Main Menu

School Days /Spoilers/

Started by minuszmiki, 2007-07-16, 01:39:48

Previous topic - Next topic

smash++

Quote from: Solid Snake on 2007-08-12, 23:12:01
Maga a játék is pontosan a bad endingjeinek gyomorig hatoló hatásai miatt vált híressé

Amúgy mindenütt 13 részesnek látom kiírva. Ezek szerint csupán egy történeti szálat mutatnak be és aztán vége?  :confused:
Ezek szerint a töbség nem akar happy end-et.Ha pedig emiatt lett úgymond "eladható,nagysikerű" game biztos nem nagyon változtatnak.Vagy megcéloznak egy másik közönséget->happy end fanok.De lehet egyedül vagyok.

Én csak 12 részt látok.De az én forrásaim nagyon gyengék.Máshol most nem néztem meg.
anidb szerint

Manitu

Quote from: Solid Snake on 2007-08-12, 23:12:01Amúgy mindenütt 13 részesnek látom kiírva. Ezek szerint csupán egy történeti szálat mutatnak be és aztán vége?  :confused:
Igen, mint mindig. Egy anime, egy történet. Ne mindig a Higurashiból induljatok ki, ahol a különböző fejezetek együtt adják ki a történetet. Azt már egyszer ellőtték, másodszor már nem poén. Ugyanúgy Haruhi-féle epizódkeverés se lesz másik mostanában. Most [spoiler]toronyugrás[/spoiler] lesz :muhahah:


Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lokids

Nem az lesz. Megbízható infók szerint [spoiler]Harem end[/spoiler] lesz.

Zsiga


Manitu

Quote from: Darkstar on 2007-08-13, 00:00:51
Honnan tudod? oO
Onnan, hogy a másik kettőt nem akarom, nem bad end meg FAIL, úgyhogy az lesz és kész :D


Prof. William

Sztem még jobb end lenne ha kombinálnák az endeket...

Pl.

[spoiler] Sekai leszúrja a srácot egy toronyház tetején majd épp menne el amikor Makoto elvágja a nyakát egy fűrésszel majd leugrik a tetőről.  [/spoiler]

:)

Darkstar

Quote from: Prof. William on 2007-08-13, 00:15:22
[spoiler] Sekai leszúrja a srácot egy toronyház tetején majd épp menne el amikor Makoto elvágja a nyakát egy fűrésszel majd leugrik a tetőről.  [/spoiler]
...

Makoto bad endet akarunk! (Ha Setsunával meg bármit is művel, akkor triplán)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zsiga

Most nézem épp az 5. részt, hát ez az Anon-féle felirat k*rvajó! :hopp: Annyi benne a rejtett insider poén hogy még akkor is élvezhető lenne ha mondjuk a PPGZ-t feliratoznák. :D

Én

Tényleg, arra valamelyik japánl tudó illető rájött mi akart lenn, amit anon nem tudott lefordítani a 6. elején? Ami helyett azt írta: "wtf does this translate to?" ?

Zsiga

Ep.6 kivégezve, egyre biztosabb vagyok benne hogy Makotonak meg kell döglenie...  :grrr:
I want my ep.7 raws NAO.

Rage

Quote from: Én on 2007-08-13, 20:55:17
Tényleg, arra valamelyik japánl tudó illető rájött mi akart lenn, amit anon nem tudott lefordítani a 6. elején? Ami helyett azt írta: "wtf does this translate to?" ?
Most lehet, hogy hülyeséget mondok, mivel az 1. rész óta nem nézem a sorozatot, de szerintem valami olyasmi, hogy Uzuki-chan is mindig azt mondja, hogy "mi az, mi az, elárulod?". Amennyiben az "oshiete ageru?" nem kérdésként szerepel... akkor tényleg a "wtf does this translate to" esete áll fenn. :D
痛みを感じる方向に、出口がある!

Én

Quote from: Zsiga on 2007-08-14, 02:48:37
Ep.6 kivégezve, egyre biztosabb vagyok benne hogy Makotonak meg kell döglenie...  :grrr:
I want my ep.7 raws NAO.
:tezsvir: mindkettőben  :D
Rage: hát, kb-ra egyezhet (beleillik a szövegkörnyezetbe) :smile:

Xzone

Wow...

Utoljára a Kimi ga Nozomu Eien volt rám ilyen hatással. Most megint valahogy készetést érzek rá, hogy átgondoljam az életem, heh.

Btw, Makoto egy f*sz... Kihasználja szerencsétlen Sekait(<3) és közben nem elég férfi ahhoz, hogy elmondja az igazat Kotonohának...bah, ez a fickó idegesítő.

Én

Hmm ANN szerint tegnap kellett volna rawnak kijönnie de nem lelem sehol...

Rage

痛みを感じる方向に、出口がある!

Én

Danke, most nézem, tokyotoshokanon tényleg fönn van, csak elkerülte a tekintetem  :lame:  :merci:

smash++

Melyik fordító csapatot ajánljátok?Az a baj,hogy nekem egy kicsit vegyes van letöltve és csak egy félét akarok majd...
Conclave,Devils-lair,AniYoshi,Anonymus  :confused:
Tudok várni a részekre,szóval a minőség fontosabb lenne.

Én

Szerintem a anonymous a legjobb :D Viszont anon általában nem égeti be a feliratot hanem külön feliratfájlt tölt fel. A beégetettek közül nekem a devls-lair jött be legjobban.

smash++

Megnéztem a 3. részt.
Marha jó volt eddig az első három.De most a vége elég "durva" volt."Being around Kotonoha...Tiring" -Ekkora egy f@@z nem lehet Makoto.Már akkor fura volt amikor megvette azt az idióta "love könyvet",na de most már tuti,hogy egy balfék idióta a srác.Tök ari a csaj és tényleg megtesz mindent erre ez a véleménye...
Kotonoha még mindig  :whoah:

minuszmiki

Ne aggódj, Makoto lesz még nagyobb f*sz is...

Én

Jah. Az a baj, hogy a 6. részre makoto már nem balfasz, hanem paraszt.

Xzone

Tokyotosho-ra most tették ki az első torrentet a subos 7. részhez, de úgy tűnik nem seedeli senki :(

Én

#113
Már igen :)
És ismét senki... :(

smash++

Most jön majd a -os.
Ez a school days egy f@@@ság.Már nem azért :).Elejinte úgy csinálják,hogy mindenki Sekai-t sajnálja kivéve én -mivel ő "jobban szerelmes,mert képes volt feláldozni a saját szerelmét"  és most meg majd Kotonoha-t fogják sajnáltatni,mert blablabla
Mindkét lány jó fej a maga módján.Nekem Kotonoha szimpi nem olyan energetikus,de aranyos és tényleg jó fej.
Makoto meg eddig azért nyavajgott,hogy nincs ölelkezés,fogdosás.Erre ezt csinálja az 5-ös részben...
Azért Sekai-ról is megvan a véleményem...
Én személy szerint nem is idegesítem magam hála egy olyan férfi főszereplőnek akit kimondottan utálok.Most már változott a véleményem az endingel kapcsolatban Kotonoha&Makoto (Kotnóonoha fan) vagy Kotonoha talál magának vki mást Makoto meg pusztuljon...

Én

Remélhetöleg az endingben sekai fagyiskanállal kiheréli, miközben kotonoha izzó szögesdróttal hegedül az ánuszán :__devil:
(ep 7: még mindig 20%-on->madness)

Xzone

Tulajdonképpen mindegyik szereplő viselkedése érhető és együtt lehet velük érezni. Szerintem a legjobb end az lenne, ha Makoto Sekaival maradna, de jobban tisztelné, emellett elmondanák a dolgot Kotonohának(de azért nem úgy, hogy utána ugorjon szegény).

Amúgy az "special training" a tetőn jelenet... nem tudom, de nagyon hatott rám. Amikor Sekai mondja Makotonak, hogy "súgd a fülembe, hogy szeretsz" (gyakorlás jelleggel ugye), de amikor konkrétan megtörténik és összerezzen a lány :) . És ezek után mikor "komolyabbra" fordul a dolog, Makoto furcsállja Sekai viselkedését, aki megjegyzi magában, hogy "mert még nekem sincs semmi tapasztalatom". Ez a jelenet 10/10.

smash++

Tulajdonképpen Sekai egy h@lye picsa.Tulajdonképpen Makoto egy szemét senki.Végülis összeillenek.Szerintem is együtt maradhatnak.Makotonak ugyis egy sex-slave vagy sex-friend kell...
Ezt az animet a kövi részben le is lehetne zárni.Csak sajna úgy néz ki mindenki megfog halni :D
A csajok és Sekai barátnője kinézték Kotonoha-t,Kotonoha kinézte Sekai-t és Makotot...
Egyre kevésbé kezd érdekelni az anime.Már csak a vége miatt nézem meg...
Ebből happy end-et nem nagyon lehet kihozni...Csak Kotohona maradjon életben ez az egyetlen kérésem :)

Én

Vagy amit a srácok írtak: Makoto meghal, utána hawt leszbi zárójelenet :D

Lokids

#119
Na ja, Makoto cska azért zeretett bele Sekaiba, mert az szétrakta a lábait. Ha Kotonoha tette volna meg ezt először Sekai nem rúgott volna labdába.
De az eyhén faszság, hogy közbe nem dobja a csajt, ráadásul nem is akar már kotonohával járni, mertha az lenne, hogy ő a menő srác, ő többel is jár egyszerre, ám legyen, de ez egy lúzer.