Hír szerkesztőket keresünk!

Az oldal frissítéséhez keresünk szerkesztőket, moderálókat.
Elhivatottnak érzed magad? Rendelkezel jó angol/japán tudással? Szeretnél friss híreket, információkat, érdekességeket megosztani a közösségel?
Ide írjál: info@usteam.hu

2 hozzászólás a(z) “Hír szerkesztőket keresünk!” bejegyzéshez

  1. Sziasztok!

    Követlek titeket a kezdetek óta, igaz az elmúlt 2-3 év kimaradt, de bármikor térek vissza hozzátok, Ti stabilan itt vagytok. Visszaolvasgatva a hireket, látom hogy hírszerkesztőket, feltöltőket kerestek, és azóta sem frissül a szekció sűrűn..
    Pedig ez a legszuperebb anime ft p , ha nem az egyetlen minőségi, ami felbecsülhetetlen érték, nem csak pénzben de időben is rengeteg áldozatot követelhetett eddig is az üzemeltetőktől. És nagyon rossz nézni, hogy egy ilyen maszív, fantasztikus kiszolgáló minden féle egyéb segítség, vagy kiegészítés nélkül csak úgy létezik. Sajnos úgy látom, hogy aki képes és hajlandó is lenne híreket, ismertetőket írni, netán fordítani is, azok már elajándékozták az idejüket más oldalaknak, és ezt csak azok csinálják, akik szeretik is csinálni. Ilyen elszánt emberek találni nem könnyű, pláne többet.
    Ezért: lehet hogy Ti már lefutottátok ezeket a köröket, de van egy jó pár oldal, ami külön külön is jók (van amelyik főleg ismertetők és feliratok találhatók, de van ahol még torrent is fut), sejtem, hogy nem kell nektek bemutatni a magyar anime oldalakat, de lehet ,hogy az lenne a megoldás, hogy társulni valamelyikkel !?
    Az egyik legszebb álmom válna valóra, ha létrejönne egy olyan magyar anime elérhetőség, ahol mindent meg lehetne találni egy helyen, a feliratoktól kezdve az ismertetőkön át a legfrissebb hírekig. Mert külön-külön fent van minden, az evvel foglalkozó emberkék szét vannak osztva sokfelé, ezért gondolom úgy hogy egy új, jó vagy profi csapatot összehozni szinte lehetetlenség, és a megoldás a társulás lenne. Tudom, hogy ez kompromiszumokkal jár, de sok előnnyel is… Remélem, ha még nem tettétek, akkor átgondoljátok a dolgot.
    Bocsánat, hogy ha túl hosszúra húztam a véleményem. Remélem még nagyon sokáig fog működni az USTEAM!
    Ahoj! :)

Vélemény, hozzászólás?