Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - yomax

#1
Offtopic / FTP v2.0
2005-05-14, 10:59:39
Quote from: AngySzia ZSOZSO!
Hogy tudok neked privit írni? :rolleyes:

Szerintem rákatt a nevére és úgy. Vagy írj neki e-mailt,de szerintem ami a legbiztosabb,hogy ide írsz neki :jee: A fórumot szerintem sûrûn olvasgatja
#2
Offtopic / FTP v2.0
2005-05-14, 10:36:41
A fórumos password-el nem engedett be engem se,ezért a fõoldalos reget használtam és azzal jó. A jelszóemlékeztetõ új jelszót küldött (mivel a régire nem emlékeztem :rolleyes: na meg mindenképp kellett új),de legalább most már müxik. A feltöltés dolog engem is érdekelne (pontosabban 2 anime-re koncentrálnék,ami a Bleach és a Naruto-megvan a Naruto movie :)-)

Egyébként nem tudom,hogy mit görcsöltök itt a belépéssel. Nagyon egyszerû.
Regisztráció/Elfelejtett jelszó elküldése. Beírod a nick-ed és a mail címed,jelszó elküldése. Akkor a e-mail címedre küld egy megerõsítõ kódot. Vissza az elfelejtett jelszó részhez,beírod a nicked,a mail címed és az elõzõ e-mailben megkapott megerõsítõ kódot és jelszó küldése. Kapszt egy másik e-mailt,abba az uj pass az oldalhoz. Ennyi.
#3
Offtopic / Jogi problémák
2005-05-13, 09:35:59
Quote from: Shugaruén is csak most regisztráltam de már valamivel több mint két éve látogatom az oldalt ( a forum nem az erõségem)
teljesen kiakadtam hogy nem tudom letölteni a Blech és Naruto folytatásomat
Ja és ha lenne egy indulás nekem is szoljon már valaki

Akárcsak te,én is nemrég regeltem a fórumba,de az oldalt már nagyon-nagyon régóta,folyamatosan látogatom. Nekem is ez a két anime most a favorite :) ,de szerencsére a japán tv-be kerülés után nem sokkal már töltöm is a raw verziót,és pár óra (esetleg 1 nap) és már szedem a feliratos verziókat. Ha esetleg van kedved dumálni itt az msn címem: yomax17@hotmail.com                      

Ja és katz-nak volt egy elég érdekes hozzászólása. Azért szerintem ennyire nem kell elfajulnia a dolognak. Én bízom benne,hogy születik egy mindenki számára elfogadható megoldás.
Ahogy itt olvasgattam a hsz.-okat,azért 1-2 ember elég rendesen odaszól a másiknak. Pl. biztos,hogy nekem is mondják,hogy minek írom le ide,hogy új vagyok stb. ,de engem ez nem zavar. Békés lélek vagyok (már amikor  :haha: )   Ui.: nekem ez a hsz. gyûjtés és az alapján belépés az oldalra nem pálya. Nem vagyok egy nagy fórumozó (de ha esetleg mégis ez lenne,azért kiteszek magamért :) )