Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Nethiree

Kösz nem, felnõtt vagyok, megoldom magam is - idõvel.
Edit: Ha így állsz hozzá, akkor ne is olvasd el inkább a verseimet.
Bocs, hogy zavartam a köreidet.

Pirula

A legmókásabb az egészben hogy a depis, szociopata satöbbi dolog szinte már értéket képvisel, pláne ha orvosilag igazolt és lehet büszkének lenni rá, mert rohadtul rá lehet pirítani a divat"x" (x=gót, depis, öngyilkos, rokker, blabla) emberekre. Az aki nem szenved valamilyen lelki kórságban szinte már olybá tûnik csak a mónikasónézõ birkaember lehet, ki megvetésre érdemes.
Most vonjuk ki azt a tényezõt hogy az internet csak a személyiség egyes síkjainak darabjait képes bemutatni azt is igen korlátozott formában, de míg élek meg nem értem hogy mi a jó abban ami egyes ezoterikus és metal témájú fórumokon megy. Egyik ember antiszociálisabb, és cinikusabb a másiknál és ezzel valami tiokzatosan bölcs fátylat libbentenek maguk köré, mely mögül méla undorral szemlélik a véglények világát.
Még ha igaziak is a tüneteik akkor sem értem hogy miért menekülnek ilyesmikbe a konformitás elõl?
Valaki válaszoljon má' nekem erre!

Emarsharae

Quote from: PirulaMég ha igaziak is a tüneteik akkor sem értem hogy miért menekülnek ilyesmikbe a konformitás elõl?
Mert elegük van a Mónika show-ból.
Mert unatkoznak és nincs jobb dolguk.
Mert divat.
Mert önhibájukon kívül betegek.
etc
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

katz

Quote from: PirulaA legmókásabb az egészben hogy a depis, szociopata satöbbi dolog szinte már értéket képvisel, pláne ha orvosilag igazolt és lehet büszkének lenni rá, mert rohadtul rá lehet pirítani a divat"x" (x=gót, depis, öngyilkos, rokker, blabla) emberekre. Az aki nem szenved valamilyen lelki kórságban szinte már olybá tûnik csak a mónikasónézõ birkaember lehet, ki megvetésre érdemes.
Most vonjuk ki azt a tényezõt hogy az internet csak a személyiség egyes síkjainak darabjait képes bemutatni azt is igen korlátozott formában, de míg élek meg nem értem hogy mi a jó abban ami egyes ezoterikus és metal témájú fórumokon megy. Egyik ember antiszociálisabb, és cinikusabb a másiknál és ezzel valami tiokzatosan bölcs fátylat libbentenek maguk köré, mely mögül méla undorral szemlélik a véglények világát.
Még ha igaziak is a tüneteik akkor sem értem hogy miért menekülnek ilyesmikbe a konformitás elõl?
:lul:
Quote from: PirulaValaki válaszoljon má' nekem erre!
SP 7.évad uccso részei közt megtalálod a választ. Ott is vannak ilyen "nonkonformisták"...

Emarsharae

Nethiree: sajnálom ha ezzel megsértettelek, de már elegem van a "depis vagyok, nézd, itt a versem ahol leírom: depis vagyok" megjegyzésekbõl.
Emellett legalább õszinte voltam, és nem azt mondtam, jaj de jó, te vagy az egyetlen aki ilyet ír, csodálatosak a verseid, imádom õket, mindet elolvastam egy szuszra.
Tehát legalább annak örülj, hogy õszinte voltam, és nem hazudtam a képedbe.
Bár mostanság általában az utobbit tartják nagyra.
Ja, és elolvastam egy versedet (ahogy igértem), de mivel azt mondtad hagyjuk, hát hagyjuk.

katz: SP? Mi az?
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

.Attila

Quote from: Emarsharaekatz: SP? Mi az?
Van egy olyan érzésem, hogy South Park :)

katz

Quote from: BonciVan egy olyan érzésem, hogy South Park :)
SailorPluto :D

Emarsharae

Quote from: katzSailorPluto :D
Huh?   :eeek:  :3x3:

katz

Quote from: EmarsharaeHuh?   :eeek:  :3x3:
SP-re hirtelen ez jutott eszembe, egyébként szószpark

Emarsharae

Quote from: katzSP-re hirtelen ez jutott eszembe, egyébként szószpark
Életemben nem láttam még belõle egyetlen részt sem...:o

Pirula

Quote from: EmarsharaeMert unatkoznak és nincs jobb dolguk.
A többit még megértem, de ezt valahogy sosem tudtam felfogni. Csak az unatkozik aki nem akar csinálni semmit sem. Az ilyen postok generálása meg szvsz elég sekélyes és hamar kimerülõ szórakozás(nak kellene lennie). Nem az amit te írtál hanem az olyan megnyilvánulásokat tartalmazók amelyek az unalomból fakadnak.

Emarsharae

Um... de én általában azért csinálok valamit, hogy ne unatkozzak (ami amúgy logikus).
Meg pesze azért, mert akarom csinálni (kivéve ha muszáj).

Darkstar

Remélem néztétek ma délután/este az RTL Klubbot...  :mad: (Most látom Bonci is írta már. Most épp a Közellenség miatt vannak elsötétítve. Mikor jön az IY? Ha már így benne vannak...)
Emarsharae: Nézz SP-t. Nem anime, de jókat lehet röhögni.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

animoni

Depresszió: :__devil:  :mad: Szerintem egy ilyen JÓ forumon nem ilyenrõl kellene beszélni. Eleget hallok a TV-ben a depresszióról és, hogy hogyan gyógyuljunk ki ebbõl cimû mûsorokat. CSak még eddig senki nem mondta, hogy akarat erõ!! Olyan is létezik!! Én is voltam még anno depis, de már kinõttem belõle régen! És mondjuk engem nem a versek, meg a többi ilyen segített ki, hanem az akarat erõm és (nem meglepõdni) az anime-k.Én nekik sokkal többet köszönhetek mint bármely orvosnak vagy szülõi tanácsnak. Én az anime-kben találtam vissza amit akkor elvesztettem, vagyis elveszetnek éreztem. Nem engedtem magam lehúzni a mélybe!
Sajnos a depresszió egyre divatosabb téma lesz.Mostmár rengeteg orvos kezd rá specializálodni, mert mindenki ebbe látja a pénzt. A gyógyszer gyárak pedig ontják magukból a csillógó-villogó depresszió elleni gyógyszereket...és had ne folytassam
Nethiree verseit én nagyon jónak tartom.Egyátalán nem depressziós versek. Van egy ismerõsöm, aki magyar szakos és õ is hasonló verseket ír és egyátalán nem lehet rámondani, hogy depressziós vagy bármi más baja van, éli az életet!!!!!

Quote from: EmarsharaeMert elegük van a Mónika show-ból.
Mert unatkoznak és nincs jobb dolguk.
Mert divat.
Mert önhibájukon kívül betegek.
etc

Ezzel teljesen egyet értek!!

De most más. Végig néztem az önarcképeket és szinte mindenkit megtaláltam ott- jó vannak kivételek persze :) - de egy csomó jó kép van fönt!!!! Hát most bátorkodtam én is föltenni egyet magamról, mert ha már én mindenki arcát láttam az enyémet meg még senki(bár nem vesztettetek vele sokat) az szerintem nem fair!!!De azért senki ne szörnyülködjön el rajta oké!!!!!!
http://usteam.hu/pictures/o/pics/1121192349058.jpg
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Pirula

Quote from: EmarsharaeUm... de én általában azért csinálok valamit, hogy ne unatkozzak (ami amúgy logikus).
Meg pesze azért, mert akarom csinálni (kivéve ha muszáj).
Nagy különbség van azért a között hogy egy adott dolgot azért teszek mert önmagában szeretem, vagy azért mert ha nem csinálok helyette mást akkor csak unatkozom, de nem nyújt gyakorlatilag semmilyen pluszot.

katz

Quote from: DarkstarRemélem néztétek ma délután/este az RTL Klubbot...  :mad:
Mi az a TV?
Na mivel butították a népet? Betiltották az animéket és mehetünk földalatti ellenállócsoportnak? Ki válalaja az öngyilkos terrorista merényletet az RTL székháza ellen?

katz

Quote from: animoniDe most más. Végig néztem az önarcképeket és szinte mindenkit megtaláltam ott- jó vannak kivételek persze :) - de egy csomó jó kép van fönt!!!! Hát most bátorkodtam én is föltenni egyet magamról, mert ha már én mindenki arcát láttam az enyémet meg még senki(bár nem vesztettetek vele sokat) az szerintem nem fair!!!De azért senki ne szörnyülködjön el rajta oké!!!!!!
http://usteam.hu/pictures/o/pics/1121192349058.jpg
1. Van ám Önarcképcsarnok topic is
2. Eddig azt hittem fiú vagy :eeek:

Pirula

Quote from: katzKi válalaja az öngyilkos terrorista merényletet az RTL székháza ellen?
Annyit nem érnek meg. Nem vállalom. :)
Különben is, Szigeten ingyenkoktélt osztogattak és filmet forgattak velünk. Eladtam magam testestõl-lelkestõl. :haha:

Darkstar

Quote from: katzMi az a TV?
Na mivel butították a népet? Betiltották az animéket és mehetünk földalatti ellenállócsoportnak? Ki válalaja az öngyilkos terrorista merényletet az RTL székháza ellen?

Szerinted megér az egy emberéletet? Ezért találták fel a távirányítót.  :) Egyébként nem az RTL-lel, hanem az ORTT-vel van gond. Õket ki vállalja? Most mennem kell, valami fekete ruhás alakok kopogtatnak az ajtón...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

katz

Quote from: DarkstarSzerinted megér az egy emberéletet? Ezért találták fel a távirányítót.  :) Egyébként nem az RTL-lel, hanem az ORTT-vel van gond. Õket ki vállalja? Most mennem kell, valami fekete ruhás alakok kopogtatnak az ajtón...
Az egyik kedvenc hadviselési módom a szõnyegbombázás...
Megint betiltották az inuyashát vagy mi?

Darkstar

Quote from: katzAz egyik kedvenc hadviselési módom a szõnyegbombázás...
Látom szeretsz biztosra menni...  :) Bár egy jól elhelyezett bomba lehet hogy veszélyesebb, és biztosan hatásos. (És még repülõszázad sem kell hozzá...)

Quote from: katzMegint betiltották az inuyashát vagy mi?

Most éppen nem, de az RTL ma hol ezért, hol azért (lehet, hogy az IY is köztük volt, nem tudom) több órára el volt sötétítve, mert a gyerekek személyiségi fejlõdését, vagy nem is tudom mit sértettek.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

katz

Quote from: DarkstarLátom szeretsz biztosra menni...  :) Bár egy jól elhelyezett bomba lehet hogy veszélyesebb, és biztosan hatásos. (És még repülõszázad sem kell hozzá...)
Szõnyegbombázás látványosabb. Bombát minden balfsz terrorista tud robbantani, abban nincs semmi érdekes, ujszerû.
Quote from: DarkstarMost éppen nem, de az RTL ma hol ezért, hol azért (lehet, hogy az IY is köztük volt, nem tudom) több órára el volt sötétítve, mert a gyerekek személyiségi fejlõdését, vagy nem is tudom mit sértettek.
LOL Add el a TV-d és vegyél helyette egy nagyobb vinyót, amire több anime fér, v TV-zés helyett keress vmi éppeszû hobbyt. Mi vagy te, konformista, szocializálódott, monikasózabáló barbieutánzat?

animoni

Quote from: katz1. Van ám Önarcképcsarnok topic is
2. Eddig azt hittem fiú vagy :eeek:
1. válasz: Hoppá! Sorry!!! Elfelejtettem!
2 válasz: :morci: Szerinted az ANIMONI az fiú vagy lány névbõl lett?
Ani=Anikó Moni=Mónika
Én azt hittem eddig, hogy ez egyértelmû ezek szerint mégsem :eeek: ! Hát sajnálom, ha félrevezettelek volna :haha:  :lul:
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Emarsharae

Quote from: PirulaNagy különbség van azért a között hogy egy adott dolgot azért teszek mert önmagában szeretem, vagy azért mert ha nem csinálok helyette mást akkor csak unatkozom, de nem nyújt gyakorlatilag semmilyen pluszot.
Van amikor azért csinálok valamit, mert különben unatkoznék, de hidd el, idõmtöbbségében azért csinálok dolgokat, mert szeretnék és akarok. Persze... nagy kivétel pl a 20. századi amerikai irodalom olvasása többek között, de kevés normális ember van, aki hobby szinten azokat a mûveket olvasgatja egy kellemes olvasós estén, amiket nekünk volt muszáj.
Quote from: animoniÉs mondjuk engem nem a versek, meg a többi ilyen segített ki, hanem az akarat erõm és (nem meglepõdni) az anime-k.Én nekik sokkal többet köszönhetek mint bármely orvosnak vagy szülõi tanácsnak. Én az anime-kben találtam vissza amit akkor elvesztettem, vagyis elveszetnek éreztem. Nem engedtem magam lehúzni a mélybe!
Én a depresszióm megszünését egy alapos "s*ggberugásnak" köszönhetem, amit egy futó ismerõstõl kaptam egy pár perces fejmosás képében.
A szülõi tanácsokat meg jobb ha nem is említed. Legalábbis elõttem.
Nethiree mondta, hogy hagyjam a verseit, így nem mondok véleményt. Ha kéri, megteszem, de akkor is a saját véleményemet tudom nyújtani, és nem fogok hazudni, mint ezt már mondtam. (Legyen az pozitív vagy negatív.)

Emarsharae

Quote from: animoni1. válasz: Hoppá! Sorry!!! Elfelejtettem!
2 válasz: :morci: Szerinted az ANIMONI az fiú vagy lány névbõl lett?
Ani=Anikó Moni=Mónika
Én azt hittem eddig, hogy ez egyértelmû ezek szerint mégsem :eeek: ! Hát sajnálom, ha félrevezettelek volna :haha:  :lul:
Az avatarod lehet a félreértés fõ forrása, ha nem tévedek.

katz

Quote from: animoniválasz: :morci: Szerinted az ANIMONI az fiú vagy lány névbõl lett?
Ani=Anikó Moni=Mónika
1. ld.: "Vitám" Shiroial
2. A neved lehente vmi anime szóból képzett dolog is. (én is erre gondoltam elõször) Most már legalább tudjuk hogy hívnak.
3. Miért nem raktál fel korábban képet magadról? Egészalakos még jobb. Aktért még címet is adtam volna hová gyere. Cicalányos cosplayesért meg én mentem volna házhoz :D

Darkstar

Quote from: katzSzõnyegbombázás látványosabb. Bombát minden balfsz terrorista tud robbantani, abban nincs semmi érdekes, ujszerû.

A szõnyegbombázás új találmány? Bár tényleg látványosabb (igaz élõben nem sokszor volt hozzá szerencsém...) Szvsz fejezzük be a témát, mielõtt tényleg elvisz a nemzetvédelem. (Ne feledd, ha szõnyegbombázni akarsz, a duna fölött gyere a gépekkel... :) )

Quote from: katzLOL Add el a TV-d és vegyél helyette egy nagyobb vinyót, amire több anime fér, v TV-zés helyett keress vmi éppeszû hobbyt.

Most vettem egy 200Gb-st, ami már félig van. (3 hét alatt, és ennek kb 50%-a anime)  :)

Quote from: katzMi vagy te, konformista, szocializálódott, monikasózabáló barbieutánzat?

Ugye ezt nem gondoltad komolyan?  :lul:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Kíváncsi vagyok, ki olvasta végig a postomat:
Most a Balázs Show, a Mónika Show, valamint a Fókusz néhány adásáért és a mûsorajánlat miatt lett elsötétítve az RTL Klub 2 órára.

TV-rõl: kell a PS-hez :)

Nethiree

Quote from: EmarsharaeNethiree: sajnálom ha ezzel megsértettelek, de már elegem van a "depis vagyok, nézd, itt a versem ahol leírom: depis vagyok" megjegyzésekbõl.
Emellett legalább õszinte voltam, és nem azt mondtam, jaj de jó, te vagy az egyetlen aki ilyet ír, csodálatosak a verseid, imádom õket, mindet elolvastam egy szuszra.
Tehát legalább annak örülj, hogy õszinte voltam, és nem hazudtam a képedbe.
Bár mostanság általában az utobbit tartják nagyra.
Ja, és elolvastam egy versedet (ahogy igértem), de mivel azt mondtad hagyjuk, hát hagyjuk.
Erre itt fent, és az eddigiekre a továbbiakban no comment.
Amúgy, amit késõbbi postjaidban láttam, arról az jutott egyembe, hogy te meg talán a másik véglet vagy. A divat-depizõk ellentéte (akik közé nem tartozom): a divat-fujjoló (Hümm most, ha azt írom amit gondolok, tuti megsértelek, pedig eredetileg nem ez volt a cél. Bár miért fogjam magam vissza, hisz te sem gondolkodtál ilyenen?!) - divatsznobok. Vajon divatból utálod a divatfüggõket? Mindegy, nem az én problémám, hogy mennyire vagy toleráns.
A nyers stílus és az õszinteség nem ugyanaz, és bár az Offtopicban vagyunk, nem fogok sem magyarázkodni, sem felvenni a véreskardot és folytatni.
Ugyanis kb. ennyi elég is volt részemrõl a témából.
Edit: Még csak annyit az eredeti délutáni (kora esti) hozzászólásom lényege nem az lett volna, hogy mennyire depis vagyok, hanem az, hogy mennyire gyomorforgató a média, de tényleg mindegy.

katz

Quote from: BonciKíváncsi vagyok, ki olvasta végig a postomat:
Most a Balázs Show, a Mónika Show, valamint a Fókusz néhány adásáért és a mûsorajánlat miatt lett elsötétítve az RTL Klub 2 órára.
Azért nem kár...
Quote from: BonciTV-rõl: kell a PS-hez :)
Ilyen szempontból jó, h PS-re nincs jó RTS és nem szeretem annyira a szerepjátékokat.