Main Menu

Ratman

Started by chilip, 2011-11-15, 21:33:11

Previous topic - Next topic

Zelda

Ja jó volt ez, arra a sebhelyes titokra meg még tuti visszatérünk, Mirea tuti tud valamit xD

chilip

Fatman and mr. Big Horn buried the hatchet?  :lol:

Megmurdel

Quote from: kada on 2012-07-06, 12:17:23
Mirea uses moe!
It's super effective!
...on the reader, that is

Beach epizódot vártam, ahhoz képest jó volt.
yep plusz az előző chaptert messze túlszárnyalta szal  :jee:

kada

Rövid rész volt, de végre komolyabban előkerült ez is.
Kiváncsian várom mi lesz, komolyan nem tudom/akarom megtippelni merre fogja vinni a történetet.
(also more background story)

Kár hogy az egész oldalas kép nem lett kicsit jobban kidolgozva.

kada

Doublepost!
Quote from: kada on 2012-07-12, 12:45:26Rövid rész volt, de végre komolyabban előkerült ez is.
És megint rövid volt, és megint komolyabban elővettek valami régit.
Még ha némileg ... hát, a várható "standard scenario"-k egyike volt szinte kotta szerint, de sebaj.

Köv Ch címe ...érdekes.

Megmurdel

new ch new challenge... can't wait to see it

kada

Olyan megható volt, egy időre elhomályosult a látásom is.

kada

Jobban oldották meg, mint vártam.  :jee:

Na persze azért semmi tüzijáték (pontosabban majdnem semmi...).

Megmurdel

nekem se volt gondom vele ami nagyon teccett benne aza az volt mikor Shooto elkezdett nyavalyogni h a páncélt használni nem ér :D

chilip

és a jackie-k  :lol:  ŐK biztosították a terepet :D ankaisernek nem esett le :D

kada

Új karakterek, új történetszál.
"Kissé" klisés, de ha jó lesz nem fogok panaszkodni. Nagyon.  :hehe:

Megmurdel

hát nemtudom majd meglátom eddig nem igazán jött be ez az új történetszál nekem se... úgyhogy lehet h énis csak panaszkodni fogok
de a színes képek teccettek h valami pozitív is legyen :D

LuckyDingo

Az új csaj egy az egyben Misaki Mei az Anotherből.. XDD Még képességre is majnem. :D

Megmurdel

Majdnem névre is és hoppá ez a kis meglepi teccett úgyhogy lehet h nem lesz "olyan" rossz.... de ez még a jövő zenéje

kada

No female introduction is complete without 3-size?  ::)

A srác ami nevet adott a csajnak, nem lepett meg  ::), de ettől eltekintve elég meh a fickó  ^^"

Utsó oldalnak köszönhetően nincs (több) panasz, kár hogy szerintem nem folytatják innen köv részben.

Megmurdel

44 a címből adódóan mindenki vágja h mi lesz...Ratman mozdulatára azt mondom h vicces volt kicsit éééés ennyi

kada

Quote from: Megmurdel on 2012-08-30, 10:28:54éééés ennyi
Még az akihabara maido squad se segít  ^^"
Guns akimbo pisztoly az egyiknél, a másiknál a félelmetes kétkezes partfis.

...éééés tényleg ennyi?
A hős cég ahogyan kezelni fogja lesz vicces, meg ahogy Shoto főnökasszonyára gyanakodnak volt még tán említésre méltó.

Megmurdel

Quote from: kada on 2012-08-30, 11:46:54
Quote from: Megmurdel on 2012-08-30, 10:28:54éééés ennyi
Még az akihabara maido squad se segít  ^^"
Guns akimbo pisztoly az egyiknél, a másiknál a félelmetes kétkezes partfis.
hát sajnos nem
Quote from: kada on 2012-08-30, 11:46:54
...éééés tényleg ennyi?
A hős cég ahogyan kezelni fogja lesz vicces, meg ahogy Shoto főnökasszonyára gyanakodnak volt még tán említésre méltó.
am eddig kb mindent rájuk kentek sokszor mindig oktalanul :D szóval annyira ez sem megrázó

Megmurdel

45
[spoiler]Catgirl Rio  :jee:[/spoiler]

Megmurdel

Eszem megáll ch 47 hát ez jó sokáig tartott és le a kalappal.  :jee:

Zelda

Már azt hittem mindenki ejtette a projectet...

chilip

ti hol találtatok 47es chaptert?

Zelda

Mangahere-en szokták leghamarabb feldobni, mikor kijön a fordítás, legalábbis ezek az eddigi tapasztalataim.
Itt a link: http://www.mangahere.com/manga/ratman/c047/

chilip

Zelda

Ch 48.
Nagyon rövid volt, így nem is nagyon tudok rá mit mondani. Am a Neo mióta jelent bűnt angolul? Vagy csak én vagyok lemaradva?

Zelda

Ch 49:
Last page... WTF?
Nem volt benne sok akció, de ha kapunk néhány választ, akkor nem bánom, ha jön még egy-két ilyen chap.

Megmurdel

valóban kicsit fura de am arra kíváncsi vagyok h akkor ez lesz-e az uccsó arc vagy lesz még valami mert ha ez az utolsó akkor most nagy szarkavarásra számítok :D

Zelda

Na igen, jó kis manga ez, remélhetőleg nem cseszik el, már egész jól felépült a történet. Bár tulajdonképp eddig sem volt gond vele, bízzunk benne, hogy a mangaka tudja, mit csinál.

Megmurdel

ezzel egyszerűen nem is tudnék vitatkozni és én is remélem h nem lesz elbaszarintva, de csak azért érdekel kicsit a dolog mert 61 fejezet a manga  :frown:
igen és ha kinn lesz a kövi műve akkor abba is tuti bele fogok olvasni de ennyire még nem szaladok előre :D

Megmurdel

50 háhááá ennyi nah valami ilyesmire számítottam  :D remek fejezet volt és a kövi is jónak igérkezik