Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

.Attila

Hali! :) (a hajimemashite már nem lenne megfelelõ ;))

Meske

Üdv White SeeD!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

.Attila

Quote from: MeskeÜdv White SeeD!
Sok lett a t a http-ben :)

Meske

Quote from: BonciSok lett a t a http-ben :)
Igen, észrevettem, köszi! :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Djinn

Quote from: White SeeDKonnichiwa!

Én vagyok én, a nevem nem fontos. Viszonylag öreg vagyok....
ÜdvözletWelcome

Viszonylag öreg?? Ezt meg hogy érted?  :eeek: Akkor én mi vagyok?  :haha:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

Quote from: DjinnÜdvözletWelcome

Viszonylag öreg?? Ezt meg hogy érted?  :eeek: Akkor én mi vagyok?  :haha:

Djinn, te fiatal es orokgyermek vagy.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Marox

Üdv White SeeD!  :tezsvir:

Marfy

Hali White Seed!
Vágyaink nem sokban térnek el egymástól ;).

Moha

Üdv a fedélzeten White SeeD!

Itachi

Hali, és mint ezt már másnak is mondtam; az nem anim hanem anime.Szóval ha vki ragozza akkor: " Én szeretem az animéket" Angolok, amcsik és németek is mondják, és igazat megvallva borsózik a hátam mikor vki animot ír...Nem támadás akart lenni, csak jó ha tudják azok akik még mindig anim nak ejtik az animét. :)
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Kvikveg

Udv White SeeD!
Te oreg? Akkor en mi vagyok? Hulla?! :D

Nezz Hellsinget! :__devil:

En meg megtekintem Yamamotot, hatha tetszik...
edit: Yamato... tudtam, hogy elirom! Aaa... :ejj:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: White SeeDImádom Japánt, és életem elsõszámú célja, hogy legalább egyszer eljuthassak oda. Elmehessek egy extranagy anime/mangaüzletbe, megnézzek egy hagyományos japán színmûvet, utazzak vonattal 250-el, eljussak egy hotspringbe, körbenézzek pár kastélyban stb...
Második vágyálmom, ami nagy valószínûséggel nem fog összejönni egy hagyományos japán feleség... :bruhuhu: De ha valaki európai, de japán beállítottságú õ is jó:)

Tudom, hogy már más is írta, de ez velem is kábé így van... és még egypárunkkal itt... ;)
Üdv!

(Kihagytad a sört az önjellemzésedbõl. Ez véletlen vagy szándékos? :lazza: )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xaga

!deeS etihW vdÜ

Quote from: White SeeDEkkor ugyanis bejutottam a Gyõri egyetem mûszaki infos bsc szakára,
Részvétem.
Quote from: White Seedami kellemes kollégiummal is ellátott.
Küldõ vagy Belsõ koli???

Manu

Szia WS!

Csatlakoznék a "Ha te öreg, akkor én mi..."-t vallók felháborodott társaságához "fiacskám" :D

Orion

Üdv mindenkinek!

Hosszú-hosszú idõ után elérkezett a pillanat, hogy információkkal lássam el a rám kíváncsi tagokat. Hm, igazából az ilyen ténykedések nem tartoznak az erõsségeim közé. Talán kezdeném azzal ,hogy miket láttam eddig:
- Hellsing
- Vampire hunter D-Bloodlust
- Ghost in the Shell (movie)
- Berserk
- Naruto
- Battle Angel Alita
- Escaflowne (movie)
- DearS
- Ninja Scroll (movie)

Mindenem a zene. (Ez alatt metált értek.) Közel állnak hozzám a szerepjátékok, minden mennyiségben (Vampire:The Masqurade, M.A.G.U.S., Cthulhu) és amikor épp nincs leamortizálva a lábam, akkor mászkálni erdõk, hegyek közé. Imádom a jó könyveket. Fantasy minden mennyiségben, egy-két sci-fi és a jobb horror/thriller.
Mostanában megfogtak a filozófikusabb tartalommal rendelkezõ írások is. Lowecraft nyomában én is próbálkozom a tollforgatással. Egy novellám már megosztottam az Írások thread-ben, ha van türelmetek elolvasni kíváncsi vagyok a kritikátokra.
Filmek terén is a "bugyutább" mûvek tetszenek, mint az Equlibrium, Dark City, 13. emelet; továbbá a Gyûrûk ura trilógia, Kill Bill és egyébb Tarantino mûvek, és a sírva röhögõs vígjátékok.
Sport terén pedig szinte mindenevõ vagyok, de a csúcsok-csúcsa nálam az atlétika. Volt szerencsém pár évig gyakorolni is eme hivatást és azóta is visszasírom a "siker" éveit. :bruhuhu: :beken:
Ja, és nem szeretem a sört! :)
Liberate tuteme ex infrenis!

Djinn

Üdvözlet Orion!! :)

Marfy

Üdv nálunk Orion! :tezsvir:

Moha

Isten hozott a fedélzeten Orion!

.Attila

Hajimemashite Orion!

Damnatus

Hali!

Üdv Orion!

Xaga

Animal

Exo

Marox

Üdv Orion!  :tezsvir:

Ramiz

Szerbusz!
Lovecraft nem w-vel van! (No offense! ;) )
Tetszik az ízlésed! :cool: Sokban hasonlít az enyémhez! Kivéve persze... tudod, mit. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Baldy

Csakhogy ne maradjak le :)
Mályságes üdvözletem mindkét Úrnak: White-Seed és Orion
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Djinn

Quote from: White SeeDDjinn: Azumangarajongó?:D
Quote from: XipeDjinn, te fiatal es orokgyermek vagy.
Rendkívül helyes meglátások :lazza:  
Sasszemetek van :D:D

zsolti123

rászántam magam a bemutatkozásra én is végre ...
szeged tanulok és másodéves progmatos vagyok, amúgy tolna megyében egy kis faluban élek a hétvégéken, hobbijaim a zenehallgatás (leginkább drumandbass és hiphop, de egy kis breakbeat/minimal/nujazz/reggae/dub/dancehall is), animenézés, filmnézés, mangaolvasás. az elsõ anime amit láttam valószínüleg a dragonball volt még az rtles idõkben, de igazán az indított el amikor egy dnb partiban a vetítés a battle angel alita volt :D aztán szépen elkezdtem megnézegetni az "alapmûveket" (gits, ninja scroll, vhd, stb.), hamar rájöttem hogy a futurizmus nagyon tetszik nekem (akárcsak a zenében), szóval leginkább ezek érdekelnek, de azért néha mást is nézek. mangákat is a battle angel alita miatt kezdtem el olvasni, egyszerûen érdekelt a további történet. aztán belekóstoltam kicsit a lánymangákba is :D (love hina, i"s), jó volt, de elég volt ez a kettõ, nem igazán az én stílusom. most épp 5 teljesen különféle mangát olvasok, amik még nem fejezõdtek be :D kedvenc animém most éppen a samurai champloo (a zenéje miatt is), úgyhogy elég sûrûn nézegetem az oldalakat hogy mikor jön már a következõ rész mindenbõl. ha ki kellene emelnem egy-egy animét és mangát, ami a legjobban tetszett, akkor a lain és a monster lenne az a 2. most. film pedig a hana-bi.

Djinn

Quote from: zsolti123rászántam magam a bemutatkozásra én is végre ...
Welcome
Üdvözlet zsolti123!!!

Ramiz

Üdv Zsolti! Az '123' mit jelent? Így szoktad inni a söröket? "Zsoltiiii: egy... kettõ... három... aztamindenit! {taps}" :D Vagy prózai ok: a zsolti név mindenhol foglalt? Vagy 123 éhes vagy? Vagy szeretsz dobolni az ujjaiddal a billentyûzeten? :D