Main Menu

Claymore manga

Started by Gregory, 2007-06-10, 11:58:58

Previous topic - Next topic

Junchi

[spoiler][/spoiler]

SÍROK!  :lul:

Junchi

Ch115

Na jó, most már tényleg nem értem, hol van Clare... Fel kell áldozzak egy kecskét, hogy végre újra láthassam a főhősnőt or wat?

Btw elment ch volt, Raki talán most először volt hasznos. Az utolsó két oldal viszont nagyon meggyőző, kíváncsi vagyok, kivel/kikkel kerülnek össze a former generation egyeskéi.

kada

Nincs Damselude in distress?
A végén még minden szereplőnek meglesz a helye csak a főhősnőnek nem?
A ch jó volt, ha van fölös kecskéd, megeszem én :P

Bishop

Raki elviselhető volt ooooeeemgéééé

anubys

Érdeklődöm, hogy mikor szokott kijönni az új fejezet?

Junchi

^Ált. a hónap elején, valamikor az első héten.

Junchi

Hysteria nem rossz. :) Gyak ugyanazt a techet tolja, mint Miria, azzal a különbséggel, hogy az övé inkább def-base, ez meg egyértelműen atk.

Bishop

Miért érzem azt hogy az lesz a következő hogy felélesztik Clare mesterét/anyját/ whatever a nevére nem emlékszem de ő volt úgy beállítva hogy a legyőzhetetlen egyes Claymore.

Junchi

Teresára gondolsz? Nem hiszem; egyrészt hatalmas öngólt lőne vele Yagi papa, másrészt őt komplett lefejezték (jó, mondjuk ez a csávó, aki ressurreccelte a többieket, lehet őt is össze tudná kaparni valahogy), illetve IIRC a húsa egy része (vagy egésze?) Clare-ben van...

De mondom, ez utóbbiban nem vagyok biztos. Meh, hol van ilyenkor KeLa?

Zen

Quote from: Junchi on 2011-07-02, 20:27:17
Teresára gondolsz? Nem hiszem; egyrészt hatalmas öngólt lőne vele Yagi papa, másrészt őt komplett lefejezték (jó, mondjuk ez a csávó, aki ressurreccelte a többieket, lehet őt is össze tudná kaparni valahogy), illetve IIRC a húsa egy része (vagy egésze?) Clare-ben van...

De mondom, ez utóbbiban nem vagyok biztos. Meh, hol van ilyenkor KeLa?
Emlékeim szerint Clair a fejét vitte a rendhez.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Junchi

Ch119

Egyáltalán nem tetszik, ahová haladunk (illetve, hogy pontosítsak: sehová nem haladunk).

Ennek az egész "visszahoztunk három ex-egyest" dolognak egyre kevesebb értelmét látom. Miért kell még háttérsztorit is adni nekik, ráadásul ilyen unalmas és nyújtott stílusban előadni? Miért nem lehetett csak egyszerűen visszahozni őket, azt ráereszteni Miriáékra? Meg egyáltalán, hol vannak mondjuk Helenék?

MEH és MEH! Nekem aztán tényleg szívügyem ez a manga, de atm nem nagyon tudok vele mit kezdeni...
Komolyan mondom, ha egyszer visszahozza Yagi papa Klárit a sztoriba, egy akkora fuck yeah-t fogok ide beírni, mint a HÁZ.

kada

Ha egy belülről szabotálós terv részei lesznek (mert az öreg számított erre), akkor van értelme, csak lehetne pörgősebb.
Ha csak arra jók hogy tudjunk róla hogy a gonoszok milyen gonoszok és mennyire elvetemült taktikáik is vannak...

Várom a napot amikor megmutatod mekkora egy ház :D
(csak aztán nehogy egy utolsó oldalas trollkodás legyen ami a következő részben nincs folytatva)

Prof. William

Quote from: Junchi on 2011-10-06, 15:20:41
Ch119

Egyáltalán nem tetszik, ahová haladunk (illetve, hogy pontosítsak: sehová nem haladunk).

Ennek az egész "visszahoztunk három ex-egyest" dolognak egyre kevesebb értelmét látom. Miért kell még háttérsztorit is adni nekik, ráadásul ilyen unalmas és nyújtott stílusban előadni? Miért nem lehetett csak egyszerűen visszahozni őket, azt ráereszteni Miriáékra? Meg egyáltalán, hol vannak mondjuk Helenék?

MEH és MEH! Nekem aztán tényleg szívügyem ez a manga, de atm nem nagyon tudok vele mit kezdeni...
Komolyan mondom, ha egyszer visszahozza Yagi papa Klárit a sztoriba, egy akkora fuck yeah-t fogok ide beírni, mint a HÁZ.

Biztonyára egy a Naruto rajzolójával való együtt sörözés következménye az események ilyetén alakulása.

Junchi

Quote from: kada on 2011-10-06, 22:39:55
Ha csak arra jók hogy tudjunk róla hogy a gonoszok milyen gonoszok és mennyire elvetemült taktikáik is vannak..

Őszintén szólva én azt nem értem, hogy mire jó ez, hogy egymást szívatják az ex-egyesek. Szal oké, van közük egymáshoz, rendben, de Roxy mással sincs elfoglalva, csak, hogy hogyan ártson Cassandrának, az meg megpróbál visszaemlékezni, hogy anno hogyan ártott neki Roxy, de hogy kapcsolódik mindez a current sztorihoz? Fuckom se érti.

>Prof. William

Dunno, nem olvasok Narottót, de annyira azért nem vészes a helyzet. :D

kada

Quote from: Junchi on 2011-10-07, 18:24:52Fuckom se érti.
Igazából +1, de még él bennem a remény hogy lesz belőle valami kihozva.
Újévi fogadalmam az lesz hogy nem reménykedek anime/manga témában.

chilip

nem mondhatta az írónőpapa  hogy most behozott 3-at amiből az egyik rögtön abyssal lett, okot kellett adni neki hogy abyssallá váljon

Junchi

Quote from: chilip on 2011-10-07, 19:12:52
írónő

De Yagi papa még mindig papa. :D (Ezt egyébként máshol is láttam már, hogy nőnek gondolták.)

Acchan

Gondolom, elidőzünk addig a csajbunyóval, amíg Yagi papa/mama ki nem találja, mit kezdjen a másik kontinenssel. Btw majd ébresszetek fel, ha előbukkan Clare.  ::) A másik kontinensről már nem is beszélve... Embeeerr, mennyi mutánsluvnyát kell még széjjel abálniuk ahhoz, h végre haladjon is vmerre a sztori?

Bishop

Az a ti bajotok hogy még tudjátok miről kéne ennek a manganak szólnia  :D Én így hogy már fingom sincs ki kicsoda tök muri :D Pl a Northosok közül csak Miriat látom meg ha jól emlékszem Claret magába szippantotta az iker abyssal one? De a többiekkel mi van hol vannak és kik csatlakoztak hozzájuk és miért már nem. De amúgy szerintem ennek az egésznek az a kimenetele hogy Miriáék átvegyék az irányítást Ausztrália felett és megindíthassák a harcot a másik Kontinens ellen ahol a hadi technológia már over 9000. Amíg nem hozzák vissza AZ egyeskét addig engem nem érdekel ezek mit bohóckodnak, de ez a elf csaj nagyon idegesít már a ribanc barátnőjével együtt.

chilip

van új cháptör :D

nekem ez marhára tetszett
[spoiler]ha már úgyis összeomlik a yoma-csináló szervezet, csináljunk még 3 abyssalt és nézzük őket elégedettséggel ahogy feldúlnak mindent :D[/spoiler]

kada

Quote from: chilip on 2011-11-05, 09:58:41
van új cháptör :D

nekem ez marhára tetszett
[spoiler]ha már úgyis összeomlik a yoma-csináló szervezet, csináljunk még 3 abyssalt és nézzük őket elégedettséggel ahogy feldúlnak mindent :D[/spoiler]
Poén.
[spoiler]A karral elsőre nem tudtam mit kezdeni, Priscilla a megismert legerősebb, de nem rémlett hogy veszített volna bármikor is egy fölös balkezet.
Aztán elmentem forumokra körülnézni.
110-es rész eleje, volt vagy majdnem egy éve.  ^^"[/spoiler]

Junchi

Ez most tényleg jó volt, szép kezdőlehetőség, hogy helyrehozza Yagi papa a dolgokat. Cassi awa mondjuk marha béna lett, de Roxy-é nem tűnik rossznak, Hysteriáéra meg nagyon kíváncsi vagyok. Nála nagyon karmoltam már az alapképességét is.

chilip

új claymoe - hát clare biztos nem fog feltűnni még vagy 3-4 hónapig....
[spoiler]most jelent meg a régi csapat

1 rész míg nyerésre álnak
1 míg fordul a kocka és mindenki szopik
1 míg rájönnek hogy csak kleureee segíthet
talán 1 rakival is aki visszasírja majd de lehet ez a 3-as pontba lesz olvasztva
talán itt jön majd....[/spoiler]

kada

Quote from: chilip on 2011-12-04, 18:24:46
új claymoe - hát clare biztos nem fog feltűnni még vagy 3-4 hónapig....
[spoiler]most jelent meg a régi csapat

1 rész míg nyerésre álnak
1 míg fordul a kocka és mindenki szopik
1 míg rájönnek hogy csak kleureee segíthet
talán 1 rakival is aki visszasírja majd de lehet ez a 3-as pontba lesz olvasztva
talán itt jön majd....[/spoiler]
kb
Értem én hogy kellett ez a rész, de hosszú volt.
A végén a punchline legalább ütött valamennyicskét  ::)
[spoiler]Lame pun intended.
De legalább innen lehet kezdeni valami érdekeset, még ha csak Big Damn Heroes vs Big Damn Battle[/spoiler]
Már azt is elfelejtettem miért hiányzik Claire  ^^"

Junchi

Nekem bejött.  :whoah:

Az art valami egészen zseniális volt, Roxy awa faszás, a másik annyira nem, az utolsó kép meg epic.

Legalább Helenék itt vannak végre, ergo valamicskét azért haladtunk, bár jah, ebből Klári még egy darabig biztosan nem lesz. :/

chilip

hát még húzzák egy darabig  :frown: remélem nem 3-4 chapter / új abyssal .... ez a tempó heti mangánál lenne jó

Junchi

Ch123

Rájöttem különben, hogy mire emlékeztet engem ez az egész felállás: A Bleach-re, azon belül is a Fake Karakura arc-ra.

Megjelentek a kapitányok Miriáék, hogy elpusztítsák Aizent a szervezetet, aki van annyira felkészült, hogy bevesse a három legerősebb espadát ex-egyeskét. Szét is rúgják a hátsójukat, ám a Vaizardok Helen és a többiek pont időben érkeznek. Folytatódhat tovább a "háború" a levegőben levegőben, miközben tudják, így sincs esélyük, mi meg továbbra is várjuk Ichigót Clare-t, hogy felbukkanjon végre és az új povájával rendet tegyen. :D

Egyébiránt kétszer is elhangzott Clare neve, szal talán látszik már a fény az alagút végén.

kada

Quote from: Junchi on 2012-02-08, 09:28:11
Ch123

Rájöttem különben, hogy mire emlékeztet engem ez az egész felállás: A Bleach-re, azon belül is a Fake Karakura arc-ra.

Megjelentek a kapitányok Miriáék, hogy elpusztítsák Aizent a szervezetet, aki van annyira felkészült, hogy bevesse a három legerősebb espadát ex-egyeskét. Szét is rúgják a hátsójukat, ám a Vaizardok Helen és a többiek pont időben érkeznek. Folytatódhat tovább a "háború" a levegőben levegőben, miközben tudják, így sincs esélyük, mi meg továbbra is várjuk Ichigót Clare-t, hogy felbukkanjon végre és az új povájával rendet tegyen. :D

Egyébiránt kétszer is elhangzott Clare neve, szal talán látszik már a fény az alagút végén.

Á, ez sokkal jobb, itt a nem-vaizardok akik nem voltak ott északon nem puszilkodtak össze olyan könnyen a másik, igazából tök ugyanolyan bagázzsal. ::)
Micsoda power of friendship volt az "épp kifogytunk a rágóból" helyett.

Valamiért mégis azt remélem hogy nem kell ide Claire (de akkor hova? :confused:).
Oké hogy holafenébevanmár, de ha valakire azt mondják amit, akkor nekem ne kezdjen itt hirtelen fél perc múlva megjelenni egy Big Damn Hero jelenetben.
Sokkal tovább meg nem fogják bírni a csajok ha Miria terve nem működik.
...  ::)

Acchan

Quote from: Junchi on 2012-02-08, 09:28:11
Ch123

:lol:

Bár, ha a neve elhangzott, akkor esélyes, hogy megjelenik végre. És az a
QuoteBig Damn Hero jelenet
sajnos, úgyszintén elég valószínűnek tűnik. Megnézem, mivé mutálódott, de a továbbolvasás már nem garantált részemről, ha marad ez a rétestészta-színvonal.  ::)