Jelenleg kitiltott(bannolt) ipk

Started by zsozso, 2003-06-17, 17:16:05

Previous topic - Next topic

zsozso

QuoteOriginally posted by Son Goku
Hali!

Egy hete töltögetek békésen, de ma reggel megint bannolva találtam a proxynkat ([193.68.41.17] , sorompo.mavinformatika.hu , 214). Utolsó alkalommal kérlek, hogy vedd le légyszives, ha mégeccer odakerül akkor elfogadom a sors akaratát.
Biztos ami biztos, elolvastam a hogyannebannoljanak-fórumot is, semmit nem csináltam rosszul, csak azt remélem, hogy másvalaki a cégtõl alkalomszerûen ránézett mondjuk egy explorerben és az kavarta össze a dolgokat. Nem sima ügy ám cégen belül megkeresni ki néz még ide, mert ha esetleg megkérdezem, hogy nézzenek utána a logban, esetleg megkérdezik, hogy mit és miért töltögetek én innen egész nap ;)
Ha van timestamp a logban meg tudnád mondani, mikor kerültünk föl a listára ?

Elõre is köszönöm !

Hali 2003-09-17 03:32:00 <-
Death is the only redemption

zsozso

QuoteOriginally posted by Son Goku
Hali!

Egy hete töltögetek békésen, de ma reggel megint bannolva találtam a proxynkat ([193.68.41.17] , sorompo.mavinformatika.hu , 214). Utolsó alkalommal kérlek, hogy vedd le légyszives, ha mégeccer odakerül akkor elfogadom a sors akaratát.
Biztos ami biztos, elolvastam a hogyannebannoljanak-fórumot is, semmit nem csináltam rosszul, csak azt remélem, hogy másvalaki a cégtõl alkalomszerûen ránézett mondjuk egy explorerben és az kavarta össze a dolgokat. Nem sima ügy ám cégen belül megkeresni ki néz még ide, mert ha esetleg megkérdezem, hogy nézzenek utána a logban, esetleg megkérdezik, hogy mit és miért töltögetek én innen egész nap ;)
Ha van timestamp a logban meg tudnád mondani, mikor kerültünk föl a listára ?

Elõre is köszönöm !

2003-09-17 03:32:00 <- Ekkor került fel az ip

Nameless

Balesetszerüen felkerült a banlistre a MÁV proxyja, a  --[193.68.41.17] -- , sorompo.mavinformatika.hu , 221.

megint bannolva találtam a proxynkat -- ([193.68.41.17] -- , sorompo.mavinformatika.hu , 214).

Hehh jólérzem hogy az ip megegyzik? :)) meg minden?
Lehet hogy ez a probléma.

Son Goku

Hali!

Zsozso: 03:32....az egyik szemem sír, a másik nevet :) Ez azt jelenti, hogy a cégtõl más nem töltöget, ellenben megint a Getright-om volt a hibás. Egyszerre egy szálon töltöget, a múltkoriból okulva, ellenben elfogyott a vinyón a hely és G. buta volt, nem tudta és nekiállt próbálkozni a következõvel. Végigvitte a listát párszor és annak ellenére, hogy elvileg mindenhol 1 a határ, összehozta valahogy a három kapcsolódást. Ezt el sem tudtam képzelni, de úgy látszik ilyesmi történt. Az lehet, hogy a proxy küldte úgy a cuccokat. Mindenesetre, számûztem a G.-t, mostmár BulletproofFTP vel próbálkozok, naaaaaagy reply time-okkal és mégeccer köszönöm.

Nameless: Ez úgy néz ki, hogy az egész MÁV intranetrõl akinek engedélyezve van, ezen a proxy-n jut ki a 'netre. Szóval minden vasutasnak ez az IP címe. Ezért paráztam, hogy ha esetleg más is errejárna a cégtõl akkor úgy néz ki, mintha egy géprõl töltögetnénk.

Kelt

Hoi!

Nem leltem meg magam a banlisten (se a saját ip-met, se az egyetemi proxyt) mégsem érem el a letöltési oldalt. ReGet 3.3-mat és Opera 6-ot használok. Mit tegyek?

Üdv
Kelt
"Köpenyemben vihart hoztam..."

zsozso

QuoteOriginally posted by Kelt
Hoi!

Nem leltem meg magam a banlisten (se a saját ip-met, se az egyetemi proxyt) mégsem érem el a letöltési oldalt. ReGet 3.3-mat és Opera 6-ot használok. Mit tegyek?

Üdv
Kelt

Márpedig én mégis látom hogy rajtavagy ...
[193.6.138.52] , mirrmurr.cic.klte.hu , 703

Lac

QuoteOriginally posted by zsozso
Márpedig én mégis látom hogy rajtavagy ...
[193.6.138.52] , mirrmurr.cic.klte.hu , 703

Na nem gondoltam volna, hogy ez bekövetkezik (hogy valamelyik okos miatt megyünk a banlistre :ejj: )

Bizony ez az ára annak, hogy egy párezer gépes egyetemi hálózatot egyetlen-egy proxy visz ki a netre :hogyaza:

Zsozso, le tudnál venni minket? Ígérem, ha még egyszer megtörténik, akkor már nem zargatlak vele (ha a sok hülye nem érti meg, hogy kell ezt csinálni :ejj: ), amúgy meg már úgyis dolgozom azon, hogy ne a mirrmurron keresztül jussak ki (és akkor legalább én nem fogok szívni más miatt), csak még kicsit lassú a dolog.

zsozso

QuoteOriginally posted by Lac
Na nem gondoltam volna, hogy ez bekövetkezik (hogy valamelyik okos miatt megyünk a banlistre :ejj: )

Bizony ez az ára annak, hogy egy párezer gépes egyetemi hálózatot egyetlen-egy proxy visz ki a netre :hogyaza:

Zsozso, le tudnál venni minket? Ígérem, ha még egyszer megtörténik, akkor már nem zargatlak vele (ha a sok hülye nem érti meg, hogy kell ezt csinálni :ejj: ), amúgy meg már úgyis dolgozom azon, hogy ne a mirrmurron keresztül jussak ki (és akkor legalább én nem fogok szívni más miatt), csak még kicsit lassú a dolog.

Még 1 dolgot megteszek annak érdekében, hogy ne bannoljak olyan embereket, akik nem érdemlik meg.
Felraklak a nem bannolható ipk közé,de légyszives magyarázzd el az ottlévõ emberkéknek, hogy hogyan kell rendeltetés szerint használni 1 ftpt...

TriumpH BanE

Mivel nem tok fellépni ftp-re ezért úgy gondolom hogy bannolva vok!!

Az van  hogy mi a haverokkal egy proxi szerverre csatlakozunk rá!
Ti csak annak az ip-jét látjátok és véletlenül mindketten töltöttünk!!

Kérlek vegyetek le  bannról nem tehetünk róla:teccik:

Lac

Még 1 dolgot megteszek annak érdekében, hogy ne bannoljak olyan embereket, akik nem érdemlik meg.
Felraklak a nem bannolható ipk közé,de légyszives magyarázzd el az ottlévõ emberkéknek, hogy hogyan kell rendeltetés szerint használni 1 ftpt...

Köszönöm, sajnos nálunk úgy áll a helyzet, hogy mindenkinek ezt kell használni. Írni fogok a megfelelő fórumokra, hogy mindenki olvassa el a szabályzatot (remélem azok, akiknek szól, majd elolvassák) és ilyen nem fog többé előfordulni. De azt mondom, hogy ha legközelebb is a mi proxynkról fognak hammeringolni, akkor nyugodtan tedd ban-ra (sajnos nem fogom tudni kideríteni, hogy kik teszik ezt, mert szinte az összes (3 kollégium+egyéb) gép ezen megy ki a netre. Ez ellen szerintem már csak az a megoldás, hogy mindenki keres magának egy alternatív módot (mint pl. én).

Amúgy a magyar IRCNet-es szerverekről már évek óta ki vagyunk tiltva a hasonló ügyek miatt. Arról meg ne is beszéljünk, hogy ezzel kapcsolatban az egyetemi vezetés teljesen rugalmatlan, és hallani sem akarnak semmiféle más megoldásról. :mad:

Ez van, ez a mai valóság, itt Debrecenben. :ejj:

Bantu

Hi

Tegnap óta nem tudok csatlakozni az FTP-hez. Eddig hónapok óta sikerült úgy töltögetnem innen, hogy nem nyertem el ban-t, mert jól volt beállítva az FTP-kliensem. A ban-listán nem látom magam (a 6 db IP között nehéz lenne nem észre vennem a sajátomat), akkor mi lehet a bibi? Talán nem is müxik az FTP?
Elõre is köszi:Bantu

enpet

"Légy hû önmagadhoz és légy jó másokhoz! Ebben minden benne van."

zsozso

Az a helyzet, hogy annak érdekében, hogy kiszürjem a külföldi ipket 1 kis trükköt kell alkalmazni, sajnos ennek aldozatai vagytok :(
Most nezzetek meg mert elvileg mostmar elkell tudjatok erni a servert.
Ha vki nemtudja elerni akkor legyen szives szólni és megoldom.

enpet

"Légy hû önmagadhoz és légy jó másokhoz! Ebben minden benne van."

zsozso

QuoteOriginally posted by enpet
Sikerült zsozso-sama! :hail:

Na ennek örülök :)

Bantu

Már nekem is müxik :D
Köszi

Majdnem berittyentettem a gatyeszba, hogy elkufircoltam valamit ;)

dizzy

nálam még mindig nincsen semmi változás,
ping megy, de timeouttal visszadob a szerver.
kb 2 napja nekem is.
You can't hold onto the past because then you can never live in the present.

Gauss_chan

Nekem is ugyanez a problémám. Nem vagyok bannolva mégsem tudok csatlakozni.

Elõre is köszönöm a segítséget.

Gauss_chan

Gauss_chan

Ismét tudok csatlakozni!
Köszönöm a segítséget. :D

dizzy

Most már nekem is mûködik.
Köszönöm szépen.
You can't hold onto the past because then you can never live in the present.

Tac-csont

Nekem meg mákom van mert nem volt rossz. Nem tom mikor volt ez a prob. Biztos akkor nem töltöttem pont usteam Serverröl :-]
Azér örülök hogy már mindenki megvan :-]

Larrodan

Hali!
Lenne egy nagy problémám, miszerint a mi ip-nk is felkerült a
banlistára, csak ott a bibi, hogy ez a ip a koli egyik gépéhez tartozik, ami közös használatban van. Így mindenkivel ki lett szúrva.
Plíz most az egyszer vedd le az ipnket a tilosból, de ha megint ott lesz akkor megérdemlik a többiek hogy nem tudnak majd tölteni.
Köszi szépen.
"A tigris szeme sem más mint az enyém,
De õ a háborgó tengeren túlról érkezik.
Hiányoznak majd a beszélgetések. "

M.A.G.U.S. Online RPG

Larrodan

Hali!
Lenne egy nagy problémám, miszerint a mi ip-nk is felkerült a
banlistára, csak ott a bibi, hogy ez a ip a koli egyik gépéhez tartozik, ami közös használatban van. Így mindenkivel ki lett szúrva.
Plíz most az egyszer vedd le az ipnket a tilosból, de ha megint ott lesz akkor megérdemlik a többiek hogy nem tudnak majd tölteni.
Köszi szépen. [195.199.44.117]

M.A.G.U.S. Online RPG

Ken-Shi_Kun

Hali

Bocs a zavarásért Zsozso, de ez (81.0.87.95) még anno az én ip-m volt. Ha minden igaz a windows hülyeségei miatt volt... Nem mintha ez lenne még az ip-m de nem akarok az eol-nál kiszúrni senkivel. Ha lehet most az egyszer leszednéd? Ha töbször elõfordul akkor meg megérdemlem...
Okos pilóta alagútban nem katapultál...

zsozso

Ken-Shi_Kun

Okos pilóta alagútban nem katapultál...

Larrodan

M.A.G.U.S. Online RPG

Larrodan

Zsozso help me!!!
[195.199.44.117] , pc5.deakf-debrecen.sulinet.hu , 1308
még mindig itt vagyunk :(

M.A.G.U.S. Online RPG

zsozso

QuoteOriginally posted by Larrodan
Zsozso help me!!!
[195.199.44.117] , pc5.deakf-debrecen.sulinet.hu , 1308
még mindig itt vagyunk :(

Ezt azota csinaltatok -_-

Larrodan

elõször is szeretnék újra bocsánatot kérni, de akkor most végképp nem értem, lehet (biztos) hogy én szurtam el valamit, de mit? Flashget-tel töltök elvileg 2 jeten, ez még a korláton belül van ugye? ha nem akkor vki segítsen!

M.A.G.U.S. Online RPG