Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Shierr-Pyon

#1
Offtopic / mûködési prblémák
2005-05-10, 02:20:45
Sziasztok!

Egy biztos, poblic ftpként a szerver nem funkcionálhat tovább!
Ezt jogilag nem fogják hagyni. Egy dolog, hogy semmi anyagi kárt nem okoz a szerver a magyar médiának, de ez õket sosem érdekelte - ez a tipikus szemét szomszéd, lelövöm a macskád hozzáállás.     :lame:

Lényeg, hogy perelni csak - szvsz - akkor perelhetnek, ha a japán kiadó - az anime tulajdonosa - belegyezését adja, hogy az asva képviselje az érdekeit ebben az ügyben. Amit vszleg meg is ad.  :bruhuhu:

Alternatívák:

- lehetne egy regisztrált felhasználós ftp site-ot csinálni, ahol beajánlásos módon lehet bekerülni. Ez talán azt okozná, hogy csak hónapok alatt, lassan térne vissza a felhasználóbázis, de kontrollálhatóbb lenne az access. Negatívum, hogy elég, ha egy ember köp... és másodszorra tuti perelni fognak.

- lehetne irc bottá változtatni a klienst, ami szintén elég sok szabályozhatóságot adhatna, és megkülönböztethetetlenné tenné a szervert más külföldi szerverektõl - másrészt minden subtitle group irc-n nyomja.

az összes több p2p alkalmazás egyszerûen gazdaságtalan - nagy a processzorigény / file arány, ami azt jelenti, hogy ennyi file-nál egy 4-8 procis gép lenne megfelelõ (nagyon sok nulla az árban)

Írtam külföldieknek, érdeklõdés képpen, hogy nálluk mi a jogi helyzet e téren, a választ majd bepaste-elem.

Kitartás sorstársak!

Shierr-pyon