Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - BaRiN

#1
Nagyon szeretem a romantikus animéket, fõleg a 1 fiu - több lány tipusúakat, de sajnos amit kiszemeltem magamnak nincs fenn az ftp-n :( Vki esteleg fel tudná tenni a Happy Lesson-t? Olvastam h van aki már látta... Úgytudom (animenfo) h van belõle OVA, és most már a 2nd season megy.
#2
Bocsi a hammeringért :( . Ken-Shi_Kunnak hála beállítottam a Flashget-et tökéletesre. És bocsi megint.
#3
Anime / Neon Genesis Evangelion 2003
2003-08-16, 20:14:10
Thx, most már kezdem fogni a dolgot :D
#4
Anime / Neon Genesis Evangelion 2003
2003-08-16, 17:59:17
Láttam hogy eMuleról szeditek az animéket szal leszedtem és lenne egy pár lámer kérdésem :hopp:

1. Miért van az, hogy folyamatosan eszi a memóriát? :confused:
2.  Tudnátok tippeket adni melyik szerverre érdemes felmenni az animékért?:)
3. A sourcesnél mi az a x/y (z) jelölés? ( bocsi de tényleg ilyen láma vagyok )
4. Kell vmi plussz dolgot beállítani, vagy jó az alap?

egyelõre több nemjut eszembe :D
létszi válaszoljatiok, elõre is köszi
#5
Érdekelné vkit a Tenchi Muyo! filmek? a szerveren csak a Tenchi in Love-ot láttam, nekem megvan a Daughter of darkness, és a Tenchi forever is. Utóbbi eng dubbal, ami sztem jól sikerült. Mindkettõ jó minõségû.
#6
El akarom kerülni a bant, de ha FlashFXP-vel töltök, akkor a fájlméret mindig "elcsúszik" pár kilobyttal ( több lesz ) . Ezért Flashget-et kell használnom, amiért elõbb-utóbb bant jár :( . Gondolom a FlashFXP-nek az a baja, hogy ha a netem szakad, akkor nem tudja normálisan fojtatni ( ellentétben a Flashgettel ). Vmi beállítási tanács kéne plz :confused:  !!!
#7
Nah, szal leszedtem megint FlashFXP-vel, és ugyanaz a kínja volt, de jobban megnézve a fájlokat rájöttem, hogy kicsit eltér az eredetitõl (éljen a FlashFXP), ezért elõkaptam a "jó ****" Flashget-et hátha... és láss csodát ma reggelre lejöttek a részek, és nem voltak hibásak :)  .
Mit kell beállítani FlashFXP-ben, hogy ez ne forduljon elõ? Mert valszínû azért van, mert néha szakad a netem, és akkor ront el vmit.
#8
QuoteOriginally posted by zsozso
Vmi bibi nálad lesz sztem szedd le újra, mert leszedtem itthon 500kt és elindult szó nélkül.

Oki, hátha összejön... ;)
#9
QuoteOriginally posted by zsozso
Hát nemtudom a hiba biztos az én készülékemben van, de nálam megy tekerni is tudok benne meg minden ...

Az ilyenektõl tudok be***ni :D  . Nemtom mi legyen, nekem az mplayer az írja: Missing video stream!
Akkor lehet vmi codec probléma... ah...  Neked milyen pack van fenn?
#10
QuoteOriginally posted by Chronos
Mplayer-t nem kéretik összekeverni a windowsos media playerrel... :ejnye:

CHRONOS

mplayert nem kevertem össze a win***os mplayerrel :hehe:
#11
A Mahoromatic - season 2-nek a 12-13.(triad) részét nem tudom lejátszani (14 még nem jött le). Próbáltam minden lejátszóval (mplayerrel is) de egyik sem viszi. Vkinek sikerült már ezeket lejátszani?
#12
Köszi szépen :D
#13
Najó feladom, létszi vegyél le, és feltettem a FlashFXP-t. Kell ehhez vmi plussz beállítás, hogy elkerüljem a köv. bant? :rolleyes:  

És egy kérdés: hogy lehet azt megcsinálni benne, hogy ha elindítom, az általam kívánt Parent Directoryban kezdjen, ne pedig a Program Files\FlashFPX-ben?
#14
Hírek,információk / Sorry
2003-07-28, 19:56:12
Helo, sajnos megint sikerült felkerültem a listára, pedig azthittem mindent beállítottam :confused:  . Kipróbáltam a wincommandert, de bizonyos okok miatt (fõleg fater) nem igazán jó. ( apám imád minden dolgot fagyásnak vélni, és kedvenc gombja a restar... persze nem tudja, hogy kell a letöltést fojtatni) . A flashget ebbõl kifojólag a legjobb megoldás lenne, és eddig azthittem jól beállítottam. ( kb. egy órát szenvedtem vele ) Végigolvasva az újabb postokat rájöttem, hogy a retryt még nem tettem 61 sec-re, ettõl lehet a "csupán" 200 hibapont . ( mivel általában éjjel nappal megy, és ahhoz képest keveseltem ) Szal config megoldva !  :hopp:  . Remélem lekerülök :(  . És sorry mégegyszer.
#15
Köszi szépen, igérem vigyázni fogok.
#16
Most már tudom miért nem tudok csatlakozni :(( . Elnézést szeretnék kérni, amit csináltam... Én Flashgetet használok, de azt hittem jól be van állítva. Eddig ezeket a beállításokat használtam: Split file 2 part simultaneous.
Max simultaneous jobs: 1 .
Mit és hol kell átállítnanom, hogy lekerüljek a listáról?
És tényleg elnézést mégegyszer.