Main Menu

Shakugan no Shana

Started by Alkyra, 2007-10-12, 23:00:05

Previous topic - Next topic

smash++

Nagyon fájdalmas rész volt,rátett egy lapáttal a fejfájásomra...
Úgy tűnik nem csak nekem szúrja a szemem egy-két dolog. Yuuji annyira hülye,hogy tényleg fáj,de azért Shana-ék se panaszkodhatnak...
Úgy néz ki túl sok hárem animet és ehez hasonló romantikus animet láttam már,egyszerűen kezd unalmas és idegesítő lenni a sok töketlenség,amit a karik mutatnak.Mert nem lenne annyira gond ha semmit nem éreznének egymás iránt és nem lehetne észrevenni vagy csak egy oldalú lenne,de bazzeg... amit Eita-ék is leműveltek,azt hittem eldurran a fejem... még egy idióta marha is látja,hogy bírják egymást és már mióta "ismerkednek" erre ütögetik egymás kezét hazafelé...f@sz@m kézfogásig nem bírnak eljutni,hol vagyunk az ált iskolában?Yuuji meg Shana romantikája meg nevetséges.
"Nagy tudósnak kell lenni ahoz,hogy itt valami bűzlik Yuuji.Vedd már észre magad... nincs még egy ilyen idióta ember mint Konoe.Minő érdekes ház,fő a változatosság ami a szobákat jellemzi..."

De nem baj.Egy értelmes karakter azért akad... Ike :),fiam benned azért nem csalódtam megemelem a zsebpénzedet ;)

Összeségében eddig inkább a csalódás felé hajlik az anime.Mennyire vártam pedig a pv után és az op után a részeket.K@rvára nem hiányzott nekem az a szerelmi sokszög a sorozatba.Miért nem lehetett megmaradni Yuuji-Shana páros mellett és nagyon jó akció dús részeekt csinálni  :ejj:

Ami az op-ban van páncéllos rész.Az Yuuji akarna lenni?

Fubenalvo

Quote from: smash++ on 2007-11-04, 22:34:47
Miért nem lehetett megmaradni Yuuji-Shana páros mellett és nagyon jó akció dús részeekt csinálni  :ejj:

Ami az op-ban van páncéllos rész.Az Yuuji akarna lenni?
Én még reménykedem benne, hogy a második felére gatyábarázódik a sorozat. Ha nem vártam volna én is így, és nem tetszett volna az első széria mint ahogy akkor az tény hogy már a 3ik rész után befejeztem volna de a 4iknél mindenképp. Viszont attól már én is félek hogy még a harcoknál se lesz meg a régi páros. Ugye princess egyértelműen ott lesz mert különben miért került volna be, Yoshidának meg ott van a nemtommicsodája ami miatt ő is nyugodtan császkálhat ha harc van.  :ejj:

Manitu

Quote from: smash++ on 2007-11-04, 22:34:47...f@sz@m kézfogásig nem bírnak eljutni,hol vagyunk az ált iskolában?
Bingó :D Mennyi idősek is? 14? max 15? Ne tessék elfelejteni, hogy ez egy anime :D

smash++

Quote from: Manitu on 2007-11-04, 23:27:43
Quote from: smash++ on 2007-11-04, 22:34:47...f@sz@m kézfogásig nem bírnak eljutni,hol vagyunk az ált iskolában?
Bingó :D Mennyi idősek is? 14? max 15? Ne tessék elfelejteni, hogy ez egy anime :D
[spoiler]5.-es koromban már szerlmet vallottam sikerrel :D kézfogásról nem is beszélve.[/spoiler].Én 16-ra tippeltem volna  High School japánban nem a nálunk lévő 2.-3.-4. a gimiben  :confused:,habár akkor megint elfelejtem,hogy az anime kinézet -2év.Nem azzal van a baj,hogy anime,hanem hogy "ilyen anime" ;) .Neked nem szúrja a szemed a túl sok tökölés?Pedig jóval több hasonló animet láttál eddig mint én,szerintem.

Manitu

Quote from: smash++ on 2007-11-04, 23:49:14Neked nem szúrja a szemed a túl sok tökölés?Pedig jóval több hasonló animet láttál eddig mint én,szerintem.
Egy kicsit, de nem igazán vártam mást. Sejtettem (reméltem?) hogy bejön a képbe Hecate -> háremfíling. Alapvetően shonen fanservice cucc, erőteljesen otakukra kihegyezve -> Érezteti, hogy a legidegesítőbb lúzernek is összejöhet egy-két jó csaj, de konkrét előrelépés a büdös életben nem lesz, mert akkor már szegény otaku nem beleképzeli magát a srác helyébe, "Én ezt jobban csinálnám" felkiáltással, hanem elkezd irígykedni (faceless hero esete :rolleyes: ) Ha reális lovestoryt akarok látni, akkor megnézek valami shoujo cuccot.
Ugyan lehetne egy kicsit akciódúsabb, de viszont van benne Noto Mamiko, úgyhogy összességében még mindig winrar a cucc  :angyali:

Fubenalvo

sztem az első széria ügyesen lavírozott az irigykedek/jobbanccsinálnám között. Ha még két csaj lenne egyébként elviselném... bár ha azt nézzük kettő van mert a harmadik nem úgy vonzódik Yuji-hoz hanem inkább egy hugnak tűnik nekem. Ha a szezon végén kinyögik Shanák azt a bizonyos mondatot akkor azt mondom hogy minden meg van bocsáltva.
De akár korábban is megtehetnék, ez nem jelent semmit feltétlenül (lásd Zero no Tsukinami), csak legalább már tisztába lennének egymással. Sokkal többet ki lehetne hozni a karakterekből úgy. Nekem kimondottan hiányzik már, hogy Uruzai-uruzai-uruzai! Shana egy mellékszereplővé degradálódott az elmúlt 2 részben a 'saját' animéjében.
De ha nem is mellékszereplővé, egyértelműen nem róla szól és engem ez bosszant.

minuszmiki

Quote from: Manitu on 2007-11-05, 00:08:35
Quote from: smash++ on 2007-11-04, 23:49:14Neked nem szúrja a szemed a túl sok tökölés?Pedig jóval több hasonló animet láttál eddig mint én,szerintem.
Egy kicsit, de nem igazán vártam mást. Sejtettem (reméltem?) hogy bejön a képbe Hecate -> háremfíling. Alapvetően shonen fanservice cucc, erőteljesen otakukra kihegyezve -> Érezteti, hogy a legidegesítőbb lúzernek is összejöhet egy-két jó csaj, de konkrét előrelépés a büdös életben nem lesz, mert akkor már szegény otaku nem beleképzeli magát a srác helyébe, "Én ezt jobban csinálnám" felkiáltással, hanem elkezd irígykedni (faceless hero esete :rolleyes: ) Ha reális lovestoryt akarok látni, akkor megnézek valami shoujo cuccot.
Ugyan lehetne egy kicsit akciódúsabb, de viszont van benne Noto Mamiko, úgyhogy összességében még mindig winrar a cucc  :angyali:
:tezsvir: Az egésszel tökéletesen egyetértek. Nem zavar a háremesítés, és lesznek még itt komoly harcok is, az következő rész címe is ezt sugallja. Illetve Noto Mamiko nálam is felhúz bármit. :)

Prof. William

Vagy akkor elglább menjen át School Daysbe és Yuiji végre húzza meg az összes lehetséges csajt. :) Akkor utánna tőllem akár fel is szeletelhetik...

Legalább lenne benne valami újszerű.

Fubenalvo

Öhmm, akkor inkább már maradjon hárem anime. :P

Cobra

Quote from: Fubenalvo on 2007-11-05, 00:21:06
(lásd Zero no Tsukinami)
:lol:
Egyébként tényleg lehetne már valami előrelépés bármelyik irányba, mert az elmúlt 2 rész még fillernek is gyenge volt.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Twitchblade

Már csak egy nap, és kijön a 6-os fansub.Éljen.Csak történjen valami vagy nyakazás lesz.És amire igazán várok az a Silver Knight ( jól emlékszem a nevére?) lesz.Nekem legalábbis az OP ezüst páncélkesztyűje erre utalt.
Bullets can't stop destiny

Cobra

Az 5. rész prew-je alapján max lightos fanservice-re számíthatunk a 6. részben, talán a 7-ben indul el az akció.

Alkyra

Még több emo a 7. rész előzetes alapján .... tsk. semmi nem történt a 6. részben
[spoiler] margery elmondta neki, hogy "let you feelings reach him" bla bla bla....kezd elmenni a kedvem ettől az egésztől. még a 7. részt kibírom, de ha nem lesz több harc gyorsan akkor lemondok erről a sorozatról. ha romantikus slice of life ot akarnak csinálni ebből csak tessék, de engem számoljanak ki a nézők sorából.[/spoiler]

chilip

azé lehet hogy a 7. résszel kiesik Yuji eggyik nagy rajongója, lehet erre akart kimenni ez az egész... de azér durva volt a rész elején a visszatekintés, beszámolt a narrátor, hogy a manipulator of objects főzési tanácsot kért yuji anyjától  :eek: :ejj: hát bazz

Alkyra

Quote from: chilip on 2007-11-11, 18:13:02
azé lehet hogy a 7. résszel kiesik Yuji eggyik nagy rajongója, lehet erre akart kimenni ez az egész... de azér durva volt a rész elején a visszatekintés, beszámolt a narrátor, hogy a manipulator of objects főzési tanácsot kért yuji anyjától  :eek: :ejj: hát bazz

nekem mondod... :ejj:

chilip

de legalább egy pluszpont >> mind naruto-t, mind ezt eléggé húzzák felesleges dolgokkal, de itt nincsen trash animáció :D

Alkyra

Quote from: chilip on 2007-11-11, 22:25:14
de legalább egy pluszpont >> mind naruto-t, mind ezt eléggé húzzák felesleges dolgokkal, de itt nincsen trash animáció :D

ezért nézem a sorozatot még.:)

Devian

na jó drukkoljunk Ike-nek legaláb ő az aki az elmúlt részek alatt magánál volt

Cobra

Ahogy elnéztem a prew-t, a következő rész is love-love lesz 0 akcióval...

LuckyDingo

Yay :D Ike beindul végre :) Remélem megszerzi Kazumit XD Megérdemelné.. de most komolyan :( Minek Yuujinak annyi csaj? Elég lenne neki a Shana /sok is/ aztán csőváz. Mással kéne elütni az időt sztem, a szerelmi témát meg lezárni :D

Twitchblade

Quote from: Alkyra on 2007-11-11, 18:04:21
kezd elmenni a kedvem ettől az egésztől. még a 7. részt kibírom, de ha nem lesz több harc gyorsan akkor lemondok erről a sorozatról. ha romantikus slice of life ot akarnak csinálni ebből csak tessék, de engem számoljanak ki a nézők sorából.
seconded  :Eztneked: minek kellett így elkenni? Értem én, hogy emberei kapcsolatok meg minden, de akkor nem shounen/supernatural/drama címszó alatt kéne mennie a sorozatnak.
Bullets can't stop destiny

smash++

6:  :ejj:
Nagyon unom már Konoe-t... Az lenne a legegyszerűbb ha Shana lecsapná a fejét...akkor legalább kiderül,hogy van alapja annak,hogy még egy ilyen ember nem léttezik mint ő.Bazz de zavaró,hogy senkinek nem esik le,hogy ez a csaj rohadtul semmit nem tud az emberi világról...  :morci:
Az eddigi hat érsz alapján az sem zavarna ha Yuuji-t elvinné a kaszás vagy feláldozná magát a világért.

Jó lenne ha azt kapnám amit vártam...az még talán megmenti ezt a sorozatot.

Hajrá Ike!

Lokids

Nem azért, de ha jól emléxem az első szzonban ilyenkor már szépen aprították az első Boss-t vagy nem?
Vagy a storira ekkora kihatással van a szerelmi háromszög?
Csajról meg lerí, hogy Hecate. Vagy valami elbacott klónja.

Alkyra

Quote from: Lokids on 2007-11-14, 00:59:02
Nem azért, de ha jól emléxem az első szzonban ilyenkor már szépen aprították az első Boss-t vagy nem?
Vagy a storira ekkora kihatással van a szerelmi háromszög?
Csajról meg lerí, hogy Hecate. Vagy valami elbacott klónja.

jaja. már az első részek is harcal kezdődtek...azok a régi szép idők...

Fubenalvo

Na milyen lett a 16.-ai rész? Én már a 4ik love-love rész után befejeztem... csak akkor nézem végíg ha valaki azt mondja eksön van és jeee.
Különben nem rontom el az első szériáról alkotott képem egy ilyen szutyokkal. :/

LuckyDingo

A 7es rész gagyi volt.. csalódtam Ikében... mindegy
A 8as részt most néztem meg és ha nem is nagy eksön, de már van benne egy kevéske. Margery múltja a téma.. nem volt rossz, de jó se :)

Soldier

Quote from: Fubenalvo on 2007-11-20, 17:37:32
csak akkor nézem végíg ha valaki azt mondja eksön van és jeee.
Különben nem rontom el az első szériáról alkotott képem egy ilyen szutyokkal. :/

amikor leadták végig akkor sem fogod megnézni? en most csak szedem egy ideje de nem nézem.. de ha vége biztos megnezem majd egyben

Cobra

Szerintem az első 12 rész ilyen school love drama lesz sajnos :( Cserébe remélem utána lesz sok-sok akció (bár már sokat nem várok a sorozattól).

Fubenalvo

hát ha vége akkor tuti lezavarom egybe. Most csak clannadot nézem folyamatában.

Soldier

Quote from: Cobra on 2007-11-25, 17:27:21
Cserébe remélem utána lesz sok-sok akció (bár már sokat nem várok a sorozattól).
reméljük

Quote from: Fubenalvo on 2007-11-25, 17:52:22
hát ha vége akkor tuti lezavarom egybe. Most csak clannadot nézem folyamatában.

jah, értem