Main Menu

Fairy Tail

Started by Liquid Snake, 2007-08-27, 01:18:01

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Quote from: Bishop on 2009-02-24, 10:38:51
Én már a Triple Dragon címe megjelenésénél sejtettem. Hogy Makarovnak mi baja van arról nincs még hír?
Semmi hír, csak összevissza fight az egész chapter.

chilip

yeaaaah! Gaziell is a [spoiler]double-spy[/spoiler] what a tweeeest! :D

LuckyDingo

Reménykedem hogy végre valami értelmes story jön.. mert a védjük meg Luxust arc ezek után tényleg eltántorítana a mangától :D

Figyeltétek az öreg perverz megint ott leste Lucyt... abból is lesz még valami :D

chilip

[spoiler]kiderült luxus egy 0 és az apja adta neki az erejét mesterségesen [/spoiler] :lame:

Bishop

Luxus csak a Dragon Slayert kapta, a Fairy Wrathot vagy mit saját maga csinálta. Btw kicsit szimpatikusabb lett Luxus habár gondolom sokan most utálták meg végleg :D Gazzilet egyre jobban bírom  :whoah:
Btw valamivel badassebb karakterre számítottam Luxus apjánál  ::)

Liquid Snake

Fasza ch volt nagyon. Luxus-t teljesen megkedveltem, Gazille meg nagyon ravasz, nekem még mindig nem egyértelmű, hogy akkor most valójában mit is akar elérni. Tényleg csak ennyi lenne, hogy kettősügynök vagy van vmi saját motivációja is...

LuckyDingo

De könnyen lehet titeket az orrotoknál fogva vezetni :D Luxus majnem elpusztította a guildot valami pitiáner ok miatt. A nagyfaterja közelgő halála miatt sem állt le. Veszélyeztette az embereket. Mellesleg egy nagyképű balfék.
Ezek után egy ilyen Chapter, amiben a "hú most bocsássunk meg mindent neki" a lényeg... Szerintem ennél nagyobb büntetést érdemelt volna. Remélem, hogy megfosztják a kristályaitól :D Ha azután életben marad és tud jó varázló lenni meg erős akkor ok.. de így még mindig úgy érzem hogy pocsékba ment egy arc :D

Liquid Snake

Quote from: LuckyDingo on 2009-03-25, 09:32:12
De könnyen lehet titeket az orrotoknál fogva vezetni :D Luxus majnem elpusztította a guildot valami pitiáner ok miatt. A nagyfaterja közelgő halála miatt sem állt le. Veszélyeztette az embereket. Mellesleg egy nagyképű balfék.
Ezek után egy ilyen Chapter, amiben a "hú most bocsássunk meg mindent neki" a lényeg... Szerintem ennél nagyobb büntetést érdemelt volna. Remélem, hogy megfosztják a kristályaitól :D Ha azután életben marad és tud jó varázló lenni meg erős akkor ok.. de így még mindig úgy érzem hogy pocsékba ment egy arc :D

Egy az h nem egyedül csinálta az egészet, csak erősebbé akarta tenni. Nem lett baja senkinek max kapott egy jó nagy verést, sztem nem is voltak nagy veszélyben egyáltalán. Ez egy olyan kicsi hiba amit lazán meg lehet bocsájtani neki. Főleg így h látszik rajta h megbánta az egészet. Még a végső támadása sem ártott senkinek mert a szíve mélyén nem akart bántani senkit.

LuckyDingo

Lényegtelen. Akkor is támadást indított a klán ellen. Áruló, akár komolyan gondolta akár nem. És a 3 haverját is küldhették volna vele.. :D

Liquid Snake

Lényegtelen. Csak őt küldték el. De mindenki szereti ettől még  ;)

chilip

hát nem szarozik az író :D már vége is a papa megmentése arc-nak, pedig el se kezdődött :D új főgonoszjelölt viszont van már :)

LuckyDingo

Nem győzött meg, hogy ezzel jó irányba megy tovább a story :D De a Lucy kick az jó volt :D

LuckyDingo

Pfft XD Véggre megint érdekel a FT valamiért..
Wendy fura szerzet.. remélem valami überpowa :D

NLZ

Here comes the superpowerfulclumsylittlelolymagegirl. Remélem nem olyan faszságot hoznak ki, hogy Natsu rég elvesztett huga lesz ez a Wendy.
[reserved]

Liquid Snake

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Wendy foreva  :hopp: :hopp: :hopp:

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2009-04-21, 18:00:24
Here comes the superpowerfulclumsylittlelolymagegirl. Remélem nem olyan faszságot hoznak ki, hogy Natsu rég elvesztett huga lesz ez a Wendy.
Tőlem már ezt is kihozhatnák belőle :D Olyan lapos ez a manga, hogy már nem árt egy kis valami XD
Az tetszik, hogy hülyébbnél hülyébb fejek jelennek meg, de míg One Piece-ben tolerálom még a buzikat is, itt rohadtul nem érzem egyediket ezeket a fura fejeket.. sőt zavaró >>

NLZ

Inkább csak Lucy vág hüyle fejeket, de azt bírom. :D  Meg Gray vetkőzése is néha lol. Jó lenne ez a manga, csak nem elég epic.
[reserved]

Liquid Snake

Sztem meg tök jó arcok vannak benne, kezd egyre epicebb lenni. Jah és Wendy  :P :P :P xD

NLZ

Mi itt az epik? Gyűlik a naaagy gonooosz szövetség, egy pillantást is vehettünk az arcokra, akikkel kb az elkövetkezendő 50 részben harcolni fogunk, és amit látttunk, az nagyoooooon gonosz volt. :lame:
[reserved]

Liquid Snake

NLZ

Ez viccnek is rossz. :D  Maradni kéne a poénoknál, csak kicsit több kéne belőlük.
[reserved]

Liquid Snake

Amúgy egy poénos manga nem lehet epic?  :confused:
Nálam igen. Mondjuk jah azért attól ez még messze van... Nagyon.

LuckyDingo

Hát mostanéban semmi köze nincs az epic-séghez a Fairy Tailnek. Most úgy érzem hogy ez amit most csinálnak, már csak egy erőltetett haláltusa XD

Az menthetné meg a mangát, ha visszatérnének a Natsu-sárkány kapcsolatra és lezárnák a storyt. De gondolom ilyenről szó nincs  :D

NLZ

Quote from: LuckyDingo on 2009-04-21, 22:42:53
Hát mostanéban semmi köze nincs az epic-séghez a Fairy Tailnek. Most úgy érzem hogy ez amit most csinálnak, már csak egy erőltetett haláltusa XD

Az menthetné meg a mangát, ha visszatérnének a Natsu-sárkány kapcsolatra és lezárnák a storyt. De gondolom ilyenről szó nincs  :D
A sárkánybulit tartalékolják mentőövként arra az esetre, ha kasználni akarnák a mangát. :)  Pedig abból még lehet mókás dolog is, valami olyasmi jött le nekem a két sárkány beszélgetéséből, hogy a dragonslayereknek harcolni kell majd egymással.
[reserved]

NLZ

Pfflol. Ekkora retket. Mi lesz ebből?
[reserved]

LuckyDingo

Minden kiderült. És megint valami idióta mentsük meg ezt hogy mentsük meg azt arc következik... -_-

NLZ

Jah, nem volt nagy szám ez a fejezet se. Ráadásul megint egy újabb dragonslayer. Remélem hamar kiderül, hogy mi a célja velük a sárkányoknak.
[reserved]

LuckyDingo

Oké Fairy Tail manga dropped... az új raw utolsó előtti duplaoldala nekem már sok... azaz kevés :S

Junchi

Quote from: LuckyDingo on 2009-05-26, 11:30:45
Oké Fairy Tail manga dropped... az új raw utolsó előtti duplaoldala nekem már sok... azaz kevés :S

Ehh, kíváncsivá teszel itt és nem böksz be semmi spoiler képet róla? :3

LuckyDingo

Quote from: Junchi on 2009-05-26, 11:41:24
Quote from: LuckyDingo on 2009-05-26, 11:30:45

Ehh, kíváncsivá teszel itt és nem böksz be semmi spoiler képet róla? :3
Te akartad:[spoiler][/spoiler]