Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Moha

Grat a diplomához Kvikveg! :appl:

Kvikveg

Quote from: HVp213Grat Kvikveg ismét felvállalod igazi valód! :jee:
O hogyne, ezt nalam mindig csak atmenetileg nyomja el vmi mas. Most eppen onmaga fogja. Meg friss ropogos uj avatar. Modositas alatt. :D
edit: amm, megsem.

Quote from: katzRészvétem.
:lul:  Valami ilyesmi kommentet mar vartam... :D

Koszi mindenkinek!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

syeren

Gratula Kvikveg !!!!  :jee:

Relunx

Grat Kvikveg!

Relunx

Necrid^

Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

HVp213

Quote from: NecridGrat Kvikveg! :jee:
Huzzá bele "teso" kezdesz lemaradni... :p
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Necrid^

Quote from: HVp213Huzzá bele "teso" kezdesz lemaradni... :p
nincs idöm fórumazgatni mostanában jövö héten lesz KRESZ vizsgám..sokat tanulok :(

HVp213

Quote from: Necridnincs idöm fórumazgatni mostanában jövö héten lesz KRESZ vizsgám..sokat tanulok :(
SOKKK sikert! :jee:  A kressz nem nehéz majd utána... (de azé ne hanyagolj minket, mert! :__devil: )
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Necrid^

Quote from: HVp213SOKKK sikert! :jee:  A kressz nem nehéz majd utána... (de azé ne hanygolj minket, mert! :__devil: )
nincs semmi hanyag ,Rotinnal meg Forgalommal nem hiszem hogy lesz bajom mert már 2 eve vezetek köcsit vagyis vágom , csak érted mivel külföldi vok az a kresz nyelv kicsit bonyult nem mindig értem a kérdést..:(

HVp213

Quote from: NecridSemmi harag nincs ,Rotinnal meg Forgalommal nem hiszem hogy lesz bajom mert már 2 eve vezetek köcsit vagyis vágom , csak érted mivel külföldi vok az a kresz nyelv kicsit bonyult nem mindig értem a kérdést..:(
NEm harag hanyag! bocs elirtam :p

Edit: tudod mit jelent a szó? :eeek: :p

edit 2: kitöröltem nincs 600 postom BIBIBI:hehe:

Edit 3: légy résen és akkor te leszöl az elsõ  :jee:

Edit 4: Relunx: Nincs 600 postom!!!!!!

Necrid^

Quote from: HVp213NEm harag hanyag! bocs elirtam :p
jólvan  :lul:

Edit: vágom mit jelent.

Edit: nah nyomjál egy postot és hagy legyek én az elsö aki gratulál neked a 600-ért!!

HVp213

Quote from: Necridjólvan  :lul:
csak érdeklõdöm tudod mit jelent a szó?? :eeek: :p

Necrid^

Quote from: HVp213csak érdeklõdöm tudod mit jelent a szó?? :eeek: :p
Vágom...Amugy GRAT a 600-hoz!! jee én vok az elsö aki megirta.. :jee:

Relunx

PreGrat néked HVp213 a 600-hoz!
És Sok siker a KRESZ-hez Necrid!

Relunx

Kvikveg

Quote from: Necridnincs idöm fórumazgatni mostanában jövö héten lesz KRESZ vizsgám..sokat tanulok :(
Hajra! Sok sikert! :jee:
Utana majd te is kiirhatod, hogy ha vki egy feher audit lat a kozutakon nagy T betuvel a tetejen... :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Pirula

Höjj! Gratula Kvigveg a diplomához! :appl:
Rouninnak pediglen az 1400-hoz! :jee:

Necrid^

kössz Relunx és Kvikveg..Alig várom a jogsit mert végre mehetek bulizni fater kocsijával :D Click

.Attila

Quote from: Necridkössz Relunx és Kvikveg..Alig várom a jogsit mert végre mehetek bulizni fater kocsijával :D Click
Nyamm, lekvár :)

Necrid^

Quote from: BonciNyamm, lekvár :)
Legjobb.. :)

HVp213

Quote from: NecridClick
Ezért már megéri átszenvedni magadat a jogsi szerzés hülyeségein... (mégha nem is érted meg a kresszt :p)

Shirahime

Hát nem tudom mit szenved mindenki ennyit...nekem már rég megvan a jogsim...ráadásul iszonyat könnyû volt az egész.
"Yuugure ni kimi to mita orenji no taiyou
Nakiou na kao o shite eien no sayonara"

Necrid^

Nah GRAT Hvp213 a 600-posthoz!! :jee:

Amugy te hol jársz a jogsi szerzésében? forgalom vagy meg mindig rotin?

HVp213

THX! Látod, hogy nem volt olyan nehéz várni (mindennek eljön az ideje)
Én Budára járok vezetni, fõleg ott lehetnek csak a forgalmi vizsgáim is!

Quote from: ShirahimeHát nem tudom mit szenved mindenki ennyit...nekem már rég megvan a jogsim...ráadásul iszonyat könnyû volt az egész.
Örülj neki! Én szenvedek a 40 fokba, a kocsiba meg ráfagyassza a légkondi a kezem a kormányra,,,

Necrid^

Quote from: HVp213THX! Látod, hogy nem volt olyan nehéz várni (mindennek eljön az ideje)
Én Budára járok vezetni, fõleg ott lehetnek csak a forgalmi vizsgáim is!
Milyen cég? Én Csigavér Azé SPOILER hogy ne legyen Reklám.

HVp213

én is ottan ûzöm a zipart! :lazza:

Shirahime

Quote from: HVp213Örülj neki! Én szenvedek a 40 fokba, a kocsiba meg ráfagyassza a légkondi a kezem a kormányra,,,
Igaz..nekem csak a kressz volt augusztusban...de november elejére már megvolt a jogsim is:P

Necrid^

Quote from: ShirahimeIgaz..nekem csak a kressz volt augusztusban...de november elejére már megvolt a jogsim is:P
Gondolom nem ekkor ultél elsöször kormány elött...

Shirahime

Quote from: NecridGondolom nem ekkor ultél elsöször kormány elött...
De...de:)
Csak szerencsém volt ennyi

Necrid^

Quote from: ShirahimeDe...de:)
Csak szerencsém volt ennyi
Remélem nekem is ilyen szerencsém és a vizsgáztatónak jóban lesz a feleségével amikor vizsgázok..

HVp213