Vampires

Started by Kalibur, 2003-09-16, 17:56:36

Previous topic - Next topic

Saori

QuoteOriginally posted by Lorenor
....csak nem vagyok egy túl szociális egyéniség......... ;)

Ez tény.....*fütyörészik*
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Itachi

QuoteOriginally posted by Saori
Ez tény.....*fütyörészik*
Ilyen jól meglehet ezt állapítani a post jaimból?Azért tudok ...... :D
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Tac-csont

Ja el tudom képzelni megyek vacsizni este te meg képeslennél még kinyírni mert egy halandó bajban van mi :D :D :D  Hú micsoda segítség. Meg Saori Sama-t megtámadja valami Hunter és még beugrasz hozzá segíteni ,hogy mivel a Hunter halandó neki kevesebb az esélye mi  :D  Micsoda segítség azta.

:bsd:  By:Tac-csont

Itachi

QuoteOriginally posted by Tac-csont
Ja el tudom képzelni megyek vacsizni este te meg képeslennél még kinyírni mert egy halandó bajban van mi :D :D :D  Hú micsoda segítség. Meg Saori Sama-t megtámadja valami Hunter és még beugrasz hozzá segíteni ,hogy mivel a Hunter halandó neki kevesebb az esélye mi  :D  Micsoda segítség azta.

Mint látom te elég relatívan értelmezed a bajbajutottak kifejezést......:confused:

Tac-csont

Mint látom te elég relatívan értelmezed a bajbajutottak kifejezést......:confused:

Csak megpróbálom a te szemszögedbõl nézni a dolgokat. Mert ha szondod a bajbajutott vértestvérek segítése akkor oké. De így hogy a bajbajutottak segítése elég gáz a te nézetedbõl az eset.

Itachi

Csak megpróbálom a te szemszögedbõl nézni a dolgokat. Mert ha szondod a bajbajutott vértestvérek segítése akkor oké. De így hogy a bajbajutottak segítése elég gáz a te nézetedbõl az eset.

Jó igazad van...Nem fogalmaztam helyesen....Azt hittem ,hogy engem kritizálsz mint az aki a gép előtt ül...Nem pedig a virtuális féldémon énemet.....Hiába paranoia rulez..:D

Tac-csont

Ehh te akkor még mindíg nagy félreértésekben vagy és sose szoktam a gép elõtt ülõ személyt kritizálna csak akit a Fórumon alakít. Ha igen is akkor csak igaen igen ritkán. Itteni fórumon egyetlen esetem eddig asszem Chrono amikor a Codecekken vitáztunk ,hogy neki megy minden meg ...... és ,hogy nekem rengeteg minden szagat. Asszem ez az egy alkalom volt eddig amikor gép elõtt ülõ személyek közt volt a vita. De itt Vampire ,Hunter meg egyéb egyedek közt van a vita !!!

Itachi

Ehh te akkor még mindíg nagy félreértésekben vagy és sose szoktam a gép elõtt ülõ személyt kritizálna csak akit a Fórumon alakít. Ha igen is akkor csak igaen igen ritkán. Itteni fórumon egyetlen esetem eddig asszem Chrono amikor a Codecekken vitáztunk ,hogy neki megy minden meg ...... és ,hogy nekem rengeteg minden szagat. Asszem ez az egy alkalom volt eddig amikor gép elõtt ülõ személyek közt volt a vita. De itt Vampire ,Hunter meg egyéb egyedek közt van a vita !!!

Ok ,ok mondom enyhén paranoiás vagyok......  :p

Saori

Ok ,ok mondom enyhén paranoiás vagyok......  :p

Enyhén.... (Én meg ma ritka kötözködõs hangulatomban vagyok :D)

Itachi

Enyhén.... (Én meg ma ritka kötözködõs hangulatomban vagyok :D)
Veszem észre...... :beken:

Saori

Veszem észre...... :beken:

Nyugi ez is elmúlik...egyszer biztosan :D

Itachi

Nyugi ez is elmúlik...egyszer biztosan :D
Ja reménykedjünk egy jobb jövõben kedvesebb Saorikkal...... :p :hehe:

Saori

Ja reménykedjünk egy jobb jövõben kedvesebb Saorikkal...... :p :hehe:

Kedvesebb Saorikkal? Hát abban reménykedhecc^^
Ugyanis én _tényleg_ kedves vagyok, -ezt tanusíthatják is- kivéve akikkel nem....meg amikor nem vagyok olyan hangulatban...

Itachi

Kedvesebb Saorikkal? Hát abban reménykedhecc^^
Ugyanis én _tényleg_ kedves vagyok, -ezt tanusíthatják is- kivéve akikkel nem....meg amikor nem vagyok olyan hangulatban...
Hey csak vicceltem...pesze hogy az vagy meg aranyos(kivéve mikor nem khm,khm..);)

Saori

Hey csak vicceltem...pesze hogy az vagy meg aranyos(kivéve mikor nem khm,khm..);)

Meg akivel nem....khm.khm...

Itachi

Meg akivel nem....khm.khm...
Ja ez inkább találóbb ...."Bizonyos" individuum okra nézve..... :rolleyes:

Saori

Ja ez inkább találóbb ...."Bizonyos" individuum okra nézve..... :rolleyes:

Jól látod :D :D

Itachi

Jól látod :D :D
Hiába lehet ,hogy egy undok féreg vagyok de látni még azért látok.... :gevumezs:

Saori

Hiába lehet ,hogy egy undok féreg vagyok de látni még azért látok.... :gevumezs:

:lol: :lol:

Kalibur

No, jöttem én is , hogy ismét köreitekben élvezzem a nemlét örömeit, erre egy tonna poston kell átrágnom magam, így a végére már majdnem én is kötekedõs hngulatba kerültem, és azon gongolkodtam, kinek a nyakán kéne ma a fogaimat élezni, amikor rájöttem, tulajdonképp jól szórakoztam nyelvelésteken, és inkább kerestem egy halandót... az kevesebbet ficánkol:D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Itachi

QuoteOriginally posted by Kalibur
No, jöttem én is , hogy ismét köreitekben élvezzem a nemlét örömeit, erre egy tonna poston kell átrágnom magam, így a végére már majdnem én is kötekedõs hngulatba kerültem, és azon gongolkodtam, kinek a nyakán kéne ma a fogaimat élezni, amikor rájöttem, tulajdonképp jól szórakoztam nyelvelésteken, és inkább kerestem egy halandót... az kevesebbet ficánkol:D
Hát igen kb ilyen post ra számítottam Kalibur testvértől... :)

Saori

Khm..Kalibur vámpír és ha jóltudom Te meg Hunter vagy.....

Itachi

Khm..Kalibur vámpír és ha jóltudom Te meg Hunter vagy.....
Ki mondta ,hogy Hunter vagyok olvasd már végig a postokat... :ejj:

Saori

Ki mondta ,hogy Hunter vagyok olvasd már végig a postokat... :ejj:

Ha nem akkor meg egy naggyon rosszindulatú vámpír!

Kalibur

Te akkor most mégis kötekedni akarsz ?
Én állok ám elébe:D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Tac-csont

Lorenor egy izé egy valami körülírhatatlan az. Mivel még õ maga sem tudja lehet ,hogy egyik percben a Huntert nyirbálja aztán megggondolja magát és hátba szúrja aztán melléd ugrik ,hogy csak hülyültem nyugi. Én vigyázznék vele. Arról nem is beszélve ,hogy renegade azok báremeik oldalon lehetnek sose tudhatod. Mivel nem tartoznak sehova és senkihez nem is éreznek bûntudatot se Hunter se Vámpír meggyilkolása esetén.

Itachi

QuoteOriginally posted by Kalibur
Te akkor most mégis kötekedni akarsz ?
Én állok ám elébe:D
Ez egy tisztelet teli kijelentés volt......;)

Tac-csont

Amúgy is Lorenor ne nyújtogasd a nyelved mert még le találom harapni a végén !!! Aztán visíthatsz.

Itachi

Lorenor egy izé egy valami körülírhatatlan az. Mivel még õ maga sem tudja lehet ,hogy egyik percben a Huntert nyirbálja aztán megggondolja magát és hátba szúrja aztán melléd ugrik ,hogy csak hülyültem nyugi. Én vigyázznék vele. Arról nem is beszélve ,hogy renegade azok báremeik oldalon lehetnek sose tudhatod. Mivel nem tartoznak sehova és senkihez nem is éreznek bûntudatot se Hunter se Vámpír meggyilkolása esetén.

Azért érzed a dolgot..... :bsd:

Tac-csont

Azért érzed a dolgot..... :bsd:

Persze bennem is megvan a Renegade vér de én úgy döntöttem maradok a csapat munkánál. Túl sok így is a magányos "farkas"

:bsd:  Ny:Tac-csont