[Burichan] [Futaba] [Gurochan] [Photon] [Toothpaste] - [a / b / c / d / e / f / g / h / o / p / r / s / u / w / y / flash] [Home] [Manage]

[Return]
Posting mode: Reply
Name
Link
Subject
Comment
File
Verification
Password (for post and file deletion)
  • Supported file types are: GIF, JPG, PNG
  • Maximum file size allowed is 2500 KB.
  • Images greater than 200x200 pixels will be thumbnailed.

File: 1302617941353.jpg -(161740 B, 465x600) Thumbnail displayed, click image for full size.
161740 No.5864  

Anon, te öltöztél már fel "úgy"?

Tegnap titokban elloptam a húgom fehérnemûit és felvettem. Hatalmas stimuláció volt, amelyet alig tudtam kontrollálni. A finom sima selyem érzése a bõrömön és a tudat, hogy ezek a ruhák olyan közel voltak egy lány intim részeihez, instant merevedést okoztak nekem. Ez volt a legerõsebb merevedésem amelyet valaha átéltem és hatalmas mennyiségû elõváladék csöpögött ki belõlem. Maszturbálással folytattam és hatalmasat élveztem egymás után kétszer.

Ez volt az egyik legkínosabb jelenete az életemnek, és én felizgultam alatta szexuálisan. Ma szándékozok átkutatni a szekrényét lenyúlni belõle néhány csinos ruhát, és felvenni, hogy úgy nézzek ki mint egy aranyos szép lány. A jövõben, talán kimegyek a boltokba és veszek magamnak néhány szép lány ruhát. Remélem a húgom nem veszi észre, hogy némileg ki lettek tágulva a ruhái.

>> No.5866  

zúzmarás rege bátyámuram! takarodj vissza lófaszra!

>> No.5868  

>>5866

a LÓHERÉRE

>> No.5871  

Anon, de öldöszdél márvel "úty"?

Deknab didogban ellobdam a húkom vehérnemûid ézs felveddem. Hadalmazs zsdimulázió vold, amejet alik duddam gondrollálni. A vinom zsima zsejem érszézse a bõrömön ézsa dudad, hoty eszeg a ruhág ojangözel foldag ety lány indimrézeihesz, inzsdand merebetézsd ogoszdag negem. Esz volda lekerõzsebb merevedézsem amejed valaha ádéldem ézs hadalmazs mennyizsékû elõfálatég dzsöbögödd gi belõlem. Mazdurbálázzsal fojdaddam ézs hadalmazsad élveszdem etymás udán gédzer.

Esz voldasz etyig leggínozsabb jelenede asz éledemneg, ézs én feliszguldam aladda zegzuálizsan. Ma zándégozog ádgudadnia zegrényéd lenyúlni belõle néhány dzsinozs ruhád, ézs velvenni, hotyúty nésszeg gi mindety aranyozs zéplány. A jövõben, dalán gimetyeg a boldogba ézs vezeg makamnag néhány zéplány ruhád. Remélem a húgom nem veziézre, hoty némileg gi leddeg dákulva a ruhái.

>> No.5872  
File: 1302950934293.png -(24639 B, 321x304) Thumbnail displayed, click image for full size.
24639

HATALMAS STIMULÁCIÓ EZ A FONÁL

>> No.5876  

Most akkor.... tényleg ennyi az egész?
Amikor sedthh képregényét olvastam, hogy a nyugdijjasokat csak a pénzük érdekli semmi más, akkor még csak nevettem, de mostmár kezdem elhinni.

ÉN NEM AKAROK ILYEN LENNI ÖREGEN. Én is ilyen leszek? Hogy csak az érdekel, hogy mennyi lesz a nyugdijjam?
Bárcsak ezek a vén, szarrágok tudnák, hogy kurvára nem kéne alanyi jogon járnia a nyugdijnak, ezt csak az utobbi 50 évben találták fel, amikor kolbászbol volt a kerités is nyugaton...
Bárcsak tudnák, hogy az lenne a normális, ha egy család összeházasodik, szül két gyereket, és ha már nem dolgoznak a szülõk, akkor a gyerekek tartják el õket.................... akinek meg meghaltak a gyerekei pl? Na az kap valami segély,t vagy nyugdijjat.

Bárcsak tudnák, hogy õk teszik tönkre a világot.
Én nem akarok ilyen lenni.
A fityesz ellenes mszmp-vel szimpatizáló loherésektõl kérdezem:
-gratulálok a párt

>> No.5893  

nos

nincsenek új történetek?

>> No.5897  

>>5893
nincsenek

>> No.5898  

melegek /thread

>> No.5964  

>>5893 Anyád

>> No.6225  

kell

>> No.6552  

ma felvettem egy lányruhát csak úgy



Delete Post []
Password