Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - remlato

#1
Hírek,információk / Re: Ftp es egyebek
2006-01-17, 22:01:36
Quote from: ManituNagy vonalakban arról van szó, hogy a szolgáltató látja, hogy nagyon sok az ftp forgalom, és lekorlátozza a userek sávszélességét arra a protokolra. Házilag annyit tehetsz ellene, hogy szolgáltatót váltasz, valami olyanra, ami nem csinál ilyet :D Persze mindegyik csinálja, csak a chello pofátlanul :D

szép.
amúgy ma beszéltem a chellóval, hogy akkor hogyan tovább, a csöki csak azt tudta mondogatni, hogy nem náluk van a probléma.
mondom és akkor?
nem tudja.
köszi szépen havi 10 rugóért.
még körbenézek és ha nem találok semmit akkor lehet hogy tényleg váltani kéne. csak az a baj hogy hûségszerzõdés van.
ezt a korlátozás dolgot lehet valahogy bizonyítani?
a másik dolog meg az, hogy a melóban miért nem korlátozzák? ott éjjel nappal ftp-zünk.
#2
Hírek,információk / Re: Ftp es egyebek
2006-01-17, 11:35:15
duplán ment, bocsánat.
#3
Hírek,információk / Re: Ftp es egyebek
2006-01-17, 11:27:04
Quote from: zsozsoSajnos a chello traffic shapingel utobbi idokben, barmilyen porton torteno forgalmat ami nem http/ssh/smtp keresztul megy azt korlatozza. Nalamis 300k helyett 50-100k val ugral ftprol.

bazz ha ezt tegnap tudom. egy hónapja szarozik az ftp-s letöltés (mindenhonnan), tegnap felhívtam a csellót, hogy mégis mi ez? nem tudják biztos nálam van a hiba, próbáljam ezt meg azt, meg tegyem újra a vindózt. mondanom sem kell, ugyan olyan maradt. persze errõl a traffic shapingrõl (legyen az bármi is :) ) egy szó sem esett. lehet ez ellen tenni házilag valamit?
egyátalán mi ez?
az az érdekes, hogy melóban meg hasít minden rendesen, igaz egy kerülettel arrébb van.