History's Strongest Disciple Kenichi /!?!SPOILERS!?!/

Started by chilip, 2008-10-23, 12:12:09

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

EL kell mondanom, hogy Shigure harcait szeretem a legjobban.. végül vagy róla, vagy az ellenfeléről lekerül a ruci.. jobb esetben róla XD
http://mangastream.com/read/hsdk/86347854/9

Bishop

Még nem értem a végére, most tartok a tournamentnél mikor Elder edzi Miu-t meg Kenichi-t de be kell írnom hogy Elder the most epic character in shounen :whoah: :D

NLZ

Jah, elder mindig jó arc, kár hogy keveset szerepelteti a mangaka. Btw hanyadik fejezetnél tartasz akkor?
[reserved]

Bishop

248-nál per pillanat, Kenichi vs Kanou Shou, bár kétlem hogy lesz belőle valami. Az újabbakat is olvastam, azért határoztam el hogy elolvasom rendesen, már várom a Tai Boxos srácot, ezt a Kanou shou-t meg a pankrátor csajszit valahogy nehéz elviselni.

edit: na még is harcoltak, nem gondoltam volna hogy ilyen hamar elintézik a yomi leadert, na olvasom tovább ^^

chilip

AHAHAHAHAHA, Ma Kenseinek már vetkőztetnie se kell az ellenfelet, levetkőzik az magától.  :lol:

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2010-07-15, 13:48:40
AHAHAHAHAHA, Ma Kenseinek már vetkőztetnie se kell az ellenfelet, levetkőzik az magától.  :lol:
A végén amikor falba döngölte milyen volt már O.o Mostanában minden (nőnemű) ellenfél + Shigure elővillantja a melleit. Mondjuk ezt nem bánom :D

LuckyDingo

Nemááááár :( Most komolyan [spoiler]meghalt Apachai? :S[/spoiler]
Sad.. saaad news. :S Még Kenichi meg Koukin harca is nagyon elkeseredett lett ez után :S

NLZ

Már azt hittem, hogy sose lépi ezt meg a mangaka. Aztán ki tudja, a végén betoppan Orihime. :D
[reserved]

LuckyDingo

http://mangastream.com/read/hsdk/92897869/9
OMG :D Erre vártam már.. Kenichi szemében is megjelent a "fény".. csak még nem sugárzik master szinten XD

chilip

LuckyDingo

NLZ

[reserved]

kada

Quote from: NLZ on 2010-10-04, 01:55:52
Már azt hittem, hogy sose lépi ezt meg a mangaka. Aztán ki tudja, a végén betoppan Orihime. :D
[spoiler]Hát, majdnem.
Egy helyett ketten vannak a betoppanók, kevésbé csinosak (pl sokkal bajszosabbak), de a gyógyítás esélye nem rosszabb.[/spoiler]

NLZ

Quote from: kada on 2010-11-15, 21:26:59
Quote from: NLZ on 2010-10-04, 01:55:52
[spoiler]Hát, majdnem.
Egy helyett ketten vannak a betoppanók, kevésbé csinosak (pl sokkal bajszosabbak), de a gyógyítás esélye nem rosszabb.[/spoiler]
[spoiler]Hihetetlen, pedig már a rész címe is azt mondja, hogy szevasz, erre jön az asspull.[/spoiler]
[reserved]

LuckyDingo

Hát ha nem is Orihime de a legalább olyan kaliberű skillel rendelkező Ma és Koetsuji is megteszi XDDD
[spoiler]Ez kész.. és télleg túléli.. de legalább valami maradandó sérülése legyen vagy nem tudom XD[/spoiler]

NLZ

Quote from: LuckyDingo on 2010-11-15, 21:55:10
Hát ha nem is Orihime de a legalább olyan kaliberű skillel rendelkező Ma és Koetsuji is megteszi XDDD
[spoiler]Ez kész.. és télleg túléli.. de legalább valami maradandó sérülése legyen vagy nem tudom XD[/spoiler]
[spoiler]Az tehetné jóvá, ha Ma és Koetsuji feláll, hogy bocs fiúk, de nem jött össze. :D[/spoiler]
[reserved]

LuckyDingo

Nah a mostani chapterben Miut szebbnél szebb pózokbban láthattuk, a lehető legszétszakadtabb cuccban. Már csak ezért megérte elolvasni. XD Amúgy alig várom a sötét gyilkos Miu visszatérését.

kada

[spoiler]Nagypapi orra alól lett ellopva a postergirl, valahogy a superman értéke így erősen csökkent a szememben.[/spoiler]
Átvezető résznek nem volt rossz, de nem az eyecandy miatt olvasom, arra van más  :hehe:
Spoiler-gyilok Miu vicces lesz, bár már látom hogyan fog visszatérni...  ::)

NLZ

Jah, a papi egy szánalom lett. Vagy mindig is az volt, a többi meg csak pózerkodás volt. :)
Én meg azt látom, hogy hogyan fogja megmenteni Kencsi a szerelem/tapera erejével. ::)
[reserved]

kada

Mert nem pont erre gondoltam  :angyali:

[spoiler]Sőt!
Szanaszét lesz verve, aztán véletlen egy tapera-waza, amire Miuban bekapcsolnak az anti-Kensei reflexek a gyilok helyett, majd ami következik az TVben nem bemutatható, de annyit elárulnak a készítők hogy a Narutron-punch ehhez képest kismiska.
*Vágás*
Kenichi Hokuto no Ken díszletes alter-univerzum, mindenki a gonosz verziója önmagának, mindkét lába eltört, de gyagyán vigyorog, felemeli a kezét az ózonpajzs nélkül sütő nap felé és elhangzik tőle az örökzöld "I have no regrets" miközben ropogósra sül.
FIN[/spoiler]

[edit egy hónappal késöbb:]
A nagy összefogás,
[spoiler=paper, I win][/spoiler]

LuckyDingo

Wáóó.. jól értem? [spoiler]Megjelent Miu faterja? :O[/spoiler]

kada

kada

NLZ

[reserved]

kada

A Tsundere után meg ez.
Sasaki kedves  :Kiraly:
[spoiler]
Ugye Godfist picit lyukas, meg egyéb bajai vannak  :angyali:
[spoiler]

[/spoiler]
[/spoiler]

De nagypapi arca se volt rossz párszor ebben a részben.

chilip

yes! YES! YES! YES! YES! YES!

annyi idő után SEBASTIAN ÚJRA ELŐKERÜLT!  :lol:

LuckyDingo

Shiratori [spoiler]nőőő?! O.o Nem csak Takedáék lepődtek meg.. mondjuk ebben a storyban minden megtörténhet.. o.o[/spoiler]

kada

Quote from: LuckyDingo on 2012-09-07, 19:57:13
Shiratori [spoiler]nőőő?! O.o Nem csak Takedáék lepődtek meg.. mondjuk ebben a storyban minden megtörténhet.. o.o[/spoiler]
Wiki-editing mayhem ensumes.

Bishop

Jól gondolom, hogy akkor ezzel nagyjából vége is lesz lassan a manganak? Kenichi elérte az alap mester szintet, túlszárnyalta Miut. Legyőzte a legerősebb disciplet, a maradék Yomi meg vagy át állt, vagy már nem jelent kihívást. Saiga is átállt, lassan a Yami is le lesz győzve, tehát már nincs hova tovább. Ami kár lenne, hisz Kenichi végre kezd érdekes lenni, most hogy már a Kijét is tudja használni.

LuckyDingo

Jövőhéten vége.. pedig tudtam volna még olvasni. Kíváncsi vagyok, hogy timeskip-pel fogják befejezni és Kenichi már master lesz (saját balfék tanítvánnyal), vagy meghagyják a végig disciple-nek. :D