Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - vxchun

#1
Szia, zsozso, légyszi vegyél le a banlistáról. Megnéztem a beállításokat amúgy a FlashFXPben, és az alap 120 sec van beállítva. Van még valami, amit elronthattam? Mindig olyankor vagyok bannelve, amikor éjjel megszakad a wi-fis netem...

Elõre is köszi.

vxc
#2
Hello. Megint felkerültem (212.92.17.172) de becsszó nem tudom, mit cseszek el. Tegnap este elkezdtem Flash FXPvel leszedni az excel sagat, majd belõttem, hogy végén kapcsolja le a gépet. Reggel láttam, hogy 2, néhány megánál megállt, mert leszakadtam a hálóról. Persz a gépet sem kapcoslta. Le. Most én vagyok a béne, vagy, mi? Segítsetek, hogyan állítsam be ezt a progzit! Köszi.
#3
Helló. Megjöttem a nyaralásomról, és most egy kis segítség kellene.
zsozso, ma, 10.51 körül léptem fel elõször az elõzõ postom óta hozzátok. Légyzi nézd meg, a két idõpont között volt-e belépés errõl az iprõl. Ha nem, akkor én toltam el valamit, hogy ki lettem anno bannelve.

Köszi.

vxc
#4
Köszönöm! Örülök, hogy ez pont most jött, mert éppen szabira megyek, úgy aug elején néek ismét be ide, tehát, ha addig loggolnáltok, és lenne hammering, az nem én lennék, és megnyugodhatnék... viszont persze akkor vágjátok ki az IP-t, áén majd töltök máshonnan.

Jó nyarat mindenkinek: vxc
#5
Sziasztok!

Hát meg kell, hogy valljam, vegyes érzelmeim voltak, amikor megláttam a 212.92.17.172  ipt a banneltek közt. Egyrészt, a FlashXPt használom, amit igyekeztem beállítani megfelelõen, és még véletlenül sem szerettem volna sávot foglalni elõletek. Ezért bocs. Viszont, az a baj, hogy ez itt, mármint ahol én is netezek, egy helyi háló, méghozzá WiFin, tehát többen is ezen az IPn mászkálnak a neten, ráadásul néha esténként lebont, és ilyenkor újra próbálkozik a Flash. Lehet, hogy ez volt a probléma?
Így lehet, hogy nem én személy szerint okoztam galibát. Mindegy, bárki is volt, elnézést kérek tõletek, ha jónak látjátok, nem kell kivenni a listból ezt a IP-t, mivel csak a magam nevében igérhetem, hogy nem fogok "zavarni" másokat. Ha újra felengedtek, azt megköszönöm.
vxc