Main Menu

Shonen-ai

Started by purple haze, 2005-06-07, 11:07:13

Previous topic - Next topic

Ramiz

Szerintem ez nem teljesen a mi hibánk. Az elõbb felsoroltakat tekintve: mi alapján alkothatnék normálisabb képet? Ismerõs alapján? Olyanom nincs, pedig nem "ráznám le", nem undorodnék. Film alapján? Gohattot pl megnéztem, tetszett! (Ld. japán filmes topic.) De mégsem érzek késztetést arra, hogy leüljek egy ilyen anime elé, habár nem tartom rossznak vagy megvetendõnek. De nem tudnék egyáltalán azonosulni a homoszexuális férfi szereplõkkel és problémáikkal valószínûleg.

Azonkívül szerintem elsõsorban nõi közönséget céloznak ezen animék!
Ide nekem egy nõi homoszexualitásról szóló animét, megnézem!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Manu

#61
Quote from: purple haze...
Hár öreg, nem nagyon olvastál figyelmesen. Djinn megkérdezte, miért irtózunk ettõl, mi jó kisfiúk meg elmondtunk. Nekem is volt homoszexuáis férfi munkatársam, semmi bajom nem volt vele. Nem is azt írtam, hogy "fuj-fuj buzik", hanem, hogy fuj-fuj férfi s*gglyuk. Leszel szíves nem gyeptéglának beállítani, mert felvilágosultan gondolkozom e témában, toleráns vagyok, de a jogom meg van rá, hogy véleményem legyen, amit kérdésre el is mondok.
A shonen ai-val kapcsolatban, szerelmet-romantikát-gyengédséget valahogy nem a férfiaktól várok, mert nem érzem természetesnek, úgy, mint a body builder, meg G.I Jane  nõket sem. (ez megint magánvélemény, amirõl kérdeztél). Tehát, ha nem õszinet véleményre vagy kiváncsi, ne kérdezz...

Emarsharae

Quote from: RamizAzonkívül szerintem elsõsorban nõi közönséget céloznak ezen animék!
Ide nekem egy nõi homoszexualitásról szóló animét, megnézem!

Így igaz. Én (vagy akár mi, ha beszélhetek a többiek nevében, és remélem igen) nem macerálom (maceráljuk) a pasikat a shoujo ai miatt, ti nem maceráltok minket a shounen ai miatt. Könnyû lenne, nem igaz?

Komolyan mondom... akinek nem tetszik, ne nézze! Hát kényszeríti rá valaki?
Ja, és ha valaki nem nézi, ne szenvedjen róla a fórumon, mert feleslegesen tépi a száját és zavar más embereket. Ez, mint a bishik, legyen a lányok fóruma, elvégre mi inkább szeretjük ezt a mûfajt. Véleményt nyilvánítani persze mindenkinek szabad, de a melldöngetõs, tesztoszterondús megnyilvánulásokat kerüljük.

Bocsi Ramiz, akinek nem inge, ne vegye magára... Lusta vagyok visszaolvasni, szóval nem biztos, hogy ez rád illik, és ha nem, akkor ne vedd magadra kérlek.
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

.Attila

Emarsharae kicsit túlreagálta, mint ahogy Ramiz igen egyoldalúan és kicsit durván fogalmazott.
Én nekem csak az a véleményem, hogy felõlem azt csinálnak a homok, amit akarnak, mindaddig, amíg nálam nem próbálkoznak, vagy amíg elõttem nem kezdenek el "romantikázni"...

purple haze

Quote from: ManuHár öreg, nem nagyon olvastál figyelmesen. Djinn megkérdezte, miért irtózunk ettõl, mi jó kisfiúk meg elmondtunk. Nekem is volt homoszexuáis férfi munkatársam, semmi bajom nem volt vele. Nem is azt írtam, hogy "fuj-fuj buzik", hanem, hogy fuj-fuj férfi s*gglyuk.

Hát ez azért már elég alpári... Igazad van a véleményeteket kérdezteztem, de nagyon nem erre számítottam.

Quote from: ManuHár öreg, nem nagyon olvastál figyelmesen.

Ez jogos tényleg nem vagyok túl figyelmes olvasó... :rolleyes:

Quote from: ManuLeszel szíves nem gyeptéglának beállítani, mert felvilágosultan gondolkozom e témában, toleráns vagyok, de a jogom meg van rá, hogy véleményem legyen, amit kérdésre el is mondok.

Próbáltam nem sértõ hangnemben fogalmazni, ezek szerint mégis így sikerült. Nem akartam senkit megbántani.

Ramiz

Quote from: EmarsharaeÉn (vagy akár mi, ha beszélhetek a többiek nevében, és remélem igen) nem macerálom (maceráljuk) a pasikat a shoujo ai miatt (...)
Kösz, ezt a szót akartam megtudni. :angyali:

Amúgy nem voltál sértõ egyáltalán, remélem mi sem zavartunk túlságosan.

Nem vertük a mellünk, nem is fogjuk, de elmondtuk a véleményünket. Bõvebben ld. Manu postja.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Emarsharae

#66
Quote from: BonciEmarsharae kicsit túlreagálta,

Túlreagáltam? Nem tudom. Szerintem csak fájdalmasan õszinte voltam. Én nem vagyok kíváncsi a leszbikusokra, mégis sok helyen találkoztam már olyan megnyilvánulásaival egyes hímnemû fórumtagoknak, ami arra utalt, hogy a leszbiket szeretik nézni az animében, de nem kezdtem el hõbörögni.
Ezzel szemben itt majd két oldalon át azt olvastam, hogy a homofóbok (bocs a kivételnek még mindig) mennyire nem szeretik a melegeket, és õk mennyire nem azok. (Majd le is esetem a székemrõl, mekkora utálat gyûlt itt össze.) Szerintem õk azok akik túlreagálják a dolgot.
Ha nem tetszik, ne nézd, nekem eddig ez volt a politikám, és ha nagyon nem tetszik, esetleg udvariasan jegyezd meg a fórumon, mert másnak más a véleménye, és ha nem is gázolsz a lelkébe, de ki az, aki jobbnak képzeli magát másoknál csak mert más a véleménye??
De azt hiszem, a thread nem azért lett indítva, hogy elhomofóbosodjunk, és nem azért hogy kulturált emberek (jelen esetben túlnyomórészt lányok) egy bizonyos anime mûfajról véleményeket és tapasztalatokat cseréljenek. Aki azt hiszi igen, tegye fel a kezét.

PS: Nyugodt vagyok, nem felpofozni akarok mindenkit, nem sértegetni akarok, de mindenki legyen szives tiszteletben tartani a másik ember véleményét, és ne feledjük el, hogy nem "fikázásra" készült a thread. Sem pedig arra, hogy minden pasi a fórumon (még MINDIG tisztelet a kivételnek) itt bizonygassa 110%-os férfiasságát.
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Ramiz

Quote from: Emarsharae(Majd le is esetem a székemrõl, mekkora utálat gyûlt itt össze.)
Ezt kikérem magamnak, mivel általánosságban beszélsz minket illetõen is és az utálatot illetõen is (mi felé irányuló?). Ez így félreérthetõ. Különben is, a fight senkinek sem segít megérteni a másik véleményét. Stay cool, men!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Manu

Quote from: purple hazeHát ez azért már elég alpári...

Igen, de azért, mert csak érzékeltetni akartam vele a kõkemény valóságot, s hogy nem tugok elvonatkoztatni tõle, a romantika mögött is ezt látom.

Én meggondolatlanul elvicceskedtem a választ, nem gondoltam, hogy sértõ lehet. Õszintén szólva azt hittem, hogy ez olyan marha felvilágosult válasz  :rolleyes:  lesz, amin az esetleges homoszexuálisok is nagyot nevetnek és azt mondják: "Hát ez milyen igaz". (<- önkritika)

Ma ilyen sértõdõs-békülõs nap van, biztos valami országos front.

Ramiz

Quote from: ManuMa ilyen sértõdõs-békülõs nap van, biztos valami országos front.
Remélem ebben hangyányi önkritika is van azért. ;) Persze a lényeg a "BÉKÜLÕS"!!! Love & peace!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Emarsharae

Quote from: ManuÕszintén szólva azt hittem, hogy ez olyan marha felvilágosult válasz  :rolleyes:  lesz, amin az esetleges homoszexuálisok is nagyot nevetnek és azt mondják: "Hát ez milyen igaz". (<- önkritika)

Ma ilyen sértõdõs-békülõs nap van, biztos valami országos front.

Az ilyen "felvilágosult válaszokkal" szoktak legjobban belegázolni az emberek lelkébe, drágám. Pont azért, mert ha erre felkapod a vizet, leszedik rólad a keresztvizet és rádhúzzák a vizes lepedõt, mert "hé, csak poén volt!"
Elnézést, ezt sem sértésbõl mondom (mostanában mindenki félre akar érteni), csak szólok, hogy ne lepõdj meg legközelebb.
Vannak még érzékeny lelkû emberek, és nekik ez rosszul eshet.

Ramiz: mondtam, hogy tisztelet a kivételnek, plusz a melegek és a mûfaj, a shounen ai iránt.
Mellesleg csak azt jegyezném meg, hogy ezzel (a máfél lap okvetetlenkedéssel, negatív hozzáállással, elitélõ magatartással, etc) elüldözték majd az összes olyan tagot, akik érdeklõdtek eziránt a mûfaj iránt, és ezek után várhatjuk, mikor bújnak elõ. Köszönöm! (Akinek nem inge, még mindig ne vegyek magára!!!)
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Ramiz

Quote from: EmarsharaeMellesleg csak azt jegyezném meg, hogy ezzel (a máfél lap okvetetlenkedéssel, negatív hozzáállással, elitélõ magatartással, etc) elüldözték majd az összes olyan tagot, akik érdeklõdtek eziránt a mûfaj iránt, és ezek után várhatjuk, mikor bújnak elõ. Köszönöm!
A kis szégyenlõsek...
Amúgy egyszerû a dolog: kérj meg egy modit, hogy törölje a topikot, aztán nyitsd meg újra, szûzen.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Quote from: EmarsharaeTúlreagáltam? Nem tudom. Szerintem csak fájdalmasan õszinte voltam...
Mivel nekem volt kemény 1 postom ide, az is csak egy soros, ami arról szólt csupán, hogy én nem nézek ilyeneket, aligha hiszem, hogy az õszinteséged számomra fájdalmas lett volna.

Emarsharae

Quote from: BonciMivel nekem volt kemény 1 postom ide, az is csak egy soros, ami arról szólt csupán, hogy én nem nézek ilyeneket, aligha hiszem, hogy az õszinteséged számomra fájdalmas lett volna.
Nem feltétlen rád értettem... csak neked válaszoltam.

Ramiz: nem hiszem hogy megtenném... egyelõre. A remény hal meg utoljára, és tán az utókornak sem árt egy kis elrettentõ példa.  :__devil:
Vagy sem. Majd elválik. Amúgy is, most kicsit nagyon kiábrándultam a fórumból. Majd rendbe jövök, gondolom, de ez most nagy csalódás volt számomra. (még mindig tisztelet a kivételnek... muszáj ezt minden egyes alkalommal hangsúlyoznom? miért van az, hogy mindenki magát látja ebben? rossz lelkiismeret?)
Minden esetre... ij. Talán majd törölve lesz, de nem biztos, hogy akkor nem kezdõdne ez újra.

Manu: lusta vagyok visszanézni, de állítom, hogy az elsõ oldal nagy részén igenis ellenségesség, elutasítás és miegyéb olvasható. Ha nem hiszitek, olvassátok el megint.
Ha még akkor sem, akkor egy semleges emberrel olvastassátok el, majd õ megmondja. Ja, és ha lehet, lány legyen, a fiúkba ugyanis alapvetõen homofób érzelmek vannak beleépítve, ahogy ezt már sokan észrevehettük(bocs, ez tény), és még az is lehet, hogy nem zavarná a bármilyen nemû és erõsségû homofób megnyilvánulás.
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Manu

Quote from: Emarsharae..., drágám.

Erre meg én vagyok érzékeny :)
Quote from: EmarsharaeVannak még érzékeny lelkû emberek, és nekik ez rosszul eshet.

Úgy tapasztalom, az túlzott érzékeny lelkûség manapság egyre inkább luxus, tehát nem sértõdésbõl, tündérbogár, de szólok, hogy ha ez rosszul esik, akkor vigyázz a jövõben. (azért használom a te mondatszerkezeteted, mert én sem akarok sértõ lenni)
De ez már annyira off, hogy Shiroi viszont mindjárt nagyon az lesz, jogosan.

purple haze

Akkor maradjunk abban, hogy mindenki szeret mindenkit.  :)

És akár vissza is térhetnénk az eredeti témához...

.Attila

Quote from: EmarsharaeJa, és ha lehet, lány legyen, a fiúkba ugyanis alapvetõen homofób érzelmek vannak beleépítve, ahogy ezt már sokan észrevehettük(bocs, ez tény)
Na ez egy érdekes téma lenne, amit igazából az offtopicban lenne jó folytatni, itt csak annyit írok, hogy vajon miért van minden férfiba "beleépítve" a homofóbia? Az én véleményem: nevelésbõl adódik, és kik nevelik a fiúkat? Az anyák. (btw. amikor általában szóba kerül, hogy egy férfi "férfiasan" viselkedik, azaz nem sír, nem mutat ki érzelmeket stbstb., akkor a pszichológusok, szociológusok meg egyéb állatfajták bizony azt szokták mondani, hogy az anyai nevelés van emögött ("jajj, légy már férfi, ne sírj annyit"))

Emarsharae

Quote from: ManuErre meg én vagyok érzékeny :)


Úgy tapasztalom, az túlzott érzékeny lelkûség manapság egyre inkább luxus, tehát nem sértõdésbõl, tündérbogár, de szólok, hogy ha ez rosszul esik, akkor vigyázz a jövõben.

Akkor bocs a drágámért. Tündérbogár még nem voltam, de ez is jobb, mint a semmi. vagy bármi durvább. És örülök hogy még nem lettem semminek elnevezve. Fura, az emberek mennyi mindennek képesek nevezni egy nõt ha hallatja a saját véleményét, pedig nekem általában csak igazam van, és élek-halok a jó vitákért.

Off? Mitõl? Nem offabb, mint egy csomó hozzászólás ebben a témában.
De csak hogy ne legyek annyira off:
Hahó, shounen-ai hívek! Nem lehetne már inkább a témáról beszélni és ajánlani nekem valami érdekes néznivalót hogy ne unatkozzak ha végeztem a Get Backers-szel?
Na? Léciii!!!


Purple: imádlak! *hug*
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

.Attila

Quote from: Emarsharaepedig nekem általában csak igazam van
Magabiztos nõ vagy, az biztos :)

purple haze

Quote from: EmarsharaePurple: imádlak! *hug*


Itt miért nincs ilyen "nagyon-nagyon elpirulós" szmájli??!!!

Emarsharae

Quote from: BonciMagabiztos nõ vagy, az biztos :)
Dehogy. De van véleményem. És ha beledöglötök is, elmondom.  :hehe:
Amúgy komolyan... én és a magabiztosság nem is ismerjük egymást. :D
Quote from: purple hazeItt miért nincs ilyen "nagyon-nagyon elpirulós" szmájli??!!!
Ez vicc volt... ugye tudod?    :_piszka:
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Ramiz

Quote from: EmarsharaeAmúgy is, most kicsit nagyon kiábrándultam a fórumból. Majd rendbe jövök, gondolom, de ez most nagy csalódás volt számomra. (még mindig tisztelet a kivételnek... muszáj ezt minden egyes alkalommal hangsúlyoznom? miért van az, hogy mindenki magát látja ebben? rossz lelkiismeret?)
Talán mert még mindig általánosságokban beszélsz... mint minden nõ.
Amúgy meg ne próbálj a lelkiismeretünkre hatni, hogy miattunk "kiábrándultál a fórumból"... ábrándulj ki inkább belõlünk! Vagy a büdös férfi s...lyukakból! Miért a fórumból? Eleve egy csomóan nem is postoltak ide.
Egyébként te panaszkodtál, hogy nem "rendes" shonen-ai-diszkusszió megy itt, de azért szítod a tüzet és nem akarod törölni a topikot.
Lehet, hogy csak vitatkozni jársz ide? :hehe: Néha az is kell. ;)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Quote from: EmarsharaeDehogy. De van véleményem. És ha beledöglötök is, elmondom.  :hehe:
Egy dolog elmondani a véleményt és azt mondani, hogy mindig igazam van ;)

Emarsharae

Quote from: RamizTalán mert még mindig általánosságokban beszélsz... mint minden nõ.
Ha nem általánosságban beszélek, végig kéne olvasnom, pontosan kinek volt sértõ megjegyzése, nevén kell neveznem õket, és abban nagyon nem lesz köszönet számomra. Plusz mindenki besértõdik rám hogy pont õt szidalmazom. Hát kell nekem ez?
Így hát általánosságban beszélek, mindig odaírom hogy akinek nem inge, ne vegye magára, és mégis mindenki magára veszi. Ezek után mit tegyek? (Én speciel ha valami nem rám vonatkozik, akkor nem veszem magamra.)

Quote from: RamizAmúgy meg ne próbálj a lelkiismeretünkre hatni, hogy miattunk "kiábrándultál a fórumból"... ábrándulj ki inkább belõlünk!
Hm... talán azért, mert épp ti képviseltétek a fórumot ebben a thread-ben, és elég sok helyen (pl akár egy cégnél is) a beosztottak/tagok alapján itélik meg az intézményt/csoportot/miegyebet. Most mondd meg, ki más képviselné a fórumot, mint a fórumtagok?
Plusz nem a lelkiismeretekre akartam hatni... legalábbis nem úgy, ahogy itt most hiszed. Csak közöltem hogy a mostani felszólalások és megszólalások többsége nem éri el azt a szintet, mint egy, vagy akár fél évvel ezelõtt.
Ha mégis úgy érzed hogy a lelkiismeretetekre akartam hatni, akkor valószínûleg van mire.

Quote from: RamizLehet, hogy csak vitatkozni jársz ide? :hehe: Néha az is kell. ;)
Igen, szeretek vitatkozni, ha jó a téma. Emellett azért nem hiszem, hogy itt csak engem zavartak egyes megjegyzések, úgyhogy a tiltakozásomat ne írd le csak annak, hogy vitatkozni volt kedvem.

Emellett még mindig kissé off-topic az egész. Tehát megint felteszem a kérdést: hahó lányok (esetleg fiúk is), nem akartok ajánlani valamit, vagy beszélni bármi shounen ai animérõl? Elvégre ez lenne a topic...
Avagy: van még itt valaki rajtam kívül akit nem sikerült elijeszteni?
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Kvikveg

Szerintem ezt at kene nevezni Shounen-ai-vita -topicnak vagy homoszexualitas-vita topicnak es nyitni egy Shounen-ai topicot, csak a filmekrol beszelni.

Erdekes, hogy amikor homoszexualitasrol van szo, szinte mintenki azonnal pasikra gondol. Engem kicsit irrital, ha ket pasi csokolodzik, de hanyok, ha ket no teszi ugyanezt. Ki erti ezt?! Lehet, hogy azert, mert 2 pasi=nulla konkurencia+nem fog letamadni, 2 no = mi a fraszt kezdjek veluk??? reflex. De lehet, hogy mas miatt. Amugy rohadtul nem tudnak erdekelni, amig nem latom, nem zavar. Csak velem ne kezdjen ki... :eeek:  :eek:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Djinn

#85
:wtf: Megtanulhattam volna már, hogy ne kérdezzek meg mindent, mert csak baj van belõle.  Az ember lelép egy kis kerti-bulira és máris egymásnak esnek az emberek.... :ejj:
Szvsz bárki írhat ide, még akkor is, ha nincs otthon a mûfajban. Én örülök, hogy sokan írtak ide, így vagy úgy. Ha "kitiktanánk" innen embereket, csak mert negatív véleményük van, esélyt sem adnánk arra, hogy átgondolják a dolgot. Mert nem lenne miért.  Elvégre egy fórumnak arról kell szólnia, hogy az emberek véleményt/gondolatokat/tapasztalatokat cserélnek. :3x3:
Természetesen mindezt kultúrált módon, de már nagycsoportosok járnak ide, úgyhogy ezt hamar megértették, miután szóltam!! :D

Én már ajánlottam filmet/mangát, de arra nem reagált senki.
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Ramiz

Quote from: EmarsharaeHa nem általánosságban beszélek, végig kéne olvasnom, pontosan kinek volt sértõ megjegyzése, nevén kell neveznem õket, és abban nagyon nem lesz köszönet számomra. Plusz mindenki besértõdik rám hogy pont õt szidalmazom. Hát kell nekem ez?
Mi viszont csak konkrétan tudunk neked válaszolni.

Quote from: EmarsharaeÍgy hát általánosságban beszélek, mindig odaírom hogy akinek nem inge, ne vegye magára, és mégis mindenki magára veszi. Ezek után mit tegyek? (Én speciel ha valami nem rám vonatkozik, akkor nem veszem magamra.)
Ügyes trükk... egyszerre mindenkit megsért|hetsz/esz, mert a sértést mindenki inkább magára veszi, hogy aztán megvédje magát...

Quote from: EmarsharaeHm... talán azért, mert épp ti képviseltétek a fórumot ebben a thread-ben, és elég sok helyen (pl akár egy cégnél is) a beosztottak/tagok alapján itélik meg az intézményt/csoportot/miegyebet.
Én csak magamat képviseltem.

Quote from: EmarsharaeCsak közöltem hogy a mostani felszólalások és megszólalások többsége nem éri el azt a szintet, mint egy, vagy akár fél évvel ezelõtt.
Nem emlékszem, hogy ez a téma fél vagy egy éve elõjött volna...

Quote from: EmarsharaeTehát megint felteszem a kérdést: hahó lányok (esetleg fiúk is), nem akartok ajánlani valamit, vagy beszélni bármi shounen ai animérõl? Elvégre ez lenne a topic...
Avagy: van még itt valaki rajtam kívül akit nem sikerült elijeszteni?
Bocs, de te nem akartad resetelni a topikot, hogy arról szóljon, amirõl kéne. Amúgy meg te is elég ijesztõ vagy, nem csak mi. :hehe:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Tyrael

Quote from: HVp213Ezzel ne dobálóz! Ez a leggusztustalanabb legelitélendõbb dolog (felõlem lehet vki buzi v perverz akár szeretheti a szörnyes hentai-t is)! Azt aki ilyet csinál ott helybe kasztrálnám! Elnézést a kirohanásért... (lehet katz nem is gondolta komolyan)
csinalni, nezni, vagy animen nezni fobenjaro bun szerinted?
mert csinalni szerintem is, nezni kozvetve, de szinten
de ha valaki ilyen rajzfilmet nez, addig amig a valosagban ennek nincs semmilyen negativ kovetkezmenye sztem nem bun
max nem dicsekvesre melto :)

p.s: tudtok ajanlani valamit?  :p

Tyrael

Tyrael

Nekem is most az jott le, hogy ment egy normalis vita (szemelyeskedes nelkul, csak utkoztettek a velemenyeket) erre bejott Emarsharae es jol megmondtaafrankot.
Sok haszna nincs az ilyen flamegenerator postoknak.

Tyrael

HVp213

#89
Quote from: Tyraelcsinalni, nezni, vagy animen nezni fobenjaro bun szerinted?
Tyrael
Szerintem leírtam... Te még be is Quote-ztad! ;) (de ahhogy te is írtad hozzáteszem a nézni-t, mondjuk ez nálam vele járt. Mivel azt nézi amit más csinál 1 szerencsétlen gyerekkel ez nem csak közvetve bûn!!!)
Az anime meg nagyon relativ! Amit láttam hentai-t annak a jórészémél a szereplõk nem töltötték be a 18-at(mondjuk amilyennek rajzolják õket...)! (de ez akkor is csak "mese", remélhetõleg nem kap kedvet ezek miatt a valóságra senki)
Elnézést az OFF-ért!

edit: menjünk át inkább az off-ba
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"