Vampires

Started by Kalibur, 2003-09-16, 17:56:36

Previous topic - Next topic

Kalibur

QuoteOriginally posted by Tac-csont
Nahát itt dorgálják a nyugodt békés csendes Vérszívó népeket.
Hát ez ........... :D  Na Kalibur igaz is akkor ha érdekel Vampire RPG OnLine akkor gyere fel bármeik nap 7 óra után crosschat.net-re a Vampire szobába. OK keresd Lomeket !!!

:bsd:  By:Tac-csont
:confused: :confused: :confused:
Ki dorgál kit???
Különben az RPG-t meg nagyon kösz:p
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Itachi

QuoteOriginally posted by Kalibur
Offtopicban lettem figyelmeztetve az Alucardos gif-re, most mondanám: Igen, láttam, de õszinte leszek, mert nincs értelme ámítani a népet: Nem hagyott rajtam annyira mély benyomást, hogy szóvá is tegyem, de a figyelmeztetést mindenesetre köszönöm ;)
Persze nem is mondtam ,hogy feltétlen tecceni fog,csak nem tudtam ,hogy megnézted e...:p
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Tac-csont

Na kriptaparty rullz !!! Mentem egy kicsit még efejezni RPG aztán D2 by Night és még mielõtt fölkel a nap visszatérek nyugodalmas kis kriptámba.

Itachi

QuoteOriginally posted by Tac-csont
Na kriptaparty rullz !!! Mentem egy kicsit még efejezni RPG aztán D2 by Night és még mielõtt fölkel a nap visszatérek nyugodalmas kis kriptámba.

Mivel én japán vámpir vagyok ezért nekem a nyugodalmas sintoista templom rejtett alagsorában lévő fekvőalkalmatosság jelenti a menedéket számomra...;)

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Lorenor
Mivel én japán vámpir vagyok ezért nekem a nyugodalmas sintoista templom rejtett alagsorában lévő fekvőalkalmatosság jelenti a menedéket számomra...;)

Cool !!! A fekvõalkalmatosággal egyetértek az az igazi nem a múmia póz mikor beraknak egy álló koporsóba :D
Igaz nekem original kripta van de jó régi é kopott ráadásul erdõben és az nyerõ.

Kono

Szép ködös délutánt - már ami a kintet illeti, ahol tartózkodom jelenleg meglehetõsen sötét van - minden vámpír társamnak!

Igen-igen....megint ezer éve nem írtam ide, de most tanácsa szorulnék: mit kezdhet egy vámpír ha a fogaival rondán elbántak és nincs tartalék vérkészlete? Esetleg ki tudna segíteni v.ki?

(Akarom mondani szeretném megtudni, miféle szerzetek élnek errefelé! ^^)
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

Kalibur

QuoteOriginally posted by Kono
Szép ködös délutánt - már ami a kintet illeti, ahol tartózkodom jelenleg meglehetõsen sötét van - minden vámpír társamnak!

Igen-igen....megint ezer éve nem írtam ide, de most tanácsa szorulnék: mit kezdhet egy vámpír ha a fogaival rondán elbántak és nincs tartalék vérkészlete? Esetleg ki tudna segíteni v.ki?

(Akarom mondani szeretném megtudni, miféle szerzetek élnek errefelé! ^^)
Hordj magadnál kést :D  vagy legyünk stílusosak, kardot! Ha már egyszer felslicceltél valakit, tökmindegy, van-e szemfogad ;) . Erre nem kell aggódni, vérfarkas még nem járt itt, hunterünk is kevés van, de őket ránk bízhatod teljes lelki nyugalommal!
Üdvözlégy az éjszakában !
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Itachi

QuoteOriginally posted by Kalibur
Hordj magadnál kést :D  vagy legyünk stílusosak, kardot! Ha már egyszer felslicceltél valakit, tökmindegy, van-e szemfogad ;) . Erre nem kell aggódni, vérfarkas még nem járt itt, hunterünk is kevés van, de őket ránk bízhatod teljes lelki nyugalommal!
Üdvözlégy az éjszakában !
Ha kell kölcsön adom az egyik kardom...... :zen: :bsd:

Kono

Ohh, tényleg miért nem jutott ezeszembe....asszem már nagyon vérhiányban szenvedhetek :D Izé...Köszi szépen, szerencsére kard az van, csak néha eszem nincs ^^" De azért vigyáznom kell, meg ne üssem a pofikámat, mert akkor nem fog meggyógyulni... Tényleg, merre van a vadászterületetek? (Hagy ne olvasgassak most taglistát :p)

Saori

Errefelé Szombathelyen a sikátorokban egész sok áldozat mászkál..azaz potenciális áldozatjelõlt...de egyelõre nekem egyvalakinek a vérére fáj a fogam..(nem most nem a tiedre, Lo ;))
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Kono

Hmm, egy hölgy vámpír... Remek-remek! :) Itt egy gond van az áldozatokkal, elég szmogos izû a vérük...de be kell érnem ezzel jelenleg -_-"

Saori

Hmm, egy hölgy vámpír... Remek-remek! :) Itt egy gond van az áldozatokkal, elég szmogos izû a vérük...de be kell érnem ezzel jelenleg -_-"

Igen egy hölgy vámpír^^ Mondhatjuk így is.. Nekem szerencsém van, errefelé egész finom vérük van az embereknek...és kevés a konkurencia^___^

Kono

QuoteOriginally posted by Saori
Igen egy hölgy vámpír^^ Mondhatjuk így is.. Nekem szerencsém van, errefelé egész finom vérük van az embereknek...és kevés a konkurencia^___^

Hmm....egyet tudok arrafelé, elég veszélyes.... Konkurencia erre sok van, de sok is a préda....csak ne kéne utánuk szájizesítõ :D

Saori

Hmm....egyet tudok arrafelé, elég veszélyes.... Konkurencia erre sok van, de sok is a préda....csak ne kéne utánuk szájizesítõ :D

IIIIIIIIIIIgeeeeeeen?! Húúúúúúúú...meg kell keresnem.....ma éjjel vadászatra indulok....

Kono

IIIIIIIIIIIgeeeeeeen?! Húúúúúúúú...meg kell keresnem.....ma éjjel vadászatra indulok....

...és a végtelen harc kezdetét veszi.....vigyázz vele, mert tényleg kíméletlen és veszélyes!

Saori

...és a végtelen harc kezdetét veszi.....vigyázz vele, mert tényleg kíméletlen és veszélyes!

Köszönöm a jótanácsokat...de most megyek és felkészülök az esti gyilkolásra..... Nem hagyhatok konkurenciát a városban....

Kono

Köszönöm a jótanácsokat...de most megyek és felkészülök az esti gyilkolásra..... Nem hagyhatok konkurenciát a városban....

Sok sikert és jó étvágyat ^^ Ha kell segítség, szólj csak páran bizti segítünk...megkostolni!

Itachi

Errefelé Szombathelyen a sikátorokban egész sok áldozat mászkál..azaz potenciális áldozatjelõlt...de egyelõre nekem egyvalakinek a vérére fáj a fogam..(nem most nem a tiedre, Lo ;))
"Lorenor abbahagyja a réműlt falkaparást és megkönnyebbülve megtörli hideg-verejtékes homlokát......" ;)

Cobra

Jöhetek én is ?   ;)  
:uzi: :morci:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Saori

"Lorenor abbahagyja a réműlt falkaparást és megkönnyebbülve megtörli hideg-verejtékes homlokát......" ;)

:) Téged nembántalak többet^^ Báááááááár...egyszer megengednéd hogy megkóstoljalak? ;)

Kono

QuoteOriginally posted by Cobra
Jöhetek én is ?   ;)  

Hmm... Átmeneti szövetségek jól mûködnek, szal végülis ^.~ Bár ezt nem az én dolgom eldönteni...

Saori

QuoteOriginally posted by Cobra
Jöhetek én is ?   ;)  

Buffy te maradj csak otthon!

Saori

Hmm... Átmeneti szövetségek jól mûködnek, szal végülis ^.~ Bár ezt nem az én dolgom eldönteni...

Hunterekkel alapból nem szövetkezek....

Itachi

:) Téged nembántalak többet^^ Báááááááár...egyszer megengednéd hogy megkóstoljalak? ;)
Ezen még megyezhetünk..... ;)

Kono

Hunterekkel alapból nem szövetkezek....

Hát nemtudom...majd legyengítik egymást, utána könnyü dolgunk lenne ^^"

Saori

Hát nemtudom...majd legyengítik egymást, utána könnyü dolgunk lenne ^^"

Szeretem a tiszta küzdelmeket^^ Inkább szemtõl-szemben szeretnék vele küzdeni..1-1 ellen...

Lorenor: akkor erre még visszatérünk^.~ ;)

Itachi

Szeretem a tiszta küzdelmeket^^ Inkább szemtõl-szemben szeretnék vele küzdeni..1-1 ellen...

Lorenor: akkor erre még visszatérünk^.~ ;)
Majd akkor szólsz.... ;) :bsd:

Saori

Majd akkor szólsz.... ;) :bsd:

Ha gondolod megbeszélhetjük pmben mikor is;) Már régóta szomjazom a véredre ;)

Itachi

Ha gondolod megbeszélhetjük pmben mikor is;) Már régóta szomjazom a véredre ;)
Ok akkor pm ben... ;)
Más:Te neked most nincs sulid????Én csak azért vagyok otthon mert ilyenkor délután van sulim...ma mondjuk még annyi se lesz mert k  ú rálom magam otthon ,hogy holnap mehessek Zh zni...:(

Saori

Ok akkor pm ben... ;)
Más:Te neked most nincs sulid????Én csak azért vagyok otthon mert ilyenkor délután van sulim...ma mondjuk még annyi se lesz mert k  ú rálom magam otthon ,hogy holnap mehessek Zh zni...:(

Van ma sulim..azaz lenne...de anyu megengedte, hogy itthonmaradjak, mert tegnap este 11re értem haza pestrõl és olyan voltam mint a hulla...;)