Main Menu

Beelzebub

Started by chilip, 2009-05-10, 13:59:45

Previous topic - Next topic

NLZ

Flying Aizen Beel of Doom.
[reserved]

LuckyDingo

Hát Oga fullos formáján lefordultam a székről :D

Bishop

Nekem már a cumisüveges jeleneten sikerült  :D

chilip

:lol: szegény Furuichi, rájár a rúd :D

Squazee2005

Brilliáns fejezet volt.

[spoiler]Hilda feje=>   (^3^)     XXD[/spoiler]

kada

Quote from: Squazee2005 on 2011-06-23, 13:44:22
Brilliáns fejezet volt. [spoiler]Hilda feje=>   (^3^)     XXD[/spoiler]
[spoiler]Nekem Aoi jött be nagyon, hatalmas volt.
Beel már döntött, most Ogán a sor![/spoiler]

chilip

hát ez a chapter XD a tanár kurva jó

2 X 3 = TWO THREE
"Correct! Nicely done, master!" és mindenki tapsol XD nagy elrettentő erővel bír a munkanélküliség XD

NLZ

To be frank, it was priceless. :lul:
[reserved]

kada

Squazee2005

:appl: Megint egy zseniális fejezet, bár a múlt heti tanár uras egy fokkal viccesebb.

kada

[spoiler]http://www.youtube.com/watch?v=BXCVzlGsZP4&t=30s[/spoiler]

És Oga tanulhatna pszihopataságót a csajtól, mostanság nagyon eltunyult.

NLZ

Semmi különös, kellett vmi ürügy az összes karakter felsorakoztatására. Aztán a végét nemtom miként tudja összehozni, hogy ne valami NTR szar legyen.
[reserved]

kada

Azért nevettem egy jót, és még hátravan a (pszihopata) csajok hatalmas hajtépése.

Squazee2005

Nagyon jót nevettem. Lehet, hogy meg kéne egyszer próbálnom ezt a sudokut.  :D

kada

Quote from: Squazee2005 on 2011-12-02, 15:11:21
Nagyon jót nevettem. Lehet, hogy meg kéne egyszer próbálnom ezt a sudokut.  :D
OFF:
Csökkentette kissé a varázsát mikor akármilyen értelmes oldalhosszú és blokkméretű sudokura megoldó progit kellett írni az egyik tárgyból.  ^^"
A nyelv cserében érdekes volt, és a feladat tovább erősítette bennem a meggyőződést hogy az emberi perverzió határtalan.

Squazee2005

You have tried to reach me on a level I am unable to access.

De értem(sejtem), mire gondolsz.  ^^

Vissza az offból: Jó ez a videójátékszerű menetelés előre, én játszanék is vele, ha lenne. Talán egyszer lesz is. Ilyen Japán.  :jee:

LuckyDingo

Úristen.. Oga mekkora egy barom... XDD Simán örülnék a helyében, hogy Hilda nem emlékszik semmire. Viszont megértem, hogy fosik, mert ha kihasználná a helyzetet és visszatérne Hilda memóriája, akkor köbö halott lenne.. :D

kada

Quote from: LuckyDingo on 2012-01-12, 12:57:44
Úristen.. Oga mekkora egy barom... XDD Simán örülnék a helyében, hogy Hilda nem emlékszik semmire. Viszont megértem, hogy fosik, mert ha kihasználná a helyzetet és visszatérne Hilda memóriája, akkor köbö halott lenne.. :D
Hát ez...

Nem találok szavakat.
Unalmas sablon vagy best chapter ever?  :confused:

NLZ

Én se értem, hogy miért nem lehet elmagyarázni neki a szitut, de hát van ez így.
[reserved]

kada

Quote from: NLZ on 2012-01-12, 16:56:40
Én se értem, hogy miért nem lehet elmagyarázni neki a szitut, de hát van ez így.
Az "Oga sodródik az árral" dolog még egész jól be lett mutatva, ahogy a család magyarázta EL jól a szitut.

Squazee2005

Ebben a mangában az a jó, hogy simán elbírja az unalmas sablont, nekem tetszett, főleg, hogy a végén Oga elhúz a francba.  :haha:

Végül is jó poén Hildát ilyennek látni, úgyse sokáig tart. Talán pont addig tart, amíg Furuichi meg nem próbál tenni vele valamit, aminek persze kegyetlen büntetés lenne a vége. Ó, látni akarom!!!  :hopp:

---

Még mindig imádom ezt a mangát és ez a legújabb 170-es fejezet nagyon megnevettetett.  :jee:

Bishop

Ez az arc kezd egyre jobban tetszeni, az előzőek után végre valami érdekes  :cool: Örülök, hogy végre foglalkozik kicsit a mangaka a Tohoshinkivel is kicsit. Bár az amit Toujoval csinál az mér nevetséges kicsit.

LuckyDingo

Toujo biztos fáradt volt.. XD De az is igaz, hogy Himekawával van dolgunk, szóval trükközött is, nem csak nekiment szerintem.

Bishop

Himekawa az egyik kedvencem, szóval nem baj hogy ellene vesztett, az a baj, hogy mindenki ellen veszít, és már nehéz elhinni, hogy olyan erős. Anno Jabberwock ellen se csinált semmit, pedig a mangaka kb úgy mutatta be, hogy most már Ogaval egy szinten van, hogy tanult spellmaster technikát, talán csak pont egy démon hiányzik neki nem tudom, már egyáltalán nem tudom olyan komolyan venni, kb mindig az van, hogy keménykedik, majd jól elverik. Oké azért Himekawa se úszta meg egy könnyen, és ő neki már kijárt ez. Kanzaki után ő a másik kedvencem. És mindkettőnek már jól jött kis démoni erő. Csak Toujout már kb szerintem mindenki el tudná verni a Tohoushinkiben talán most már Kanzaki is.

LuckyDingo

Figy, azért lett most Toujo elverve, hogy Oga alattvalója lehessen. :)

chilip

ráadásul sztem himekawa most akar beépülni az ellenségbe :P

Bishop

Nem tudom ez mennyire beépülis, bár érdekes fordulat lenne. Azért jó lenne tudni, hogy hogy működik ez a kings crest pontosan. Lojalitás alapon választ, vagy csak úgy hasra csapás szerűen.
Annak nem örülnék ha Toujou Oga alattvalója lenne, de még az is lehet ::)

LuckyDingo

Mind a négyen azok lesznek.. :D Sztem Kanzaki után ez már egyértelmű XD

fema

Milyen kihalt ez a topic...  :eek:
Elkezdtem olvasni nem rég a mangát és nagyon bejön.
Annak ellenére, hogy a fordításnál többször is írják, hogy egyes poénok nem jönnek át, azok közé a kivételes japán vígjátékok közé tartozik, amik megnevettetnek. (Hű haver hányszor rám szólt, hogy emberek közt ne vigyorogjak már egyfolytában a telefonomra...  :rotfl:)

Most a 120. fejezetnél tartok és nagyon tetszik, hogy habár már 2x volt, hogy úgy gondoltam, kicsit ellaposodott, pár fejezet és már újra élvezetes is lett.   :smile:

Na mindegy, remélem nem számít ez necrobumpnak...  :D

Bishop

Nem írnak sokan. Nekem nagyon tetszenek az utóbbi fejezetek, végre mindenki tisztában van a Démonok jelenlétével és még akár harcolni is tud ellenük. De még mindig zavar hogy Toujo egy vicc.