Main Menu

Fairy Tail

Started by Liquid Snake, 2007-08-27, 01:18:01

Previous topic - Next topic

NLZ

[reserved]

chilip

olvastam olyasmit hogy gerard meg mistgun zeref klónjai  :confused: mindenesetre ez megmagyarázná mondjuk a gerard-fejeket

NLZ

Max valami beteg fasz találgatást olvashattál, ami még igaz is lehet. :D
[reserved]

Bishop

De miért kell mindenkinek ugyanott tetkónak lennie, mármint klónozással lehet tetoválást is átvinni  :zomg: És ha nem ki utánoz kit, és értelme van? tuti csak azért van mert cool.

Ami meg a mostani chaptert illeti, lol Lucy szépen össze sír magának pár imba key-t Leon most ezek ::)

NLZ

De ezek nem is az övéi, csak megsajnálták öt. :lol:  Leon még okés, hisz kiharcolta magának, de ez...
[reserved]

chilip

hát legyőzte az oraicon sies celestial mage-t, ezt is kiharcolta (mégha plotkai superpowerrel is :D )

Bishop

Na bele kellet rakni a sárkányt hogy animebe ne lehessen majd belekötni  ::) Btw maga a harc jó volt, persze az elvárásaim sem a régiek. Az erőviszonyok teljesen abszurdak, és mikor végül mivel magyarázzák meg hogy Natsu erősebb? Egy pokemon szintű szarsággal.

NLZ

Hát itt még azért volt létjogosultsága, ha az anime valaha is el fog jutni ide, akkor már teljesen érdektelen lesz az egész, hisz az első résztől kezdve ez van. :)
[reserved]

LuckyDingo

A chap egész jó volt, bár túl egyszerű.. nah mindegy :D

A Specialon meg szétröhögtem magam :D /nah jó túlzás, de azért vicckes volt/

LuckyDingo

Gyorsan kijött a 162. Happy end XDDD Nekem :D[spoiler] Bár ahogy ismerem Erzát meg Natsut, fix, hogy kimentik Gerardot, vagy valahogy helyrehozzák a helyzetet.[/spoiler]

NLZ

Legjobb lenne, ha ott helyben elhantolnák Gerardot és otthagynák örökre. :D
[reserved]

Bicskei

most komolyan érzelmekre próbál hatni a mangaka Gerardal kapcsolatban...??
és Erza tényleg szereti azt a faszt....
Ultras liberi

chilip

Quote from: LuckyDingo on 2009-11-29, 14:46:27
Gyorsan kijött a 162. Happy end XDDD Nekem :D[spoiler] Bár ahogy ismerem Erzát meg Natsut, fix, hogy kimentik Gerardot, vagy valahogy helyrehozzák a helyzetet.[/spoiler]

jaja, gerard rescue arc confirmed :D

de tényleg jobb lenne ha otthagynák rohadni, de sajna gerard klónok körül forog a sztori véleményem szerint, ergo ha kis is írják gerardot ott van mistgun minimum

NLZ

A mangaka nagyon buzi gerardért, akár lehetne a manga címe Gérard Tail is. :lame:
[reserved]

chilip

jó lett volna ez is ha normálisan tálalja....

NLZ

Hogy lehet ezt normálisan tálalni?
[reserved]

Bicskei

ez most wtf volt??? :wtf:
Ultras liberi

LuckyDingo

Quote from: Bicskei on 2009-12-22, 15:19:16
Mi lett volna? Az egész Cait Shelter egy kitalált guild volt, amiben Wendy és Charle volt egyedül igazi. Most hogy felszívódott a guild, Wendy Fairy Tailes lesz.. ahogyan azt várhattuk már az első megjelenésénél :D

Bicskei

Quote from: LuckyDingo on 2009-12-22, 16:09:44
Quote from: Bicskei on 2009-12-22, 15:19:16
Mi lett volna? Az egész Cait Shelter egy kitalált guild volt, amiben Wendy és Charle volt egyedül igazi. Most hogy felszívódott a guild, Wendy Fairy Tailes lesz.. ahogyan azt várhattuk már az első megjelenésénél :D

azt vágom de elég vacak ez a kitalált cuccos szvsz kb mintha mindenki csak állmondta volna bepapírozva a sarokban
Ultras liberi

LuckyDingo

Quote from: Bicskei on 2009-12-23, 03:21:44
azt vágom de elég vacak ez a kitalált cuccos szvsz kb mintha mindenki csak állmondta volna bepapírozva a sarokban

Szerintem annyira nem volt gáz. Végülis hihető volt a mese, elég drámai lett Wendy részéről, bár így Nirvána megállítása olyan, mintha a nagy semmiért lett volna /persze nem igaz, mert Wendy guildja után gondolom jött volna a többi/
Most úgy viszonylag stabil a FT története. Kíváncsi vagyok hogy 1-2 party rész után mi jön.
Amennyiben "save Gerard arc", akkor morcos leszek, ha netalántán sárkányos, annak örülök. Zerefet meg nem szeretném látni egy ideig XD

Bishop

http://mangastream.com/read/fairy_tail/165-23/13  :lol:

Gildarzra kíváncsi leszek, már innen látszik hogy nem egy újabb Gerald lesz  :D

chilip

Quote from: Bishop on 2009-12-28, 12:25:09
http://mangastream.com/read/fairy_tail/165-23/13  :lol:

Gildarzra kíváncsi leszek, már innen látszik hogy nem egy újabb Gerald lesz  :D

de a chapter nem lehetett meg Gerard klón nélkül :D Mistgunt mutatták 1 panel erejéig  :lol: kezd beteges lenni...

Bishop

Mistgunnal nincs bajom, alapvetően eddig a kedvenc karakterem Gazile után, csak ne vegye le a maszkot, amig rajta van nincs gáz  :hehe:

LuckyDingo

Hát ez poén volt.. pont a Gazille-os XD neki ménincs macskája télleg? :o Luxusnak sem volt, bár ő nem original DS volt.
Egyébként durva... 100 éves quest? Most a fordításból nem értem, hogy azt már megcsinálta, vagy egyszerre csinálja azt meg a 10 éveset meg a több S és SS rankosakat.

Amúgy szinte száz, hogy valami nagyon laid-back karakter lesz, amin majd Lucy egyfolytában ki fog akadni, hogy hogy lehet olyan nagy varázsló XD
Mistgun meg érdekesen nézett. Kív vagyok, hogy van-e valami jelentősége.

Kövi chap címe Black Dragon... csak nem Gildartz is dragon slayer? :XDDD

Bishop

Hát nem hiszem a többiek azt mondták hogy Wendy-vel 3an vannak már Dragon Slayerek, de lehet hogy nem tudják hogy Gildarz milyen, mondjuk én inkább a kövi arc felvezetésére tippelek.

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2009-12-28, 14:57:23
Hát nem hiszem a többiek azt mondták hogy Wendy-vel 3an vannak már Dragon Slayerek, de lehet hogy nem tudják hogy Gildarz milyen, mondjuk én inkább a kövi arc felvezetésére tippelek.

Végülis lehetne, úgyis már jó ideje a sárkányok miatt sírok, hogy azzal kezdődött, hogy Natsu kereste Igneelt, és tökre elfelejtették :(

chilip

Quote from: LuckyDingo on 2009-12-28, 14:00:50
Egyébként durva... 100 éves quest? Most a fordításból nem értem, hogy azt már megcsinálta, vagy egyszerre csinálja azt meg a 10 éveset meg a több S és SS rankosakat.

azért 100 éves quest mert egy normál varázsló 100 éven belül nem tudja megcsinálni.

S >> SS >> 10 éves >> 100 éves magyarul ő S szint felett 3al csinál küldetéseket

Bishop

Azért ez kicsit olyan irreális. Natsuék ilyen világot meghódítani vágyó gonoszokat győznek le, meg valami hatalmas plot megy a háttérbe, ilyen s ss meg 10 éves szintű küldikről meg nem hallani semmit. Meg mi az hogy 10 éves? mi az ami 10 évbe kerül? vagy 100, és hogy hogy Gildarz nem tartozik a legnagyobb mágusok közé, de pl Jura igen.

chilip

egyenlőre még semmit nem tudunk róla, majd kövi chapterben elválik. Lehet hogy ő is az (10 great holy mage).

NLZ

Azért az az óriásszörnyes küldetés a szigeten az S küldetés volt, nem?
[reserved]