Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Sama

#1
Hírek,információk / Re: Támogatás
2009-06-20, 11:58:02
Sziasztok!

FTP-ről jöttem a txt miatt. El kezdtem olvasni a fórumot, de belefáradtam. A következőket nem leszólásként, támadásként írom! Nagyon tisztelem a honlap készítőit, uzemletetoit sokat tesznek az oldalért, meg egyátalán az animékért. :cool: :jee:

Kettő észrevétel van csak:
1, TXT jó az ftp-n, nagyon kellett! Ami kimaradt belőle és sehol nem találtam meg a fórumban sem, hogy "hol állunk", azaz mennyi pénz kell még, milyen formában. Ez azért fontos mert lassan 20 perce olvasok és nincs konkrét "workflow", hogy hogyan és mennyivel kell segíteni. Így nem láthatom, hogy a befizetésre szánt összeg mennyivel segít. A cég profilra a mai napig nem kaptunk infot, pedig egyedi szerződés kötéshez fontos lehet. Egy link hasznos lenne ahol az "ennyi van ennyi kell" megjelenik, lásd wikipédiás gyűjtések.

2, Ötleteket kértek, de kb minden felvetésre az a válasz, hogy már probáltuk nem megy. Ez nem tetszik, ezt meg nem akarjuk. Olvass vissza! Oké, de meddig mind a 8 évet vagy 1 hónapot?! A megoldás lehet egy lista (link) ahol szerepelnek a már felvetett ötletek és max 20 szavas indoklás, hogy miért nem. Végig olvasva ugyan azokat már nem vetik fel újra és nincs ötletgyilkolás sem.

Röviden ennyi. Most megnézem a csomagokat és valamelyikre befizetek. :)

Üdv