Main Menu

Inu Yasha

Started by Chronos, 2003-05-26, 00:55:19

Previous topic - Next topic

Maron

Én is befejeztem, és teljesen egyetértek. :)

Azt meg a készítők részéről nagyon jó lépésnek tartottam, hogy az elején tömörítettek nagyon sokat, mertek vágni, hogy tényleg csak a lényegesebb részek maradtak benne. És igen, a Sunrise be merte vállalni azt, amit Rumiko nem az utolsó részben. :D [spoiler]Volt Inuyasha-Kamegome csók. :appl:[/spoiler]

Cloud: régen olvastam a mangát, néhány fejezetet átfutottam anime előtt/közben azért, Titkos vagy valaki majd kijavít, ha hülyeséget mondok most. Néhány sztori kimaradt, ami tényleg csak időhúzásként volt a mangában is, ill. lerövidítettek eseményeket vagy előrébb hoztak dolgokat, hogy beleférjenek az időbe, de kb. minden lényeges részt lefedtek,  úgyhogy nem sok mindenről maradtál le. Az utolsó... 6-7 (de talán inkább 10-11) rész viszont már nagyon szépen követte a mangát.

Titkos

Mihelyt lesz időm, én is végignézem, de így a postok alapján annyit mondhatok, hogy nem hiába a Sunrise az egyik kedvenc stúdióm (ha nem "a" kedvenc...), ismét bizonyítottak. :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


Junchi

Tényleg rohadt jó lett az új sorozat... Ugyan az elején még voltak fenntartásaim egy-két dolgot (tempó, WTF!sztori és... tempó) illetően, de a közepe felé átment ószomba, a végére meg bazi ÓSZOMság lett. xDD