Amit papírban birtokoltok

Started by uWeapon, 2002-11-21, 22:48:23

Previous topic - Next topic

Maron

Itt, az elsõ postot szerkesztve beírtam azokat, amik azóta meglettek. A legfrissebb szerzemény az Inuyasha 38. kötetem :D

Ramiz

Baszzus, nem kellett volna megtalálnom a Lurdyt... mától nem eszek, nem iszok és nem dohányzok, ja és gyalog járok, mert sok a bérlet... hát itt sok minden van, és olcsó, mint Németországban! :whoah:

Egylõre: Blame 9-10 (és a kövi szállítmányból a 7-8 lefoglalva! :D), Eden 1-2.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

roderick

Quote from: RamizEgylõre: Blame 9-10 (és a kövi szállítmányból a 7-8 lefoglalva! :D), Eden 1-2.

utállak! én akaratam lecsapni a következõ Blame-re, csak lusta voltam lefoglaltatni:)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Ramiz

Quote from: roderickutállak! én akaratam lecsapni a következõ Blame-re, csak lusta voltam lefoglaltatni:)
Én meg azt utálom, aki elvitte elõlem a 7-8-at, mert most igazság szerint az jött volna a sorban. :) Na mindegy, vigasztalódj azzal, hogy legalább jó (imádó fanatikus) kezekbe került a Blame. :tezsvir:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

roderick

Hehe, akkor nem engem, mert amikor én voltam akkor a 4 és 6-10-ig volt... és direkt azért vettem meg a 4-est, hogyhamár csak 1-et veszek akkor ne legyek szenyó... pedig pont a legkevesebb jóság van ebben... szemét németek a szines oldalakat meg feketefehéren nyomtatták ki...:(
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Ramiz

Quote from: roderickHehe, akkor nem engem, mert amikor én voltam akkor a 4 és 6-10-ig volt... és direkt azért vettem meg a 4-est, hogyhamár csak 1-et veszek akkor ne legyek szenyó... pedig pont a legkevesebb jóság van ebben... szemét németek a szines oldalakat meg feketefehéren nyomtatták ki...:(
Gyûjtsd össze mindet, és akkor nem kell sajnálkoznod. :) Egyébként szerintem annyira nem illik a Blame!-be a szín, hogy engem a színes oldalak kifejezetten zavarnak az elején. Szóval németek rulez! :D (csak vicc)

Andi

Wááá...
Blame! nekem is kell!!!! De most be kellett érnem egy Battle angel Alita:Last order 6. kötettel :D

Lazzaret

És igen. Jövöhonap megint manga essöt hoz számomra :D

DearS 5. kötet és D.N.Angel 6-7. kötetek :D már nem gyõzõm várni hogy a kezembe kapjam õket :)

www.arkangyalok.uw.hu

Alkyra

Honnan rendeled õket Lazzaret?
A DearS manga elég jó, ahhoz hogy megvegyem én is?
(tervezem az Onegi Sorozatot, meg az Ichigo 100%ot is, bár az 19 kötet szal azzal egyenlõre várok)

Lazzaret

animebolt.hu-ról.

http://www.animebolt.hu/

Elég megbizható és nem túl vésszesek az árak sem.

Ja és a DearS manga meg nekem tetszik. Rengeteg minden más mint az animeban. Részletesebb és sok helyen elég szép a rajz.

www.arkangyalok.uw.hu

Yakumo

Quote from: Lazzaretanimebolt.hu-ról.

http://www.animebolt.hu/

Elég megbizható és nem túl vésszesek az árak sem.
Szerintem is megbízható. :jee: Ha valami nem volt amit rendeltem, megírták, esetleges más árut ajánlottak, mindenre rákérdeztek, ha a csomag elindult megírták. Azt is mikorra érkezik stb. Kommunikatívak, ami a mai világban szerintem nagy szó:) És az áraik is jók.

Moha

El is felejtettem beírni: megjött a Love Hina manga elsõ két része. Így már megvan a sorozat fele. :jee: Most majd kezdhetek vadászni a többi részre. Én eddig eBay-rõl vettem mindet, de lehet, hogy majd megnézem az animebolt.hu-t is. Tényleg annyira nem rosszak az áraik (LH manga pl 2800), habár eddig eBay-rõl mind olcsóbban jött (1800-2300 ft/kötet), de ott 3-as kötetet alig találni jó áron.

Lazzaret

Én azért választottam õket mert viszonylag gyorsan megjön a cucc max 3hét és magyar az olda és aki csinálja. Ha bármi problem adódik jelzi azonnal. Szerintem :cool: a hely.

www.arkangyalok.uw.hu

Moha

Quote from: LazzaretÉn azért választottam õket mert viszonylag gyorsan megjön a cucc max 3hét és magyar az olda és aki csinálja. Ha bármi problem adódik jelzi azonnal. Szerintem :cool: a hely.
Most erre mondjam azt, hogy eBay-en meg leütéstõl 1,5 hét alatt itt van? :haha: Posta amcsiból ált. 6-7 nap.
Kétségtelen, hogy a magyar cégnél könnyebb a problémák orvoslása, de eddig nekem eBay-en sem voltak gondok, nomeg egy jó feedback-el rendelkezõ tagban meg lehet bízni, mert valószínüleg becsületesen elküldi a cuccokat, és lehet vele rendesen kommunikálni.

Most egyelõre örülök, hogy végre papír alapon tudom elkezdeni olvasni a mangát. :) Aztán a többi hiányzó részt majd meglátom, honnan...

Alkyra

Quote from: MohaEl is felejtettem beírni: megjött a Love Hina manga elsõ két része. Így már megvan a sorozat fele. :jee: Most majd kezdhetek vadászni a többi részre. Én eddig eBay-rõl vettem mindet, de lehet, hogy majd megnézem az animebolt.hu-t is. Tényleg annyira nem rosszak az áraik (LH manga pl 2800), habár eddig eBay-rõl mind olcsóbban jött (1800-2300 ft/kötet), de ott 3-as kötetet alig találni jó áron.

Lh van animeboltban. Láttam.-voltam közben a lurdyban.^^-
Az elsõ 1-2-3 nincs meg nekik, de a többi igen!(angolul természetesen.)

Lehet, hogy megveszem a DearS-t s az Onegai Twins-t.
Hmm..melyiket rendeljem meg elõször??:)

Maron

Ma anyum jóvoltából a Lurdy-nak hála bõvültem megint^^
Kamikaze Kaitou Jeanne 4 - ezzel már csak 1 kötet hiányzik^^

Ramiz

Ghost in the Shell manga: gyönyörû szép, ráadásul fényes papírra nyomva, tényleg tökéletes minõségben. Plusz vannak ugye színes oldalak. NAgyon tetszik... wáááh!!! :hopp:

Lazzaret

Quote from: RamizGhost in the Shell manga: gyönyörû szép, ráadásul fényes papírra nyomva, tényleg tökéletes minõségben. Plusz vannak ugye színes oldalak. NAgyon tetszik... wáááh!!! :hopp:

Honna szerezted? és mennyi volt?

www.arkangyalok.uw.hu

Ramiz

Quote from: LazzaretHonna szerezted? és mennyi volt?
Animebolt, 5600 + postaköltség (minimum 1500, úgyhogy érdemes többen összeállni vagy legalábbis sokért rendelni :D ). Sokkal olcsóbban csak japánul kaphattam volna meg. :) Asszem mégiscsak megveszem majd a Mam-Machine Interface-t, és akkor már csak a Human Error Processor van hátra. :D

Alkyra

DearS 1-2. Követem lépteid Lazzaret.^^

Lazzaret

Quote from: AlkyraDearS 1-2. Követem lépteid Lazzaret.^^

:D Nekem most jött meg az 5.dik de még nem volt pénzem elmenni a postára :(

www.arkangyalok.uw.hu

Alkyra

Quote from: Lazzaret:D Nekem most jött meg az 5.dik de még nem volt pénzem elmenni a postára :(

Elmenni postára? nekem kiszállították.^^
Ma reggel jött a postásbácsi a kocsijával s átadta a könyveket.:)
Én most fogom megrendelni az 3-4-5 fejezetet.
Jó kis manga ez...bár most legszívesebben Dgrayman-t vennék...csak az nincs.:(

Lazzaret

Quote from: AlkyraElmenni postára? nekem kiszállították.^^
Ma reggel jött a postásbácsi a kocsijával s átadta a könyveket.:)
:(

Nem ezzel van a gond hanem a csomagom ára 12K. Zsebem meg üres :(

www.arkangyalok.uw.hu

Alkyra

Quote from: LazzaretNem ezzel van a gond hanem a csomagom ára 12K. Zsebem meg üres :(

Oh, nos az igen, problémás dolog.^^
De megõrzik a csomagot nem?

Prof. William

Az Ai-Ren vajon megvehetõ valamelyik magyar mangaboltban. Az kéne de nagyon!

Yakumo

Ma szerezni Love Hina manga 1. :jee: Üssetek lõjetek, márázzatok meg:D ,de még nem láttam nem olvastam, ezért ideje elkezdeni:D Nagyon LOL eddig és az én egészséges ártalmatlan perverziómat is kielégíti^^ :lol:
Köszönet érte Sakumo-nak! :tezsvir:
Meg pár napja szerezni egy OMG! mangát is: Miss Keichi^^ Nagyon ari;)

Alkyra

Quote from: YakumoMa szerezni Love Hina manga 1. :jee: Üssetek lõjetek, márázzatok meg:D ,de még nem láttam nem olvastam, ezért ideje elkezdeni:D Nagyon LOL eddig és az én egészséges ártalmatlan perverziómat is kielégíti^^ :lol:
Köszönet érte Sakumo-nak! :tezsvir:
Meg pár napja szerezni egy OMG! mangát is: Miss Keichi^^ Nagyon ari;)

Nem olvastad. Enyje!:ejnye:
De megbocsátok, hogy most mész s megveszed s rögtön el is olvasod.^^
Csak így tovább!:tezsvir:

Lazzaret

Quote from: AlkyraOh, nos az igen, problémás dolog.^^
De megõrzik a csomagot nem?
Ja megörzik ugyhogy péntekem elég mozgalmasnak igérkezik. Meló, felveni fizut, Bicskérõl vissza Felcsút postára majd megint vissza Bicskére, utána irány pest az elsõ Iaido edzésemre :eek:  Hát igen egy kicsit tulzsufolt :D

www.arkangyalok.uw.hu

Lazzaret

Na sikerült megszereznem õket :D

Na akkor a lista:

DearS 1-5
D.N.Angel 1-7
Ai yori Aoishi 1-2

Összesen: 14 :) Haladok

www.arkangyalok.uw.hu

Ramiz

Quote from: YakumoKommunikatívak, ami a mai világban szerintem nagy szó:) És az áraik is jók.
Azért a jó öreg "megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért" még mindig nagy szó a mai világban is.