Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Noreply

#1
Anime / Re: -= Hellsing =- /Spoiler!/
2007-12-07, 10:22:16
Quote from: RedPriest on 2007-12-07, 09:51:57
Quote from: Noreply on 2007-12-07, 09:32:51
Van egy olyan problémám, hogy letöltöttem magyar feliratot a Hellsing 1-13 részéhez, az első résznél működött minden, utána a második résznél már elcsúszott a felirat teljesen.

Ha nincs más felirat, illetve programmal újraidőzíteni sincs kedved, BSplayer-ben tudod késleltetni, vagy siettetni azt a ctrl+bal, illetve a ctrl+jobb billentyűkombinációval.

Nem, akkor inkább megnézem japánul szerintem.. az angol szinkron enyhén szar.

szerk.: Na tök jó, az volt a baj hogy először divx-be töltöttem, és valószínűnek
tartom, hogy nem ismerte fel a feliratot, és ezért kellett volna időzíteni.
Amúgy letöltöttem sima részeket (ep - usteam-ről) és már 6-ot megnéztem.
#2
Anime / Re: -= Hellsing =- /Spoiler!/
2007-12-07, 09:32:51
Van egy olyan problémám, hogy letöltöttem magyar feliratot a Hellsing 1-13 részéhez, az első résznél működött minden, utána a második résznél már elcsúszott a felirat teljesen. Még nem is kezdtek el beszélni, és már mennt a felirat. VLC Media Player-t használok, tegnap több mint 2 óráig szenvedtem vele. Amúgy ogm fájl (DivX).. gondoltam arra is hogy lehet újratelepítem. Na szóval: video, feliratsáv, behúztam a feliratot, közzé is tette, rámentem a 3-masra.. több felirattal is próbáltam, de semmi. Usteam-ről szedtem le a részeket, meg a feliratot is + animeaddicts-ről. Valaki segítsen!
Ha senki nem tud segíteni, és az újratelepítés után sem fog menni, akkor szerintem megnézem japán szinkronnal, angol felirattal (vagy nélkül), csak úgy nem nagyon lehet követni az eseményeket.