Vampires

Started by Kalibur, 2003-09-16, 17:56:36

Previous topic - Next topic

Kalibur

A kard télleg egy OK dolog, én is szeressem. Annyi a baj vele, hogy meglehetősen feltűnő egy akkora tárgyat magaddal cipelni (azt max a Hegylakó tudja tökéletesen elrejteni :D )
Az íj is elegáns, rpg-n kedvenc fegyvereim egyike, de nem üt elég nagy sebet, nem rombol igazán... ezért maradnék inkább az ezüstös két pisztolynál. Az a speckó golyó egészen jól hangzik ...;)  Khmmm Underworld... khmm khmm Tac...
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Saori

QuoteOriginally posted by Kalibur
A kard télleg egy OK dolog, én is szeressem. Annyi a baj vele, hogy meglehetősen feltűnő egy akkora tárgyat magaddal cipelni (azt max a Hegylakó tudja tökéletesen elrejteni :D )
Az íj is elegáns, rpg-n kedvenc fegyvereim egyike, de nem üt elég nagy sebet, nem rombol igazán... ezért maradnék inkább az ezüstös két pisztolynál. Az a speckó golyó egészen jól hangzik ...;)  Khmmm Underworld... khmm khmm Tac...

Nem khm khm Tac, hanem khm khm Saori..ugyanis még én nem jutottam el odáig, gomen :(
Amúgy ha valaki jól tud íjázkodni, annak az is tökéletesen jó fegyver ;) Kellemetlen ha a szívednél mondjuk 3 nyílvessző áll ki belőled ugyebár...:D:D
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Tac-csont

A kard egy Vámpírnál és egy Farkasembernél hiddel ezerszer nagyobb sebet üt mint egy egész tár ezüstgolyó. NA jó talán a Vérfarkasnál nem :D  De Vámpírnál tuti mert az elég nagy baromság ,hogy a Vámpír is érzékeny a Ezüstre és nem csak
szerintem. Viszont a kard neekm nem nehéz ügy tudod térdalatti
fekete Ballonkabát :whoah:

:bsd:  By:Tac-csont

Cobra

A kard az jó dolog, nem sok lény van, ami túléli, ha lecsapják a fejét (esetleg ha játszani akarsz kicsit az áldozatoddal, akkor előbb levághatod a végtagjait, utána a fejét :D  ). Ha elég nagy a kardod, akkor pajzsként is tudod használni.
Most nem lőlek le titeket, mert van egy kérdésem: hogy lehet képet beszúrni úgy, hogy az látszódjon, ne csak a link ? (smileyt szeretnék máshonnan)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kalibur

QuoteOriginally posted by Saori
Nem khm khm Tac, hanem khm khm Saori..ugyanis még én nem jutottam el odáig, gomen :(
Amúgy ha valaki jól tud íjázkodni, annak az is tökéletesen jó fegyver ;) Kellemetlen ha a szívednél mondjuk 3 nyílvessző áll ki belőled ugyebár...:D:D
Ohh ... Értettem Saori sama és egyúttal gomen Tac!
Igen az a trió a szívnél valóban kellemetlen ...
(ps én még csak vadat táttam szíven lőve, de az teljesen jól megfeküdt tőle)
A kardról meg mondtam, hogy szerintem is hasznos eszköz, csak nem mindig cipelhető... nem sokan viselnek pl nyáron ballonkabátot ugye... télire nekem is hosszú fekete szövetkabátom van, az alatt télleg elfér :D

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Cobra
A kard az jó dolog, nem sok lény van, ami túléli, ha lecsapják a fejét (esetleg ha játszani akarsz kicsit az áldozatoddal, akkor előbb levághatod a végtagjait, utána a fejét :D  ). Ha elég nagy a kardod, akkor pajzsként is tudod használni.
Most nem lőlek le titeket, mert van egy kérdésem: hogy lehet képet beszúrni úgy, hogy az látszódjon, ne csak a link ? (smileyt szeretnék máshonnan)

Hát úgy hogy a link |IMG| //http://???.jpg |/IMG|
A |helyett [ kell persze.

Saori

QuoteOriginally posted by Cobra

Asszem úgy ha postot írsz akkor ráklikk IMG gombra és oda írod be a linket:)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

.Attila

Kések - könnyen hordozható, van közelharcra, van dobó, és biztos létezik ezüst változatban is. Aki pontosan tud dobni, az célozza a nyakat mondjuk, ott nem gyakran van páncél.
Ha meg nincs normális kés, ott az ezüst étkészlet, az is megteszi :D , kivéve a kanalat, bár...

Cobra

preview-ban nem működik, talán élőben
edit: így se megy, ha valkinek van ötlete, szóljon bátran, megajándékozom még egy az emberek között tölthető éjszakával  :D

Flaser

Na meg ott van a "jó öreg" vadászpuska és társai - ez zombik, ghoulik is minden olyan élőhalott ellen jó aki az ördögnek se akkar végleg meghalni.
Egyszerűen akkora a repeszhatás, hogy nem marad ép szövet a testeben, likanthróp vér ide vagy oda ez ellen nincs elixir leszámítva a vastag páncélt - abba még a legjobb vámpír se lesz legyőzhetetlenül gyors.

Ezért keresek Pancor Jackhammer-t:  ismétlő rohampuska automata adagolás, célzott és sorozat lövés egyaránt lehetséges, 20 töltény egy tárban. A hátsó tár miatt nagyon kiegyensúlyozott és könnyű használni dacára az óriási tűzerőnek (BTW szerepelt a Fallout-ban és Max Payne-ben is mint a legkeményebb puska).

A másik biztons módszer a nagy kaliber, ez szintén eléséges repeszhatással bír, különösen ha dum-dum vagy vékony falú lövedéket használsz (esetleg ólmot, de az hajlamos elkoszolni a fegyvert és csúny beragadásokhoz vezet).
Egy ilyen fegyver többnyire egy lóruggással egyenértékű visszalökéssel bír. Ember csak 2 kézzel fogja (ebből már van egy: Deser Eagle AE (Automatic Express) .50-es kaliber, (elefántvadászatra is alkalmas).

Aztán az olcsó kézigránát sem lebecsülendő - éppen teljességgel életveszélyes volta miatt fordul elő ritkán a városi bandák közt. "A vissza a feladóhoz" rikán sül el jól.

- ilyenkor kéne ez a smiley.

BTW asszem nem fogad el .gif-et Cobra.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Tac-csont

Szal ez úgy megy ,hogy ==> |IMG|http://www.sg.hu/kep/faces/eplus2.gif|/IMG|
Csak a |IMG|helyett [] el kell csinálni ha még nem menne.

Ööööö na most nekem sem megy ááÁááá

Kalibur

QuoteOriginally posted by Flaser

- ilyenkor kéne ez a smiley.

Ez aranyos :D . Nagyon tetszik!
Ha jól látom egyébként még egy lőfegyverpárti egyén ?

Tac-csont

Ez aranyos :D . Nagyon tetszik!
Ha jól látom egyébként még egy lőfegyverpárti egyén ?

:D  löl :D
Nagyon kiri !!!

Flaser

Arzenál párti nem lőfegyver.

Egyszerűen szeretem biztonságban tudnbi magam - még ha egy teljes hadsereg is ütne rajtam. (Ki mondta, hogy a vámpírok mindig maguk végzik el a piszkos munkát? Egyszerűbb rávenni a lilimeket, hogy megtegyék helyettük-hisz már minden kormány és hadsereg a zsebükben van.)

Olyan ember - pontosabban "démon" - vagyok aki minden keze ügyébe eső dolgot felhasznál, hogy előnyre tegyen szert a csatában- a nap/hold állásától kezdve az atombombán át egészen a kavicságy poráig.

Ha harc van akkor azt mindennel teszem, mindig a lehető legmegfelelőbb eszközt vagy cselt alkalmazva ami eszembe jut és lehezőségem van rá.

Ezért tarok magamnál kardot és lőfegyvert is - méghozzá a legjobbat.

Persze ha párviadalról vagy kihívásról esetleg egy "érdemes" ellenfélről van szó aki ki mer állni ellenem egymaga, olyankor én is a klasszikus kardot választom.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Tac-csont

Tac-csont

:D  Találtam valami arit :D
Remélem mostmár csak egyszer
küldi az üzit ez a vackera.

http://www.fonts.hu/getfile.php?path=images1024/Rajzfilmek/Anime3/Anime1055.jpg

Kalibur

QuoteOriginally posted by Tac-csont
Na ez meg itt egy kép :D

http://www.fonts.hu/getfile.php?path=images1024/Rajzfilmek/Anime3/Anime0971.jpg

Hogy jön ez ide :confused:

.Attila

-> VAMPIRE Princess Miyu

Tac-csont

A kérdés csak félig jogos :D Az első a kép kivitelezése miatt.
Tudod a Vérvörös és a fekete cucc szerintem igen is passzol a
témához a másikat meg Trivi már kifejtette :D
Mivel 1100 Anime Wallpapperen rágtam át magam gondoltam
egy kettőt azért bevágok ez a 2 szerintem passzol.
De majd keresek Véresebbeket is ha gondolod.

Kalibur

Trivi, ne haragudj, nem személyes, de rettenetesen tudom rühelleni ha hü lyének néznek !
A második tudom, hogy Vampire princess Miyu (ps le is töltöttem utólagos engedelemmel :) ), én az elsővel nem tudtam mit kezdeni. Fel is ismertem, csak írtóra nem vágtam, hogy Washu hogy is jön a vámpírok közé... erről viszont Tac barátunk már felvilágosított. Így értem már, és bocsánat oktondinak vélhető kérdéseimért.
Wallpaper véresen (és on the rocks ) mindig jöhet :D

.Attila

Trivi, ne haragudj, nem személyes, de rettenetesen tudom rühelleni ha hü lyének néznek !
A második tudom, hogy Vampire princess Miyu (ps le is töltöttem utólagos engedelemmel :) ), én az elsővel nem tudtam mit kezdeni. Fel is ismertem, csak írtóra nem vágtam, hogy Washu hogy is jön a vámpírok közé... erről viszont Tac barátunk már felvilágosított. Így értem már, és bocsánat oktondinak vélhető kérdéseimért.
Wallpaper véresen (és on the rocks ) mindig jöhet :D

Jujj, bocsi, elnéztem, azt hittem a második képre kérdeztél.
Gomen nasai.

Kalibur

OK, no prob :D :tezsvir:

Tac-csont

Hay !!! Bloody Wallpappers.
Na ma szabin vagyok szóval
ne keressetek talán estig :D

Kalibur

Mit jelent az, ha a vámpír szabadságon van?
Aznap konzevvért iszik :confused:  Télleg nem tudom, velem még nem fordult elő...:D

Tac-csont

Vámpírnál a hosszútávú szabadság ,hogy nem szív vért.
Kiürül belőle egy csppeig elkezd az egész arca meg mindene
öregedni mint atom és mint egy múmia 50%os küldőben
bemegy egy zárt helységbe általában egy koporsóban.
Később ha kap vért akkor újra feléled és lassan renoválja magát.
Az arca és egyebe is elkezd visszafiatalodni. Ez egy iylen
téliálom ami többszáz évig is eltarthat. Na most én csak egy napig
nem ittam semmit és kész  :D

Kalibur

Ezen felbuzdulva mindenki hosszú szabadságra ment?:D

Tac-csont

Na ja ilyen bíztató előnyös bemutatás után lazán.
Sőt mindenki kap egy Vampire R.I.P. táblát  a feje
fölé ,hogy a hunterek 2km ről tudják ki van ott  :D

Cobra

én már tag-eltem a koporsóitokat, úgyhogy várjátok az égi áldást
:uzi: :morci:

Tac-csont

Megvagy Hunter belesétáltál acsapdámba Wáháháááá !!!
Egy Vámpír eszén egy kis senkiházi Hunter nem jár túl.
Vértestvéreim a fák árnyékábol előlépve a sötét élyszaka
leple alatt kicsinálnak téged. Még Buffy se tud lelépni egy
falkányi vértestvér elől wáháháááá. :D :D :D  Die Human Die
:whoah: :uzi: :fuk-u: :beeee:

Kono

Tac... Ne haragudj, hogy így eltűntem, de nincs nagyon időm újabban... Majd folytatjuk, ahol multkor abbahagytuk! Remélem nincs harag ^^
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...