Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - TES

#1
Help / Keresem a....
2006-02-13, 11:05:33
Quote from: Ready2raw avikat:
innen vagy innen esetleg innen netalan innen neha peding innen keress :)

Thx, thx, thx, thx, thx, habar pechemre egyiken sincs  air movie de legalabb tudom hogy hol vannak a raw-sok.

Meg egyszer thx. :)
#2
Hírek,információk / Proxy
2006-02-13, 10:22:38
En is hasonlo helyzetben vagyok, erdekes az hogy ket napot ment az ftp is es a web is utana szunet, par nap mulva ismet mukodott a web viszont az ftp nem. Most megint semmi se ftp se web, ide is csak webproxy-rol tudok irni. :(
Esetleg ha valaki tud proxyt amirol lehet ftp-zni megkoszonnem.
Ja, ping az van //www.usteam.hu-ra.

Thx.
#3
Help / Keresem a....
2006-02-13, 09:35:34
Quote from: MohaAz .avi formátumú anime epizódok szinte kivétel nélkül beégetett felirattal vannak. Keress .ogm vagy .mkv verziókat, azokban szokott soft sub lenni (de ez sem törvényszerû), vagy keress raw .avi-kat. Az AniDB-n szét tudsz nézni az egyes verziókkal kapcsolatban.Ahogy látom a KAA és az AnimeFin csinálta meg .mkv formátumban. Nézd meg, azok valószínûleg softsubosak.

Kosz az infokat, meg maradt egy par kerdesem :)

Hogy kell raw avit keresni?
Hol lattad a KAA-t es az AnimeFin-t mert en az anidb-nem lattam, a KAA webjen nem talaltam meg a moviet csak ket TV DVD-td, es az animefin nel sincs a torrent listaba. (gondolom lekerultek)
Vegul is a manhole mkv-s remelem softsubos habar eleg keves a seed es h264-es amit  valamiert a mplayerem nem szeret de szukseg eseten a windozevel megnezem.

Quote from: Mohap.s.: Amúgy azt ugye tudod, hogy a softsub-osok ált. a hivatalos DVD feliratát tartalmazzák, ami sok esetben jóval gyengébb, mint a fansubok.

Ezt nem tudtam, en annak a tudatban voltam hogy az orig az igazi, habar
kulonosebben nem erint mert ugy is ha lehet magyar feliratot teszek.

Thx.
#4
Help / Sub info
2006-02-13, 00:32:56
Sziasztok!

Honnan lehet megtudni hogy egy avi feliratozott vagy sem. (ha letezik ilyen adatbazis) valahogy ki nem allhatom a beegetett animeket.

Egyebkent keresem azt az AIR-t (movie) amely nem beegetett.

Thx.