Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Slayer_Ace

Grat blarke az 1800-hoz:appl:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Slayer_AceGrat blarke az 1800-hoz:appl:
loller :rolleyes: köszi :merci:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Máris 1800. Yippíííííí! Gratula! :appl:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberMáris 1800. Yippíííííí! Gratula! :appl:
Quote from: Slayer_AceGrat blarke az 1800-hoz:appl:
loller :rolleyes: köszi :merci:

és miazhogy máris. nem postoltam 2 napig, that is. :__devil:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Member

Quote from: blarkeloller :rolleyes: köszi :merci:

és miazhogy máris. nem postoltam 2 napig, that is. :__devil:
Észrevettem, majdnem megdöglöttem az unalomtól... Most, hogy Raggie és Ramiz vígan hancúroznak a seggig érõ hóban és Xaga StarCraftozik (:D), egyszerûen megszûnt az élet, kihal a Föld, nem terem virág (még "kis" sem :)).

Yakumo

1800? :eek: Te tényleg "cube" vagy! :lol: :D ;)
GRAT blarke!! :appl: :D

Xaga

Grat blarke az 1800hoz.

Moha

Grat Blarke az 1800-hoz!

Necrid^

Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Lythis

Grat Rage az avatarhoz!

Illetve a postfordulósoknak/postcountosoknak, a szülinaposoknak, meg a vizsgásoknak, és az aláírásosoknak, meg mindenkinek az utolsó itteni postom óta!

Congratz 2 U all!!

:appl::appl::appl:

Lt. Simoan Blarke

wow Rage! kawaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ^^ szép. :cool:

kösz Yakumo, Xaga, Moha, Necrid!

(Yakumo én is szeretlek :p nem tehetek róla, hogy nem tudok mást csinálni :D)

Necrid^

Moha

Grat Rage! Azt hittem, te is megrögzött "no avatar" emberke vagy, de úgy látszik, tévedtem. :) Tényeg cool avatar.

Member

Kuroi Tenshi

Grat blarke!

Quote from: blarkenem tehetek róla, hogy nem tudok mást csinálni :D)
Get a life :p

Necrid^

Grat Lythis uj avahoz!!:)

Member

Valóban, Grat Lythis! :appl: Egyre durvábbakkal kápráztatsz el minket! :)

Lt. Simoan Blarke

nice new ava you have, Lythis. az már más kérdés, hogy én falra tudok mászni az olyasmitõl, mint pl. a hetente új ava téma :p

Member

Neked mióta is ez az avád? Hmm... 3,5 fél hónap, asszem... Én addig maradok ennél, amíg totál meg nem gyûlölöm a Homunculusokat... (arra meg várhattok!)

Kuroi Tenshi

Grat a fórum tagjainak, hogy önmegtartóztatást gyakoroltak (az OT kivételével) abban a pár napban, amíg megint nem volt netem

Grat Member a 700hoz!
:appl:

Member

:merci:
Köszönöm!!!
Hamarosan hivatalosan is függõ leszek! :D :whoah:

Moha

Grat a 700-hoz Member!

Yakumo

Gratula Member a 700-hoz! :jee: :kiraly: Te mióta vagy Tag? :lol: :D (bocs)

Member

Quote from: YakumoGratula Member a 700-hoz! :jee: :kiraly: Te mióta vagy Tag? :lol: :D (bocs)
Amióta így neveztek el gimnázium elsõben! (Hogy miért, azt mind a mai napig homály fedi :)) Amúgy kösz :merci:. Korai volt, 750-nél elõléptetnek.

HVp213

BoldogSzülinapot Felsmuk!
edit: + -||-névnapot

Grat All!
+
Grat Yaku! :jee:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Yakumo

[SIZE="4"][COLOR="Red"]Boldog Születésnapot Felsmuk![/COLOR][/SIZE] :appl: :appl: :appl:
Barátunk a nagykorúság mezejére lépett:D Na jó, mostmár nézhetsz hentai-t:jee: Na jó, bocs túl késõ van már nekem:o :hahaha:

wow: Kösz Vili:jee: ;)

Moha

Boldog szülinapot Felsmuk! És egyben névnapot is, mert ha jól tudom, druszám vagy. ;) Jól összejött... együtt a kettõ. :D

Dreamcleaver

Felsmuk boldog születésnapot!

Yakumo grat az 1100-hez! :)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Yakumo

Quote from: MohaÉs egyben névnapot is, mert ha jól tudom, druszám vagy. ;) Jól összejött... együtt a kettõ. :D
Figyeltétek az enyhe célzást? :D [SIZE="4"][COLOR="Lime"]Boldog Névnapot Moha-Mester!:D [/COLOR][/SIZE] :appl: :appl: :appl:
Azért zöld, mert a moha............:D [SIZE="4"][COLOR="Red"]Boldog Névnapot Felsmuknak is[/COLOR][/SIZE]:D Jóvan késõ van^^ Moha szólt:D
Kösz Dremcleaver!

Moha

Quote from: YakumoFigyeltétek az enyhe célzást? :D [SIZE="4"][COLOR="Lime"]Boldog Névnapot Moha-Mester!:D [/COLOR][/SIZE] :appl: :appl: :appl:
Felsmuknak már nem is kívánsz? :ejnye:
Amúgy :merci: