Main Menu

Valkyria Chronicles

Started by Én, 2009-04-13, 23:26:37

Previous topic - Next topic

chilip

az OP simán lelövi hogy [spoiler]a hercegnő vagy ki a halál, akit a pöcsfej tábornokkal mutatnak[/spoiler], nem?

SaiyaGin

Quote from: Alkyra on 2009-06-01, 13:42:11
Nem. Marad háborús anime. Fegyverek, bombák, tankok +Valkürök(egy-egy a két oldalon.Az egyiket már tudjuk,hogy ki(Sylveria) a másik meg 'titok'.)

:merci:
Ennek örülök. :)

KeLa

Quote from: chilip on 2009-06-01, 13:45:48
az OP simán lelövi hogy [spoiler]a hercegnő vagy ki a halál, akit a pöcsfej tábornokkal mutatnak[/spoiler], nem?
Nem talált... pedig sztem elég egyértelmű :smile:

Alkyra

Quote from: chilip on 2009-06-01, 13:45:48

Ha nem...pedig tényleg eléggé egyértelmű...XD

SaiyaGin

Van már raw a 9. részből.

ogre

hol marad az ep9? :(
most nézem, hogy már a 10es raw is kint van, de az ayako nem csinált még subot 9-hez, pedig ezt jobban vártam tőlük, mint a regios-t...

KeLa

Quote from: ogre on 2009-06-08, 23:59:11
hol marad az ep9? :(
most nézem, hogy már a 10es raw is kint van, de az ayako nem csinált még subot 9-hez, pedig ezt jobban vártam tőlük, mint a regios-t...
Asszem várnod kell még... ::)

Alkyra

Fck them...

Ayako:
Valkyria Chronicles is delayed because the translator is too busy playing Valkyrie Complex. I quitted translating it.

Bloody faggot.

This is one of the shittier shows this season for a million reasons that I'm too lazy to point out. I prefer watching Queens Blade to this.
Seriously, I suggest you just play the game.

AnY-Conclave:

We are running into some Translation issues and our Translator having enough time to complete the Show.  If you would like to help translate or know anybody please PM "Zerox20″ On IRC.  We are on Rizon @ #animeyuki.  You may also e-mail zerox20 [ A.T ] gmail.com As well.

Zsiga

Mindjárt megnézem az AnY ftp-jét hátha van fent valami használható. Bár ha tényleg a fordító miatt van a késés (és nem a qc team miatt mint általában) akkor nem valószínű hogy lesz.

Alkyra

Mondanám, hogy Nekem végülis mindegy, mert játszom a játékkal, de az anime is kifejezetten tetszett akárki akármit mond.
Kösz azért, hogy ránézel.

chilip

nekem is tetszik az animu :( jó lenne ha folytatnák

Zsiga

Nincs sajnos, csak a passed for release részlegben volt az a hét rész ami már kint van torrenten is. :frown:

SaiyaGin

Egyébként mi nem tetszhet a fikázóknak? Nem elég Komoly És Sötét Hangvételű az anime?

Alkyra

Quote from: SaiyaGin on 2009-06-09, 17:26:16
Egyébként mi nem tetszhet a fikázóknak? Nem elég Komoly És Sötét Hangvételű az anime?

Őszintén? Én komolyan nem tudom. Ezt a 'krétás' grafikát a játékból jól ismertem kellemes fogadtam, a történettel szintén semmi gond nincs szerintem(nem egy szokásos mindennap látott, ezerszer újrafeldolgozott sztori) s hangok szintúgy jók, a zenék meg a játékból vannak amiket Én kifejezetten szeretek.

Bár ahogy Ayako írta Ők inkább néznek Queen's Bladet. Valószínűleg a fizikailag lehetetlen nagy melleket, értelmetlen bugyimutogatásokat, meztelenkedéseket és az arctype female karaktereket hiányolják amikre tudnák verni.

edit: oh s igen, akinek nem esett volna le én nagy VC fan vagyok.

KeLa

Quote from: Alkyra on 2009-06-09, 17:29:40
Őszintén? Én komolyan nem tudom. Ezt a 'krétás' grafikát a játékból jól ismertem kellemes fogadtam, a történettel szintén semmi gond nincs szerintem(nem egy szokásos mindennap látott, ezerszer újrafeldolgozott sztori) s hangok szintúgy jók, a zenék meg a játékból vannak amiket Én kifejezetten szeretek.
Én főleg csak Alicia miatt nézem (xD), őszintén megmondom magától az animétől vmivel többet vártam, főleg ha a történetet nézem, mivel nem is igazán éreztem h lenne, a 8. rész volt az ahol úgy látom h kezd vmi kibontakozni és beindul a fősztori, de eddig elég epizódikus volt, mint vmi háborús slice of life - ezzel nem is lenne bajom, mert szeretem az ilyesmit csak éppen ennél nem erre számítottam. Egyszerűen csak úgy látom h ez az egész "háborúsdi" nincs komolyan véve (legalábbis eddig). Azért folytatni fogom... + a graf nekem is bejön  :smile:

SaiyaGin

Quote from: KeLa on 2009-06-09, 17:54:30
Egyszerűen csak úgy látom h ez az egész "háborúsdi" nincs komolyan véve (legalábbis eddig).

Nem vagy egyedül. Egyébként ezzel együtt is tetszik az anime.

ogre

Egyszerűen csak úgy látom h ez az egész "háborúsdi" nincs komolyan véve (legalábbis eddig).
ha azt nézzük, hogy ők csak milicia, nem is hiszem, hogy annyira komolyan bele kéne menniük, amellett, hogy várom, hogy megtörténjen, hiszen van egy potenciális valkűrünk, vagy mi... :D

chilip

(gleam) Valkyria Chronicles ep09 720x264 - hát nemtom kamu-e (azt se tudom ki/mi az a gleam), most jön lefele. 4chanra nagyon ne menjetek fel a valkyriás threadbe mert rengeteg spoilert puffogtatnak a játékból spoilertag meg egyéb nélkül  ::) shit...

chilip

nem kamu, egész jó fordítás (a nemtudó ember szemszögéből :D )

LuckyDingo

OMG ez a 4ch télleg kész öngyilkosság XD Direkt spoilereznek aaaasszemeteeek :D
Most lelőttek pár wattafakk pillanatot. bár tök mindegy mikor lepődök meg, most egyszerre sokszor, vagy anime közbe néha XD

ogre

Quote from: chilip on 2009-06-12, 14:06:37
azt se tudom ki/mi az a gleam

a sora wo kakeru-t is subbolják, és nem olyan rossz. meg legalább valaki csinálja tovább. :)

LuckyDingo

Jó ez a sub szerintem. A rész meg nekem tetszett.. jó oké elfogult vagyok XD

ogre

van némi plot (azért nem túl bonyolult), és mindkét oldal szimpatikus. :D

SaiyaGin

Elkezdtem nézni a részt, 04:24-nél, amikor Maximilian mondta Selvariának, hogy "Minden rendben van." azt hittem, mindjárt ráküld egy Geass-t.  :zomg:  :D

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2009-06-13, 16:00:17
(gleam) Valkyria Chronicles ep10 720x264 - yatta!!!
Aranyos rész volt némi drámával. A previwe meg miaf...? :D Oscar-ra mennek? XD

Xzone

Quote from: LuckyDingo on 2009-06-13, 16:30:36
Quote from: chilip on 2009-06-13, 16:00:17
(gleam) Valkyria Chronicles ep10 720x264 - yatta!!!
Aranyos rész volt némi drámával. A previwe meg miaf...? :D Oscar-ra mennek? XD

Welkin befékezett a célegyenesben, pedig Alicia már szinte lengette neki a kockás zászlót :D

Jäger és Selveria nagyon jól néztek ki a previewban, kíváncsi leszek a következő részre.

(Amúgy ki nem állhatom a Forma 1-et.)

Cobra

Ayako elvileg szerzett új fordítót, szóval nemsokára várható tőlük is folytatás.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Alkyra

Quote from: Cobra on 2009-06-14, 12:41:59
Ayako elvileg szerzett új fordítót, szóval nemsokára várható tőlük is folytatás.

Há nagyon ajánlom nekik. Eme évadból ez az egyik kedvenc sorozatom.

Oh s némi kiegészítés azoknak kik nem játszottak a játékkal:

Az útóbbi két rész(9&10) NEM volt benne a történetben. Pontosabban a 9 teljesen nincs benne, aminek kifejezetten örülök, mert így belátást kaptunk az ellenfél oldaláról is s megpróbálkoztak azt bemutatni, hogy aki puskád másik végén áll az is ember...

A 10 rész kicsit máshogy van eredetileg(Alicia lába megsérül s egy missinon keresztül Welkinnel együtt kell az erdőben bújkálva menekülni az éppen titeket vadászó katonák elől, majd meghúzodtok egy elhagytott faházikóban...), de ez a változat sem rossz...(Én mondjuk úgy megdugtam volna a csajt, hogy holnap állni se bírt volna, de mivel Welkin egy töketlen gyerek Ő nem merte pedig milyen lehetőséget kínált már fel neki Alicia...Az ilyen alkalmakat tessék kihasználni!!! )

Az eleje ilyen 'egyszerű', hisz azért a játék alapján készül a történet, ott meg ugyebár az első egy-két küldetés nem éppen a nehézségéről szól(Bár...amikor már a 2 küldetésben Welkinnel+Aliciaval menekülsz egy rohadt tank elől, nehogy ementálit csináljon belőled azért az nem volt könnyű...)
A történet a későbbiekben komorabb hangulatot vesz fel.

Spoiler azoknak kik nem bírnak magukkal:

Rengeteg dolgot kihagyok s próbálok nagyon tömören fogalmazni s mégegyszer figyelmeztetek mindenkit: EZ ERŐSEN SPOILER!!!

[spoiler]

Az eredeti történetben nem rombolják le az ősi Valkür hagyatékot s Faldio visszatér oda tovább tanulmányozni. Eközben Welkinék egy esti küldetés keretében visszafoglalják a Fouzen-t(ahol a Darksen rabszolgák vannak) egy kis segítséggel majdl nagy nehezen kinyírják Gregort. (acélvonatból küldi az áldást az egész pályára a mocsok)

Faldio tanulmányai során rájönn, hogy a Valküröki ereje csak akkor jönn elő, ha súlyos életveszélyben vannak. Nos, ezt nem tudom miért vágták ki az anime-ből, de az eredeti történet szerint Selvaria többször is említi ,hogy csata előtt mindig szíven döffi magát annak érdekében, hogy előjöjjön Valkür énje.
Welkinék ismét egy lehetetlen küldetésre mennek, amit sokan csak VC D-Day-nak hívnak. A küldetés sikeresen végrehajtása után egy meglepetés támadás során sajnos itt elveszítjük egyik kedvenc karakteremet. :(

Eközben a mindkét fél egy hatalmas ütközetet tervez s full haderővel egymásnak esnek. Természetesen Gallia győzelme esélytelen, hisz közel sincsenek annyian, mint ellenfeleik.
Faldio mindent egy lapra tesz s egy mesterlövész puskával lelövi Alicia-t. Szerencséjükre Alicia-ban tényleg felébred a Valkür erő s Selvariat legyőzve nekimegy egyedül az egész Imperial hadseregnek s bealázza őket.:) (a játék során Valkür állapotban sérthetetlenek, viszont nincsenek maguknál és nem irányíthatóak)

[/spoiler]

No, de ennyi spoiler elég is legyen. Lesz még egy-két eléggé kemény fordulat s nem tudom, hogy mennyit fognak módosítani a dologból, de majd meglátjuk.