Main Menu

Ragnarok Online

Started by .Attila, 2004-07-22, 23:04:01

Previous topic - Next topic

thrall

Quote from: ShadowolfBan nem lesz, (azért zsozso felelös, szóval amíg öt nem zavarja ez, addig emiatt nem kell aggódnod) de ha tovább folytatjátok akkor bezárom a thread-et (lévén felszólítottalak titeket ennek a befejezésére). Szóval uccsó figyelmeztetés: hagyjátok abba vagy számoljatok a következményekkel. :rolleyes:
megjegyeztük és megígérem hogy ezt most abbahagyjuk(többieknek pedig üzenem most azonnal gyertek át a hungaRO forumra hogyha errõl akartok beszélni)

.Attila

Megkíméllek benneteket, és kapásból cenzúrázom magam: Cenzúrázva

thrall

Quote from: TriviMegkíméllek benneteket, és kapásból cenzúrázom magam: Cenzúrázva
na erre mondják hogy: LOL :D:D

.Attila

Érdekes módon eltûnt egy hozzászólásom. Nekem csak ez az egy volt, és máris törölve... jellemzõ. Moderátorok nem azért vannak, hogy törölgessék azokat a postokat, melyek nekik személy szerint nem tetszenek.

Dragon

Viszont figyelmeztetés helyett tényleg lezárhatta volna a threadet...
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Shadowolf

#155
Quote from: TriviÉrdekes módon eltûnt egy hozzászólásom. Nekem csak ez az egy volt, és máris törölve... jellemzõ. Moderátorok nem azért vannak, hogy törölgessék azokat a postokat, melyek nekik személy szerint nem tetszenek.

Figyelj Trivi én nem tudom kinek képzeled magad, de ebböl most már nagyon kezd elegem lenni. :ejj: Lehet hogy jóban vagyok veled, de azért mindennek van 1 határa. Nem hinném hogy kivételeznék veled és csak a te postjaidat törölgetném. :rolleyes: Ami pedig a törlés okát illetti, javaslom hogy olvasd el a fórum szabályai thread-et. Ott már egyszer leírtam, de akkor most úgy látszik önmagamat kell ismételnem: "az adminisztrátort, a moderátorokat, illetve egymást sem illik sértegetni. Az összes ilyen jellegû post azonnal törölve lesz." Namármost én személyes sértésnek veszem azt, ha lejáratsz amikor én csak a dolgomat végzem. Nemtom te miben látod a moderátorok feladatát, ezért adok neked 1 tippet: nem a fórumozók szórakoztatására vagyunk itt. :ejj: Személy szerint nem hinném, hogy más fórumok moderátorai beszámolnának a fórumitáknak, hogy mit miért és hogyan tesznek. :rolleyes: Én sztem normálisan megkértelek titeket arra, hogy hagyjátok abba amit csináltok. Ti ennek ellenére ugyanúgy folytattátok mintha itt se lennék. Ezek után nehogy már neked álljon feljebb! A moderátor azért van hogy rendet tartson, és ti éppen ebben akadályoztok. Vagy a mai világban a moderátornak kérvényt kell benyújtania, hogy a dolgát végezhesse? :rolleyes: Szerintem más moderátortól már rég megkaptad volna az elsö figyelmeztetésedet (nem Chronosra gondolok), nemhogy megkért volna arra hogy hagyjad abba amit csinálsz. Szóval én a te helyedben nem nagyon jártatnám a szám.

Ja és mielött erre válaszolnál...kérlek szépen az offtopic threadben tegyed légyszíves!

thrall

Quote from: ShadowolfFigyelj Trivi én nem tudom kinek képzeled magad, de ebböl most már nagyon kezd elegem lenni. :ejj: Lehet hogy jóban vagyok veled, de azért mindennek van 1 határa. Nem hinném hogy kivételeznék veled és csak a te postjaidat törölgetném. :rolleyes: Ami pedig a törlés okát illetti, javaslom hogy olvasd el a fórum szabályai thread-et. Ott már egyszer leírtam, de akkor most úgy látszik önmagamat kell ismételnem: "az adminisztrátort, a moderátorokat, illetve egymást sem illik sértegetni. Az összes ilyen jellegû post azonnal törölve lesz." Namármost én személyes sértésnek veszem azt, ha lejáratsz amikor én csak a dolgomat végzem. Nemtom te miben látod a moderátorok feladatát, ezért adok neked 1 tippet: nem a fórumozók szórakoztatására vagyunk itt. :ejj: Személy szerint nem hinném, hogy más fórumok moderátorai beszámolnának a fórumitáknak, hogy mit miért és hogyan tesznek. :rolleyes: Én sztem normálisan megkértelek titeket arra, hogy hagyjátok abba amit csináltok. Ti ennek ellenére ugyanúgy folytattátok mintha itt se lennék. Ezek után nehogy már neked álljon feljebb! A moderátor azért van hogy rendet tartson, és ti éppen ebben akadályoztok. Vagy a mai világban a moderátornak kérvényt kell benyújtania, hogy a dolgát végezhesse? :rolleyes: Szerintem más moderátortól már rég megkaptad volna az elsö figyelmeztetésedet (nem Chronosra gondolok), nemhogy megkért volna arra hogy hagyjad abba amit csinálsz. Szóval én a te helyedben nem nagyon jártatnám a szám.

Ja és mielött erre válaszolnál...kérlek szépen az offtopic threadben tegyed légyszíves!
én válaszolok hogy igazad van és én mondom kb 3*-ra hogy menjunk át hungaRO  forumra

poharka

Yo!

Bocsi, de lenne egy kérdésem:

Ti most hol játszotok? Mert nekem hRO nem indul el.

Dragon

PM-ben kapsz egy címet, ott tárgyaljuk meg a továbbiakat, ne húzzuk ki itt a gyufát, oké?


Shadowolf: lehet, hogy tényleg jobb lesz (ha más nem, akkor ideiglenesen) bezárni ezt a thread-et, az összetûzések elkerülése végett.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]