Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: Xzone on 2009-06-10, 00:45:05
Kösz a tanácsokat, de nem azért postoltam, mert problémát okozott. Csak az első gondolatom közepesen vicces volt szerintem :)

Hát nem. :mad:

.Attila

Quote from: Próféta on 2009-06-09, 23:45:05
OFF cont'd:
Quote from: .Attila on 2009-06-09, 14:35:57
Tegnap infos barátom mondta, hogy nem talál melót
Szerintem infósként (na jó, programozóként) nem talál munkát == nem talál olyan munkát, ami annyit fizetne, mint amennyit képzel magáról. Vagy ez csak régi beidegződésem, és ilyenkor, a gazdasági visszahúzódásban már nem igaz? Tény, hogy a korábban ömlesztve felvevő munkahelyek (Morgan Stanley, Ericsson, Nav N Go, Evosoft, stb.) már nem mind viselkednek így, vagy esetleg létszámstopjuk is van.

Attól függ. Egy dolog, hogy milyen szakot végeztél és más, hogy milyen szakirányon voltál.
Pl. deplhiben programoztál egyetemen, de a cég java programozókat keres, akkor így jártál.
Egyébként barátom pont az Ericssonban reménykedett, de végül nem vették fel oda. Egy másik munkát felmondott emiatt, bár az elég gázos volt az elmeséltek alapján.

NLZ

Quote from: Ramiz on 2009-06-10, 00:07:47
Ércsétek már meg, hog ytuttam, hoy hazudik, és mégis attam neki pénzet, sokaTT!!! :zomg: Persze útólag már één sem értem, és akkor még nem is votlam részeg..!!!
A nő valami kemény jedi elmetrükköt nyomott rád. Ugye nem így nézett ki?
[spoiler][/spoiler]
[reserved]

Tycho

Quote from: NLZ on 2009-06-10, 02:37:39
Ércsétek már meg, hog ytuttam, hoy hazudik, és mégis attam neki pénzet, sokaTT!!! :zomg: Persze útólag már één sem értem, és akkor még nem is votlam részeg..!!!
[spoiler][/spoiler]

Azt mondta barnább volt :D

Nem vagytok elég termelékenyek, olyan keveset írtatok, hogy kifogytam az olvasnivalóból a kávém mellett :ejnye:

Zen

Quote from: NLZ on 2009-06-10, 02:37:39
[spoiler][/spoiler]
Nem inkább vmi boobtrick volt?
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Member

A klasszikus cigány nő a szülésig rengeteg férfi fantáziáját indította meg (festmények pl.), de után mint bányarém átokszító jósnő jelenik meg inkább, és utóbbi tényleg elég gyakori, mert nem tartják rendben magukat, szóval hacsak Ramiz nem vad perverz/nem ivott eleget, a csöcstrükk kizárt. :D

Cloud

Quote from: Kvikveg on 2009-06-10, 00:05:57
Ramiz: en ket egyetemi ismerossel mentem egyszer a Stocekra enni, kozben leallitott minket egy olyan 50es lerobbant pasi azzal a mesevel, hogy a fel tudejet kivettek, es vonat/buszjegyre kell a penz, blablabla. Egymasra neztunk, es a kidolgozott tortenetet dijaztuk egyenkent kb 200 forinttal. XD
í
Mit szívtál? :D

Draconire

Cloud

Quote from: Draconire on 2009-06-10, 11:58:00

Tetszik ez a kép. Elkérhetném felirat nélkül?  ^^

Member

Flaser

Now it's time for Draconire's Good Morning Anon Collection!
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Zen

In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Draconire

Quote from: Cloud on 2009-06-10, 13:21:00
Tetszik ez a kép. Elkérhetném felirat nélkül?  ^^

http://danbooru.donmai.us/post/show/125523

Quote from: Flaser on 2009-06-10, 13:50:17
Now it's time for Draconire's Good Morning Anon Collection!

I has a fan, yay!
[spoiler] :D[/spoiler]

Ramiz

Quote from: Squazee2005 on 2009-06-10, 00:11:16Mi ércsük. A pillanat hevében túlértékelted a dolgot, s egyéni gazdasági érzékenység kikapcs, szociális érzékenység bekapcs és a sajt a hollóhoz került.

Na végre valaki érti. :) Mindegy, inkább legyek naiv jószívű hülye, mint cinikus bizalmatlan pöcs... csak persze a hülyeségnek azért vannak ésszerű határai. :lol:

Quote from: Member on 2009-06-10, 00:30:15Helyezd át az "s"-t és máris "A lány levelek csendben..." lesz, annak nincs halálszaga. :p

Az én olvasatomban nem halál, hanem pinaszaga volt az első verziónak... :D

Quote from: Member on 2009-06-10, 00:27:14Ramiz, ez a legalapabb trükk, legközelebb nejlonzacskót adnak el "király méretű koton" néven neked. :facepalm:

Nem baj! Király méretű kotonra úgyis szükségem van! :Kiraly: :lame:
Egyébként tudom, hogy alap a trükk, de ahogy mondta... Baszki, vagy pszit nyomott rám a nő, vagy valami kibaszott cigány mágiát. Tisztában voltam, hogy mit kéne tenni, de nem tudtam elmenni. Na mindegy, ezután még nagyobb ívben fogom kerülni a cigókat.

Quote from: Cloud on 2009-06-10, 10:13:40
Mit szívtál? :D

Az a vicc, hogy semmit. Könnyelmű vagyok, szerelmes vagyok, túlvagyok a rohadt felvételin, satöbbi. Plusz mindig is teljesen abszurd viszonyban álltam a pénzzel. :zomg:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Member

Quote from: Draconire on 2009-06-10, 14:37:57
http://danbooru.donmai.us/post/show/125523
Melltől felfelé szép. Komolyan, mik azok a kannák?

Quote from: Ramiz on 2009-06-10, 15:22:29
Egyébként tudom, hogy alap a trükk, de ahogy mondta... Baszki, vagy pszit nyomott rám a nő, vagy valami kibaszott cigány mágiát. Tisztában voltam, hogy mit kéne tenni, de nem tudtam elmenni. Na mindegy, ezután még nagyobb ívben fogom kerülni a cigókat.
A bűnözők is kiválóan meggyőznek, hogy abban a helyzetben cseledniük kellett. :)

Kvikveg

Quote from: Squazee2005 on 2009-06-10, 00:11:16Mi ércsük. A pillanat hevében túlértékelted a dolgot, s egyéni gazdasági érzékenység kikapcs, szociális érzékenység bekapcs és a sajt a hollóhoz került.

Na végre valaki érti. :) Mindegy, inkább legyek naiv jószívű hülye, mint cinikus bizalmatlan pöcs... csak persze a hülyeségnek azért vannak ésszerű határai. :lol:

...
szerelmes vagyok, túlvagyok a rohadt felvételin, satöbbi
...
En is felfogtam. En ha ruhavasarlas kozben eljutok a plaza-agyhalott lezsibbadt kicsinalt allapotba akkor veszek majdnem-jo dolgokat. Szerencsere ritkan jarok nem celzottan ruhat venni.
... utani resz: ja ok, igy erthetobb. Kicsit.

Megj: ma rohad mazlista vagyok. Majd valamikor kifejtem miert. :) Sporoltam kb 50 000 Ft-ot by sheer luck.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

1. nem  róka  a holló itt? vagy nem értem a hasonlatot :)
2. engem azért lepett, meg, mert én nekem akkor se kéne, ha igazat mond, mármint necsak bizsut nem vennék, de lopott aranyat se :)
3. nekem a kedvenc sztorim az a 
QuoteNATOnak kémkedtem, de balesetem volt elkaptak, börtönbe zártak,  s most szabadultam, de kiloptam a börtön videotárából filmeket, nem vennél belőle?
volt. Móriczon
de nem vettem

@Kviki, most nincs valamikor? ?? :)
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kvikveg

Quote from: Nakedape on 2009-06-10, 15:35:28
...
QuoteNATOnak kémkedtem, de balesetem volt elkaptak, börtönbe zártak,  s most szabadultam, de kiloptam a börtön videotárából filmeket, nem vennél belőle?
volt. Móriczon
de nem vettem

v Kviki, most nincs valamikor? ?? :)
Ez kiraly szoveg.  :lul:

Najo de: kanadai cucchoz kell munkahelyrol vagy ajanlas, vagy szerzodes angolul vagy franciaul. Eddig magyar szerzodesem volt, ma lett angol-magyar. Tehat nem kell a kozponti forditoirodat igenybe vennem 9 oldalnyi rizsahoz. Tokingyen megvolt. Kiraly. :)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

SaiyaGin

Quote from: Nakedape on 2009-06-10, 15:35:28
3. nekem a kedvenc sztorim az a 
volt. Móriczon
de nem vettem

:jee:

Nakedape

nice tetoválás ötlet:
[spoiler][/spoiler]

Zen

Quote from: Nakedape on 2009-06-10, 15:46:13
nice tetoválás ötlet:
[spoiler][/spoiler]
I don't get it.
&fmt=1

Nakedape

Quote from: Zen on 2009-06-10, 15:46:55
Quote from: Nakedape on 2009-06-10, 15:46:13
nice tetoválás ötlet:
[spoiler][/spoiler]
I don't get it.
[spoiler][/spoiler]

Zen

&fmt=1

motifator

Bazz, erre én se jöttem rá segítség nélkül.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Darkstar

Quote from: motifator on 2009-06-10, 15:51:44
Bazz, erre én se jöttem rá segítség nélkül.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nakedape

én nekem rögtön leesett, és nagyon megtetszett, már majdnem, hogy elgondolkodtam rajta, de az ront rajta, hogy ennyire nem esik le az embereknek. lehet, h meglátszik rajtam, hogy elborult vagyok és  a ruhaiprban igázott évek? :D:D

@Kiviki : éjjék éjjék

Zen

Vagy mert épeszű ember nem öltönyt hord. [spoiler]I'm looking at you, lawyers, directors and executives[/spoiler]
&fmt=1

Fazék

én még kifejtve se érzem poénosnak.

Nakedape

én szeretek zakót is,  igaz nem gyakran ( részint anyagi okokból,  részin hőmérsékletiből is, meg nem is mindig azt szeretnék ), meg nem igazán nyakkendősen.. 

Quote from: Fazék on 2009-06-10, 16:04:04
nem poénos, hanem jó, és téged különben se kérdezett senki

Fazék

Quote from: Nakedape on 2009-06-10, 16:04:37
Quote from: Fazék on 2009-06-10, 16:04:04
nem poénos, hanem jó, és téged különben se kérdezett senki
még csak nem is jó. gagyi.