Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Zomil

#1
Boldog Karácsonyt minden NGE fannak! :)
#2
Quote from: bimanc on 2009-12-22, 14:02:22
Quote from: Zomil on 2009-12-22, 00:19:21

Az a nagy izé, ami az 1.0 végén van, az a Selee? nem vmi apjaként emlegeti azt a valamit? (ami ugy nézett ki mint lilith, de ha jól láttam a holdon volt)

Nem, ami a Holdon volt és le volt takarva, az egy Eva. Előtte a Selee-vel beszél (telepatikusan vagy mittudomén), aztán meg csak úgy magának mondja a maradékot. Apjának meg Gendo-t emlegeti a 2.0-ban (vagy Fuyutsuki-t  :D), de az már jó kérdés, hogy miért. Mivel még nem volt szó klónozásról a filmekben, meg mesterséges emberekről, akibe valamilyen lelket ültettek, ezért nem tudom, milyen kapcsolat lehet Gendo, Rei és Kaworu között. De ez majd úgyis kiderül, már csak 4-5 év.  :smile:

áh kösz igy már érthetőbb a dolog, h az egy eva, csak akkor engem az zavart be, h ott magában motyogott :D

amugy miota megnéztem a 2filmet és pihentem rá picit, eszembe jutott egy olyan, h nem lehetséges, h ez most az a világ amit Shinji szeretett volna?
mert ugye valami olyasmit kivánt, h legyen minden ugyanolyan mint régen, és hát most kb. ugyanolyan mint régen, csak minden picit jobb :D
meg ugye ott van az a pár utalás, h most alapbol pirossak a vizek, vagy pl. a 2.0-ban Kowaru mondata, h most megprobálja tényleg boldoggá tenni
#3
Quote from: bimanc on 2009-12-21, 19:20:45
Quote from: Zomil on 2009-12-19, 21:25:26
1-et nem értek, Kowaru a végén kivel beszélget?

A Selee-vel, mint a sorozatban is.

Quote from: Zomil on 2009-12-19, 16:00:36
Most végülis Gendo miért alkotja meg Ayanami-t? Mert ugye mint láttuk kislányként mellette volt már, amikor azt mondta, h egy barátja lányára vigyáz. De ugye kiderül, h ő hozta létre, viszont a kérdésem az lenne, h miért? :) Azért mert ennyire hiányzott neki a felesége és ezzel probálta potolni a hiányát? Mert sztem ekkor még nem gondolt arra, h mire akarja felhasználni késöbb.

Szerintem meg de.

Annak meg örülök, hogy tetszik az új film, a sokkal gyorsabb történetvezetés, Shinji gyorsabb felnőtté érése, és az eltérő döntései mind tetszenek.  Rei-ről meg tudni, hányszor klónozták, csak azt, hogy a sorozatban lévő halálát, ami itt máshogy történt volna, Shinji megakadályozta.

Az a nagy izé, ami az 1.0 végén van, az a Selee? nem vmi apjaként emlegeti azt a valamit? (ami ugy nézett ki mint lilith, de ha jól láttam a holdon volt)

Rei-t meg lehet akkor nem néztem figyelmesen a 2 filmet, de sztem egyszer sem cserélték le, ugy értem a filmben egyszer sem hal meg, a sorozatban viszont 3szor is le kellett cserélni.

Flaser: szvsz Rei létezési elég ködös, h miért is hozta Gendo létre valójában, több elgondolás is logikus :)


ui.: lehet tudjátok, de a 2.0 DVD verziója jövö tavasszal jön
#4
Megnéztem a 2.0-át és bevallom talán kicsit jobban is tetszik ez a fajta történet vezetés, mint a sorozatban, bár Asuka ideiglenes eltüntetésének nem igazán örülök, de kiváncsian várom, h mit hoz ki az író belöle.
Érdekes az is, h ugye most Shinji Rei-hez vonzodik jobban. Meg ugye jol látom, h mig a Sorozatban Rei 3-szor lett klonozva (Rei I,II,III részek) itt egyszer sem? Na mind1 én nem haragudnék, ha picit vidámabb, picit könnyedebb befejezést kapnánk a maradék 2 filmben, a sokkhatás böven elég amit a sorozat okoz :D

ui.: sajnálattal látom, h már elég kihalt ez a fórum, bár gondolom föleg azért, mert szinte minden ki lett már tárgyalva :)
#5
Közben megnéztem az 1.0-át, igazábol nagyon tetszett, tetszik, h kicsit komolyabbra vették és már shinji se akkora emo. Kiváncsi vagyok az uj irányvonalra.
1-et nem értek, Kowaru a végén kivel beszélget?
#6
Sziasztok!
Nemrég fejeztem be a sorozatot+EoE-t és nagyon tetszett :) Nem vagyok egy nagy anime fan, de ez vhogy megfogott.
Nagyon örülök, h megtaláltam ezt a topic-ot, mert nagyon sok kérdésemre választ kaptam, és mostmár nagyjábol tisztában vagyok az egész történettel/lényegével, ugyhogy köszönöm :)
Viszont maradt még bennem kérdés amire nem igazán találtam választ. Most végülis Gendo miért alkotja meg Ayanami-t? Mert ugye mint láttuk kislányként mellette volt már, amikor azt mondta, h egy barátja lányára vigyáz. De ugye kiderül, h ő hozta létre, viszont a kérdésem az lenne, h miért? :) Azért mert ennyire hiányzott neki a felesége és ezzel probálta potolni a hiányát? Mert sztem ekkor még nem gondolt arra, h mire akarja felhasználni késöbb.

+1 az uj filmek közül a 2.0-hoz nem tudtok magyar feliratrol? :)