Main Menu

Clannad /Spoiler!/

Started by Solid Snake, 2007-10-05, 15:24:55

Previous topic - Next topic

Soldier

Quote from: Darkstar on 2007-12-06, 20:14:14
[spoiler]

SUBS FUCKIN' WHERE???[/spoiler]
minding péntek nem ? o.O

Manitu

Quote from: Soldier on 2007-12-06, 20:17:54
[spoiler]

minding péntek nem ? o.O
anonnak semmi sem elég gyors :angyali:
Also: Where're my fuckin subs???

chilip

Quote from: Manitu on 2007-12-06, 21:07:55
Quote from: Soldier on 2007-12-06, 20:17:54
[spoiler]

minding péntek nem ? o.O
anonnak semmi sem elég gyors :angyali:
Also: Where're my fuckin subs???

here is your fuckin' subs :D

SS-Eclipse 10. rész
<<  XviD (avi)  >>
<< h264 (mkv) >>

Soldier

Quote from: chilip on 2007-12-08, 03:00:50
here is your fucking subs :D

SS-Eclipse 10. rész
<< XviD (avi) >>
<< h264 (mkv) >>

latez , de legalabb mar itt vann ty

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

minuszmiki

Hohó, végre megnéztem. Akarok még, azonnal!  :hopp:

Darkstar

Ep 10 újranézve és ezen a mozdulaton megakadt a szemem. Mégiscsak van valami a "guess where my other hand is"-es képben.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Gregory

Ep 10 megnézve. Van egy olyan érzésem, h ezt az arcot szeretni fogom, bejön Kotomi karaktere(mondjuk még mindig Nagisa az 1. számomra)  :smile:

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rage

Ep11, summary: OMGWTFBBQ.
Seriously, what the fuck. Eddig is volt 1-2 "ez meg mi a fene volt?!" jelenet ebben a sorozatban, de ez a rész mindent felülmúlt, és nem pont a Kyou-s magicalgirl jelenetre gondolok, hanem pl. Kotomi totál random jelenetére, hogy
[spoiler]"Tomoya-kun... Tegnapelőtt láttam egy nyulat, tegnap egy szarvast, ma pedig téged." ...wait, what?! :wtf:[/spoiler]
Szal, teh plot thickens, ahogy mondani szokás. Kíváncsian várom a következő részt.

Also, [spoiler]Kyou loves Tomoya... oh lawd.[/spoiler]
痛みを感じる方向に、出口がある!

chilip

hát ez marha jó volt  :muhahah: :muhahah: :muhahah:

Darkstar

"Strange" dream, kicsit túl enyhe kifejezés. Srsly WTF  :wtf

:lol:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

hahahahaha. :lol: :whoah: jó rész volt.:)

Lokids

Tuti meg kell jegyezni ezeket a jeleneteket, mert később tuti lesz rá hivatkozva.

minuszmiki

Megnéztem. Hát ez meg mi volt má'? Jó volt, de értelme nem sok.

LuckyDingo

Ez a Kotomi tud olyanokat mondani :XD És igazavan Tomoyának: a fegyvere a hegedű :XD
Vajh mi lesz ebből? :D Úgy érzem eddig tartottak a vidám részek és most jönnek a könnyek :/

Manitu

Soldier

Quote from: minuszmiki on 2007-12-14, 23:44:52
Megnéztem. Hát ez meg mi volt má'? Jó volt, de értelme nem sok.

igen , de remeljük egy ilyen résszel vezettek elö a komolyabb részeket :)

Quote from: Manitu on 2007-12-15, 00:54:53
Kotomi <3 <3  :muhahah:

:hopp:

motifator

Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Alkyra

Quote from: motifator on 2007-12-22, 12:50:50
[SS-Eclipse] Clannad - 12 (h264) [C171C249].​mkv
[SS-Eclipse] Clannad - 12 (XviD) [7C6D3D3B].​avi

Pure awesomeness!! Stílusában szerintem ez az év legjobbja.
[spoiler] FUKO FTW!!! :whoah: :hopp: Nem számítottam rá, hogy csak úgy megjelenik a semmiből. :lul: Kotomi chan meg nagyon durván nézett ki...Nagyon szépen fonják a történetet. Tettszik.[/spoiler]

LuckyDingo

Hát igen érdekes volt :D Sailor Starfish /nah jó erős túlzás/ segítsége jó volt télleg :D Kotomi buszos jelenete meg erősen sokkoló volt :( A kövi részben nem tom mi lesz.. valszeg semmi, csak rendbehozzák a kertet XD

minuszmiki

Quote from: Alkyra on 2007-12-22, 15:20:20

[spoiler] FUKO FTW!!! :whoah: :hopp: Nem számítottam rá, hogy csak úgy megjelenik a semmiből. :lul: Kotomi chan meg nagyon durván nézett ki...Nagyon szépen fonják a történetet. Tettszik.[/spoiler]
Majdnem így gondolom én is, bár az "év legjobbja" címet nem adnám még oda neki a stílusból sem, várjuk ki a végét. :)

Alkyra

Quote from: minuszmiki on 2007-12-22, 19:54:25
Quote from: Alkyra on 2007-12-22, 15:20:20

Majdnem így gondolom én is, bár az "év legjobbja" címet nem adnám még oda neki a stílusból sem, várjuk ki a végét. :)

Tudsz jobbat? Ide fele.:P

minuszmiki

Nem tudok jobbat (mivel elég egyedi a műfaj, talán még a sola volt hasonló idén), csak nem szeretek elhamarkodottan ilyen kijelentéseket tenni. ;)

Alkyra

Quote from: minuszmiki on 2007-12-22, 21:23:41
Nem tudok jobbat (mivel elég egyedi a műfaj, talán még a sola volt hasonló idén), csak nem szeretek elhamarkodottan ilyen kijelentéseket tenni. ;)

Én se, ezért vártam 12. részt.:) Műfaját tekintve slice of life s supernatural.(mint pl a Melancholy of Suzumiya Haruhi)...most nekem se jutt eszembe több anime ebben a stílusban amit idén adtak le.:)

chilip

nem nehéz az év legjobbjának lenni, ha a műfajban csak 1 induló van :D

Alkyra

Quote from: chilip on 2007-12-22, 22:35:41
nem nehéz az év legjobbjának lenni, ha a műfajban csak 1 induló van :D

hahahaha. igaz. :lol: akkor úgy mondom, hogy tettszik az anime .^^

Manitu

Csak nekem tűnt erőltetettnek ez a fordulat? Oké, animékben mindenkinek emlékezetkiesése van... vagy csak az én memóriám túl jó, de én nem szoktam elfelejteni régi ismerősöket. Kicsit túlzás, hogy hirtelen eszébe jut, hogy gyerekkorából ismeri a csajt. Különösen, hogy úgy tűnik annál a tűznél is ott volt, az meg kimondottan nem olyan dolog, amit csak úgy elfelejt az ember.

Lokids

Quote from: Manitu on 2007-12-23, 02:15:07
Csak nekem tűnt erőltetettnek ez a fordulat? Oké, animékben mindenkinek emlékezetkiesése van... vagy csak az én memóriám túl jó, de én nem szoktam elfelejteni régi ismerősöket. Kicsit túlzás, hogy hirtelen eszébe jut, hogy gyerekkorából ismeri a csajt. Különösen, hogy úgy tűnik annál a tűznél is ott volt, az meg kimondottan nem olyan dolog, amit csak úgy elfelejt az ember.

Hát nem tom, de annó a volt szomszéd kiscsajt nem hiszem, hogy megismerném, pedig jóban voltunk. Már a nevére sem emléxem. Arcára főleg nem... Igaz lassan 15 éve láttam utoljára. Akkor még kis elsős voltam. :P