress.hu-t ajánlom, elég jól szokott menni onnan a rendelés, korrektek, és sok-sok akciós DVD van, amit érdemes megrendelni :)
én most karácsonykor szinte csak szívtam az xpress-es rendelésekkel, mert amikre azt hittem, hogy marhanagy akciók, a dvd-k fele még drágább is volt 2-300 Ft-tal, mintha vmelyik osan/teszkó/EW/MM-ben vettem volna meg...
de ettől függetlenül azért végeredményben én is elégedett vagyok velük, mert tényleg max ennyivel drágábbak a legolcsóbb helynél is.