Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Gravi

#1
Offtopic / Re: Offtopic
2007-06-05, 17:37:30
A Gravitation-nal kapcsolatban nem arról kéne vitatkozni, hogy melegek! Egyébként az szép látvány mikor egy lány "szoknyában" és esetleg melltartónak nevezhető főlsőben egy iskolában ahol nem csak gimisek hanem ált. isk-sok is vannak a folyosón kelletik magukat a pasijuk előtt és csókolóznak velük és tapizzák egymást. Szerintem ez az undorító nem a Gravitation! A Grav az igaz szerelemről szól és a poénokról, nameg a nagy lelki drámákról. Aki annyira ellenzi ezt az egészet az támasza fel Hitlert (biztos jó barátok lennének)!
Én egy lány vagyok és már sok éve egy fiút szeretek, nem vagyok lezbi! A Hello Kity-tól hányingert kapok. A Grav-et nem azért szeretem mert két fiú szereti egymást hanem azért mert igaz szerelemről szól. (olvasátok el a Zettai Kareshit "normális" kapcsolatról szól de ha az egyiknek annyi akkor jöhet a másik tipusú sztori. Szerintem az mindennél undorítóbb!)
És a Gravitation maradjon inkább itt és ne kerüljön az Off-ba.

(Mostmár tuti sok ellenségem van  :D )
#2
Anime / Re: Gravitation
2007-06-03, 11:00:58
Quote from: Prof. William on 2007-02-14, 13:20:17
A DVD-verzióba kéne egy toleráns és egy nem toleráns ending.

Toleráns ending: Shu összejön a másikkal szép csókjelenet, és mendenki örül.

Nem toleráns ending: Shu összejön a másikkal szép csókjelenet, majd egy csapat nem toleráns személy rommáveri őket basebalütőkkel, amolyan Higurashi stílusban. :)

A homózással nincs bajom, csak amikor fennen hirdetik hogy ők bizony Homók és szeressük őket különben beperelnek a jogvédőknél. Shuék normálisan csinálják.

Akinek meg nagyon böki a csőrét az adjon Shunak lány szinkront és máris semmi baj.  :tezsvir: Úgyis elég lányos.

Monjuk érdekes hogy az ilyenekben mindig lányos fiúk jönnek össze nem pedig kigyúrt, deltás, kemény arcélű, összehúzott szemű nagydarab harcművészek. :) 


A káprázat lángjaiban egyikük sem túl lányos.

Én úgy keztem el nézni a Gravitation-t, hogy egy árva kukkot sem tudtam róla csak megláttam a szép rajzokat. Meglepődtem egy kicsit mikor kiderült hogy Shu fiú, de érdekelt a folytatás és a második rész után már függő lettem. Azóta a Gravitation a kedvenc animém.
És szerintem elégé fontos mondanivalója van: az igazi szerelemnél nem számít semmi! Se a nem, se a kor, sem a múlt, csak az érzelmek. Egyébként meg a vígjátéki elemek csak a befogadhatóságot segítik mivel ez egy elég komoly dráma.
Ha valakinek nem tettszik ne nézze, de ÚGY SENKI SE MONDJON RÓLA ROSSZAT, HOGY NEM IS ISMERI!!!
Hisz olyanról mégsem mondhatunk véleményt amiről azt se tudjuk, hogy mi is igazán.