[Burichan] [Futaba] [Gurochan] [Photon] [Toothpaste] - [a / b / c / d / e / f / g / h / o / p / r / s / u / w / y / flash] [Home] [Manage]

[Return]
Posting mode: Reply
Name
Link
Subject
Comment
File
Verification
Password (for post and file deletion)
  • Supported file types are: GIF, JPG, PNG
  • Maximum file size allowed is 2500 KB.
  • Images greater than 200x200 pixels will be thumbnailed.

File: 1206916253779.jpg -(94447 B, 1024x1446) Thumbnail displayed, click image for full size.
94447 No.4664  

ne terrorizáld már a többieket!

>> No.4665  

>>4664
szólt Songoku, mert ő megmenti a többi gyámoltalan hokimatyit.

>> No.4666  

>>4664
Miből van a kép?
------------------------------------
Ki itten a gyámoltalan? Direkt fárasztasz és idegesítesz mindenkit itt a jelenléteddel. Ne válaszolj, amúgyis tudom hogy a válasz Igen lenne.

Van egy olyan érzésem, hogy legjobb lenne téged egyszerűen semminek nézni, és akkor talán egyszer megunnád, elmennél innen. És akkor mi élhetnénk végre normális életet, mert van, csak te nem látod, mert nem ismersz minket személyesen. Csak te gondolog hogy bármit is tudsz rólunk... fenébe! Látod már megint elkezdtem neked, feleslegesen, magyarázkódni...

UI.: Ha annyira evolúciós selejtnek tartasz minket akkor ne aggódj, hamarosan ki fogunk halni!

UI2.: nem lehet bannolni, vagy tudomisén...?

>> No.4667  

>>4666
nem tudom melyik melyik kérdésre lenne "igen" a válasz. a" Miből van a kép?"-re, vagy "a ki itten a gyámoltalan?" -ra. na jó, te tudod: igen, ez a kép igen. És hogy ki itten a gyámoltalan? igen.

>> No.4668  

szábordinét, tippem szerint te egy szánalomgeci vagy aki egész nap a neten lóg, a segge alig fér rá a székre, IRL nincs se hangod se humoroérzéked, és nincs jobb dolga mint itt trollkodni - többnyire eredménytelenül, mert a saját agyad baszod fel, a békés usteam lakókét nagyon nem (magam nevében nyilatkozok - eddig is unalmas volt az oldal, veled csak egy kicsit lett rosszabb)

ha nem ötezer postod lenne 24/7 akkor még el is lehetne hinni hogy van életed. További jó szórakozást itten, egyre jobban le leszel szarva, most használd ki az általad okozott "érdeklődést". És azt hogy az életben talán egyszer észreveszik hogy létezel :)

>> No.4669  

>>4668 ó, a fájdalom..:( milyen rosszul is esik ez most nekem. Lefikázott egy aberált, japánimádó hentaifag. :)
Igen, sajnos túl sokat vagyok a gépnél. Amikor legépelek vagy 30 oldalnyi értelmetlen marhaságot, hogy meglegyen a napi betevő, akkor igen, fogom magam, szünet gyanánt netelek egyet. Fórumokra írok, satöbbi. Viszonylag sűrűn tartok szünetet, mert marhára utálok dolgozni. de ki szeret? a japánokon kívűl, persze.
mellesleg, ha elolvasod miket írtam, számos 11-12 éves kis mangabuzi nyála habzott már, ennyit a békés usteam-lakókról:)

>> No.4670  

Hát igen az én buzi énem mindig is 11-12 éves kisfiúkat szeretet "baszogatni".

De sajna az ilyen hajlamait én nem tudom kordában tartani.

>> No.4671  

(Igazi) Subordinate: Kezdesz nagyon unalmas és fárasztó lenni. Keress magadnak más szórakozást. itt már csaknem teljesen lejárt lemez vagy...

>> No.4672  

NEEEEEEE. Maradjon itt. Kevés ilyen sötét ember él a földön. Ő már rare itemnek számit. Lehetne az Usteam kabalaállatja. :D
Amúgy én jókat szópárbajozok vele, nincs vele gondom. :D

>> No.4673  

Ajaj, drága kis mangafaló japanofilok. Remélem, hogy a hentaikkal kettesben töltött éjszakák után még képesek vagytok felfogni a dolgokat: Én vagyok gonosz, paraszt troll, aki beletapos a manga-getymós lelketek legmélyébe, és ezt ti nem viselitek el, hogy imádatotok tárgyát fikázzam. Hogy mi ebben a vicces? Úgy indultunk, hogy én vagyok a troll, a szemét paraszt. De ezen a ponton ti, az usteam hentaira verő, kiskorú közössége nálam hatalmasabb parasztnak tűnik. :) Basszus emberek, amiért elkezdtetek utálni, annak a hatványozott mértékét és színvonalát tanusítjátok. Részemről befejztem, mert már egyikőtök sem csinál érdemleges beszólást, vagy poént, minden reakciótok egy-egy hentai-jelentetet tükröz, és ez már meglehetősen unalmas. szóval: kívánok sok szerencsét egymás seggének nyalogatásához, és további jó életelkúrást a semmi, képzeletbeli, és aberált, japán álomvilágban.
u.i.: azért azt is érdemes megvizsgálni, hogy amióta itt vagyok, az oldal forgalma kibaszottul megnőtt...ennyit rólatok.

>> No.4674  

De sajnos még mindíg a saját álomvilágában él...

>> No.4675  

>>4673
nem nőtt meg, csak te a némát is szóra bírtad... A "szócsatákat" meg, hááát... pff. Kb anyázás mindkét oldalról. egyszerüsítve:
>Subordinate:te köcsög hentaira vered!!!
>Anon:te köcsög troll!!!
ennyi.
ALSO: a do not feed the trolls jelentését sokan nem fogták fel. Élvezzétek a következményeket.

>> No.4676  

Semmi gond. Mindenki abból tanul amit tapasztal.

>> No.4677  
File: 1207009957656.jpg -(355173 B, 677x617) Thumbnail displayed, click image for full size.
355173

Csituljatok már, gyerekek. Ennyire ne legyetek már hülyék, hogy ilyen szánalmasan gyenge trollbait-nek is bedőltök. Illetve mégis, legyetek, végre van forgalom ismét a boardon, és nem vagyok rákényszerítve, hogy anonként shoppot készítsek Ebbencs fejéről pár napnyi móka reményében, hanem röhöghetek rajtatok.

Egyébként pedig ez a /b/, itt általában azt postolják az emberek, ami a Magyar Alkotmány határait feszegeti. Ha a hülye kis ecchi boardotokon trollkod le titeket, megzavarva románcotokat a gyönyörű 2D-s feleségeitekkel, még megérteném, de ez itt egy kissé más board. Ha komolyan meg akartok próbálkozni vele, hogy itt rendet tegyetek, leginkább ahhoz tudnám hasonlítani, mintha a Waterworld című pompás Kevin Costner filmben látható szűrőapparátussal probálnátok meg ihatóvá tenni egy óceánnyi húgyot.

>> No.4678  
File: 1207073534748.jpg -(33060 B, 750x600) Thumbnail displayed, click image for full size.
33060

>>4677PIC RELATED
Na phr0zen elereszti a bölcs tudását, amikor már kb senki nincsen itt..

>Ha a hülye kis ecchi boardotokon trollkod le titeket" - nincs is ecchi boardunka viszont a troll mindenhol ott volt..
>senki sincs semmire rákényszeritve
>a Waterword a maga idejében is szégyen volt Kevin Costnerre nézve, pláne hogy a gyökérnek kopoltyuja is volt, de azért jó a hasonlat.
>én már rég nem vagyok meme, de azért a 4chanon néha látom a 2éves shoppokat

MULTITRACK DRIFTING IS FUN UNLESS YOU ARE THE DRIVER!

ALSO, the source is touhou...

>> No.4679  
File: 1207074605789.jpg -(189149 B, 675x2184) Thumbnail displayed, click image for full size.
189149

Jhaj... Egy új vírus ^^
/anime alá már írtam, de azt nem figyeltem, hogy mindenhova beférkőzött ,))
Töltsünk fel minnél több "undorító" firkálmányt a kiírtásához ^^^

ui.
<--- ilyet akarok!!! csak 200k... ,((

>> No.4680  

NE TERRORIZÁLD A TÖBBIEKET

komoly üzérkedés srácok
usteamon mindenki az önjelölt geciokos? :(



Delete Post []
Password