Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - RedVex

#1
Hírek,információk / Re: Támogatás
2009-07-23, 21:20:13
"Regisztráció után 3 perccel az ember nem postol egy fórumra, hanem olvasgat, megismeri a fórumot, az írott és íratlan szabályokat. Netikett, hallottál már róla?"

Benned nem váltana ki ellenérzést ha ilyet kapnál válasznak? Jaj, tudom: te írtad.
Szerinted így kell beszélni másokkal. Ez is az ILLEM egy része.
De végülis te azért vagy itt, hogy rendet tarts.

Tudom, hogy nem hiszed el, de JÓT AKARTAM és ezt kapom válasznak. Ezt amit kaptam sokkal emberibb módon is el lehet mondani, nem kell rögtön hülyének nézni a másikat és lehordani.

Ha te káromkodsz és így viselkedsz, plusz emellett moderátor vagy, már el sem merem képzelni, hogy ki az akinek a hozzászólását moderálni szükséges.
Egy moderátornak nem lenne szabad így viselkednie. Egy moderátornak türelmesnek, empatikusnak, kisebb esetekben elnézőnek kell(ene) lennie.
Ha ez az én fórumom lenne, az ilyen moderátorokból nem kérnék...

A vitát részemről befejeztem.
#2
Hírek,információk / Re: Támogatás
2009-07-23, 18:45:46
Quote from: Zsiga on 2009-07-23, 17:42:17
Regisztráció után 3 perccel az ember nem postol egy fórumra, hanem olvasgat, megismeri a fórumot, az írott és íratlan szabályokat. Netikett, hallottál már róla?

17 topic van kiemelve ebben a részlegben, 3 perc alatt el lehet olvasni mindegyiknek a címét, amiből máris kiderül hogy ezen kívül egy darab (zárt, egy hozzászólásos) topic van ami az oldal támogatásával foglalkozik. Mellesleg nem véletlenül van az a 17 topic kiemelve.

Bocs.

Figy, segíteni szerettem volna, ha csak egy ötlettel is és még le is b*sztok miatta mert írtam vmit ami már volt említve.
Láttam a linket és eszembejutott ez, mint lehetséges megoldás.

Nem gondoltam, hogy főbenjáró bűnnek számít felvetni egy ötletet.
Ha olyan sok vizet zavar a hozzászólásom, akkor töröljétek le. Igazán nem értem, hogy ez miért akkor probléma.
#3
Hírek,információk / Re: Támogatás
2009-07-23, 17:28:02
Feljöttem a fórumra megnézni, hogy mi van és regisztráció után kb. 3 perccel írtam azt, amit. Másrész pedig ki van emelve kb 20 topic.

Bocs...
#4
Hírek,információk / Re: Támogatás
2009-07-23, 16:29:53
Hali

Nem tudom, h írták-e már, de nem olvasok végig 25 oldalt. :)
Az én ötletem az emeltdíjas sms:
Egy ilyen sms számot bárki igényelhet bármilyen feltétel nélkül. Példának okáért említenék nagyon sok tört wow szervert. Itt most nem havidíjra gondolom a usteamnél, hanem csak egy ilyen szám igénylését.
Ezt az oldalt nézzétek meg pl.: http://szememfenye.extra.hu/
Görgessetek le és ott is ottvannak az sms számok.
Könnyebb lenne a támogatóknak is, mert nem kell menni sehová, nem kell papírokat kitölteni... Ha van rá pénzed, küldesz pénzt és erre mondhatjuk is, hogy "kényelmes" megoldás.

Ez lettem volna.
Ámen