Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - ermo

#1
Hírek,információk / Re: Támogatás
2009-06-21, 18:49:40
Olvasgattam a fórumot, és nem tudok igazán kompetensen hozzászólni a dolgokhoz, de szerintem egy új szolgáltatás bevezetése hasznos lenne. Mivel csak leszámlázható szolgáltatásból lehet finanszírozni a dolgokat, arra gondoltam, hogy az új szolgáltatás lehetne egy online hírlevél előfizetés.

Az interhost egyik tevékenysége az "Egyéb kiadói tevékenység".

Ha ez lefedi azt, hogy mondjuk 500 HUF/hó-ért (nem tudom, hogy mennyi lenne ennek a beruházási költsége nektek, meg menniyért érné meg az egész, szóval lehet emelni ezen az összegen) az előfizető azt kapná, hogy e-mailben értesítést kap mondjuk hetente/2 hetente, hogy pl.: milyen újdonságok kerültek fel a szerverre, mik kerültek le, mennyi pénz hiányzik még a fenntartáshoz, stb. (szerintem ezek hasznos infók amúgy is, és sokan nem látogatják a fórumot, ahogy eddig én sem tettem)

Lehetne egy aloldalt létrehozni ehhez, a leendő előfizető regisztrál ott, amellyel egyben megrendeli a szolgáltatást (vagy regisztrál, letölti a megrendelőt, aláírja, postázza... ehhez nem értek :(), és az egyik pontba bevésitek, hogy ez egy határozatlan idejű szerződés, mindaddig érvényes, amíg írásban le nem mondja itt meg itt... illetve, ha nem fizetnek, akkor milyen szankciók vannak (nyilván a host szolgáltatás szerződésében is van valami hasonló pont). Ez egy ideális megoldás azoknak, akik rendelkeznek rendszeres havi jövedelemmel, meg szerintem nem túl magas az ár sem.

Emellett lehetne egy másik típus is: határozott időre szóló, természetesen arányosan, hogy 1/4 évre 1800 HUF. (Azért több, mert ezek nem megújuló szerződések, tehát nem biztos, hogy a határidő lejártával újabbatt köt. - De lehet fordtva is, nekem mindegy.)

Csak remélni tudom, hogy nem teljesen marhaság a dolog.