Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - walaki

#1
Ok, nemtudtam h ilyen rossz... az animenfo-n ajanlottak, mint a hikaru no go hoz hasonlot es eleg jo pontszamot is kapott ott, ezert gondoltam, h jo lehet.

udv.
#2
Udv mindenkinek !

Nemtom megoldhato lenne-e, hogy felkeruljon a Shaman King ? A boxtorrentsen megtalaltam, de nagyon nem indult be a letoltes :( (40 perc alatt 16 kbyte).

Elore is koszonom :)
#3
Offtopic / Vampires
2003-12-22, 00:58:22
Ha vampiros animet kerestek (sorry csak a 7.oldalig+az utolsot olvastam L, lehet mar valaki Mlitette) akkor javaslom a chrno crusade-t...igaz vampir meg nem volt benne, de gargoyle mar igen, es ez biztato :) Az elso resztol ne ijedjetek meg nem csak ilyen poenos reszek vannak benne :)

Udv : walaki
#4
Hentai / Re: Help hentai-oknál
2003-06-11, 02:19:15
Udv !

Erdeklodnek, hogy honnan lehet meg hentait letolteni ? (persze csak azert kerdem, mert mostanaban nem kerult fel semmi uj, pedig kijott 1-2 [black mail II 1-3, dark, stb]) Az irc-n kivul, mert az fservek allandoan tele vannak...szoval valami Bittorent sitet, vagy public ftp-t tudtok -e javasolni ?

Elore is koszonettel :

Walaki