Detroit Metal City/spoilers for the win!/

Started by Nihilus, 2008-08-06, 15:52:32

Previous topic - Next topic

Soul

Christian

Quote from: Nihilus on 2008-10-06, 06:56:50
Itt a filmes OST, rajta van minden sláger a SATSUGAI-tól a Bitch Pig Symphonie-ig.
Enjoy. http://www.mediafire.com/?pwvaavhcayb

Woot! Köszi szépen :)

Soul

Wúúúú eza  Tokyo Tower rape qrva jó rész volt "nem érdekel milyen magas vagy, ez a torony az én lotyóm!"  :D.És mennyi az esélye annak hogy Negishi valaha is össze jön Aikawa-al?Valahogy most elszomorít hogy már csak 5 rész van hátra :(.

Az ost jó, de remélem lesz anime verzió is mert hiányolom az ed zenét  :smile:.

chilip

Quote from: Soul on 2008-10-06, 11:27:50
...
Az ost jó, de remélem lesz anime verzió is mert hiányolom az ED zenét  :smile:.

ezt meg se hallottam ::) :D

Soul

Quote from: chilip on 2008-10-06, 11:37:20
...
Az ost jó, de remélem lesz anime verzió is mert hiányolom az ED zenét  :smile:.

ezt meg se hallottam ::) :D

Hupsz.Ennyire hogy gépelhettem el, valójában ezt akartam írni:

Az ost jó, de remélem lesz anime verzió is mert (annyira) utálom az ed zenét   :redface:.

chilip

Itt a filmes OST, rajta van minden sláger a SATSUGAI-tól a Bitch Pig Symphonie-ig.

Mad Monster szám kib@szott jó  :whoah:

Soul

Nállam a Raep Raep szám az első  :smile:.

NLZ

Wúúúú eza  Tokyo Tower rape qrva jó rész volt "nem érdekel milyen magas vagy, ez a torony az én lotyóm!"  :D.És mennyi az esélye annak hogy Negishi valaha is össze jön Aikawa-al?Valahogy most elszomorít hogy már csak 5 rész van hátra :(.

Az ost jó, de remélem lesz anime verzió is mert hiányolom az ed zenét  :smile:.
Nagyon jó volt ez a rész is!  :rotfl:
Negishi és Aikawa szerintem sose fog összejönni, hisz kettőjük szerencsétlen kapcsolata a sorozat egyik mozgatórugója. Bár ha esetleg összejönnek, vagy valami, akkor is tovább fogja titkolni. :)
[reserved]

KeLa

It's DMC's "The Bitch's Black Panties - Visual Version!"

:rotfl:  :lul: :rotfl:

Soul

A második felében, nekem az teccet legjobban amikor kijön Krauserként az óriás kerékből füst meg minden és "megidéződtem a pokolból..."  :rotfl:, meg amikor a kisgyereket a piros power ranger elüti a picsába  :smile:.

LuckyDingo

Nah jóvolt nah :D Nem hiába van az aláírásomban a Tokyo Toweres poén :D a mangában ez tetszett a legjobban XD AIkawa meg max az animében jön össze Negishivel.. bár sztem van elég alapanyag egy második évadhoz is :D
[spoiler]Pölö a Satanic emperor érdekelt volna, csak mivel Jacket még nem hozták be így valszeg az kimarad :/[/spoiler]

Én

Azt hiszem ehhez nem kell kommentár. Igazi gyöngyszem ez a sorozat. :Kiraly:

Nihilus

Quote from: LuckyDingo on 2008-10-06, 19:16:25
Pölö a Satanic emperor érdekelt volna, csak mivel Jacket még nem hozták be így valszeg az kimarad :/
Láttam egy videót a youtubeon, amiben a DMC szinkronizálását mutatták, és hozzá a jelenetet. És volt Jack Ille Dark. :D Lehet első évadzárónak szánják vagy valami.

R41N

Quote from: Én on 2008-10-06, 19:38:03
Azt hiszem ehhez nem kell kommentár. Igazi gyöngyszem ez a sorozat. :Kiraly:
:tezsvir: Ha ez így megy tovább, kénytelen leszek erre is tízest adni  :D
No time to bleed

Lazzaret

Havernak melóhelyen megmutattam és már alig várja hogy legyen hozzá még több magyar felirat. A reakciója csak enyi volt  :whoah: hehe Ez a Power Rangeres jelenet naon Rape volt  :rotfl:

www.arkangyalok.uw.hu

Soul

[spoiler]Először így akartam írni: Episode 08 , aki korán kell aranyat lel.De megnézés után most így érzek[/spoiler]

Episode 08 (sajnos) kicsit gyengébb rész mint az átlag (sztem).

pet

Quote from: Soul on 2008-10-13, 08:58:18
[spoiler]Először így akartam írni: Episode 08 , aki korán kell aranyat lel.De megnézés után most így érzek[/spoiler]

Episode 08 (sajnos) kicsit gyengébb rész mint az átlag (sztem).

sajna énis, a rohangálás nem volt egyáltalán vicces... csak húzta az időt.

R41N

No time to bleed

Lazzaret

9.
hörög hörög
és elindul
igen
BENT VAN!!! Krauser-sama SAIKO!!!  :whoah: :appl: :whoah:
(éljen a modern filmforgatás)

+ ez a rész röviden: NAGYON BETEG :lol:

www.arkangyalok.uw.hu

chilip

bepótoltam az uccsó 2 részt :D 8as és 9es. hát kész :muhahah: főleg a filmes :D

Liquid Snake

Hát ez a 10es... Nemhiszem el h ennyire beteg ez au egész :D Hatalmas volt. Krauser-Tan RULEZ és az új dal meg egyszerűen isten :D Meg ahogy a "pig" kiszagolja h melyik az igazi Krauser xD

NLZ

[reserved]

chilip

a filmes még mindig jobb volt, de a kiskölök a végén nagyot aratott :D

NLZ

[reserved]

Liquid Snake

Vki nem tudja h honnan lehet beszerezni a "Mad Monster" számot ami a 10es részben ment? Ha be lehet egyáltalán...

chilip

korábban linkelt albumon rajta van

ed.:

pet

Zsiga

Soul

10 és 11 elég jó volt.A 10 kicsit jobban bejött.Hullámzó ez a sorozat, de hát a tokyo tower rape-t nem lehet felül múlni  :smile:.Már csak 1 rész.

LuckyDingo

Nah 12-t meglestem rawban :/ Hát nem olyan, mint aminek vége van XD Folytassák csak :) Ha nem most, akkor fél év múlva :P