Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

HVp213

Quote from: Raggie GordonHVp213:Az elsüvítés tényleg megtörtént, nem gyõzöm minden postfordulónál hangsúlyozni, hogy észre sem veszi az ember ilyen jó társaságban, nem?!
Ahhogy mondod! :tezsvir:
Már régóta olvastam ezt a FÓRUM-ot, (mellesleg nektek (MOHA) köszönhetem többbek közt a kawai kis LH game-t :p), akkor majdnem elgyengültem s már akkor FÓRUM lakóvá váltam aztán visszafogtam magam, nem volt túl sok értelmes mondanivalóm (most sincs vmi sok látszik is a LoL topicon  :rolleyes: )
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Raggie

Quote from: HVp213Ahhogy mondod! :tezsvir:
Már régóta olvastam ezt a FÓRUM-ot, (mellesleg nektek (MOHA) köszönhetem többbek közt a kawai kis LH game-t :p), akkor majdnem elgyengültem s már akkor FÓRUM lakóvá váltam aztán visszafogtam magam, nem volt túl sok értelmes mondanivalóm (most sincs vmi sok látszik is a LoL topicon  :rolleyes: )
Miaz, hgy nincs!? Ennyi király fárasztó viccet már régen nem olvastam! :D Grat hozzá! Meg a hamarosan elkövetkezõ 100-as postfordulóhoz!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Damnatus

Kösz Meske, Rounin, Raggie!

Rounin

Quote from: Raggie GordonJa, ha ketten összefognánk pont kijönne belõle egy jó kis postmonster! :D

/me Soridannal ölt kart :P Akkor shimán megvagyok. :lazza:

És természetesen a szokásos módon megint elfelejtettem megköszönni -.- Reggel még korai lett volna, mostanra meg majdnem késõ :)

Mindenkinek köszönöm, hogy figyeltek rám, mondanivalómra, kicsiny lelkem minden látható rezdülésére. Nélkületek talán másik fórumot rombolnék.

Arigatou -.-

Necrid^

Grat Damnatus a 2000-posthoz :jee:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Damnatus

HVp213

Quote from: Raggie GordonMiaz, hgy nincs!? Ennyi király fárasztó viccet már régen nem olvastam! :D Grat hozzá! Meg a hamarosan elkövetkezõ 100-as postfordulóhoz!
Kössz! Kössz! E már kezd sokk lenni! (még a végén kitiltanak mert soxor használom "beszélgetésre" a Grat topic-ot :p)
De már senkinek sincs forduloja v egyebe amire nem Grat-oltam (amirõl tudok), úgyhogy Grat ZSOZSO-nak ill. az összes MODERATOR-nak (Chronos, McDouglas, Shiroi, Shadowolf) ezért a remek FÓRUM-ért & a kellemes légkörért amit megpróbálnak fentartani nekünk! :merci:

(Lássátok így kell nyalni a vezetõségnek... )
Csak vicc volt Tényleg Köszönöm!
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Pirula

Grat Thomasson88 a 100hoz!
Grat Rounin az 1200hoz!
Grat Damnatus a 2000hez!
Grat Raggie Gordon 800hoz!
Aki megfejti hogy kinek a hozzászólását nyúltam le, kap tõlem egy kakasos nyalókát a legközelebbi meeten amin megjelenek.

Rounin

Csak Meskére tudok tippelni o.o Kicsit módosítva, mert TurboK kihagyva (a számok és hoz hoz hez hoz adott tippet) Eltaláltam? :)

:merci: btw

Edit: Rin is kimaradt...

Fazék

Boldog Születésnapot Angel! :)

Boldog születésnapot uWeapon és Darkstar! :)

HVp213

Boldog Szülinapot Angel & Darkstar!

Baldy

Boldog szülinapot Mindháromnak :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Necrid^

Boldog Születésnapot Angel és Darkstar  :jee:

Moha

BoLdOg SzÜlEtÉsNaPoT Angel és Darkstar!

Relunx

Grat Postmonster-séghez Damnatus!
Gratulálok Raggie Gordon a 800-hoz!
Boldog Születésnapot Angel!
Boldog születésnapot uWeapon
Boldog születésnapot Darkstar!

Relunx

HVp213

Grat Moha a 2600-hoz! Csak így tovább! (Még többet a LoL tpic-ba :jee: )

Necrid^

Grat Moha a 2600-posthoz! :jee:  (postmonster után mi jón? :rolleyes: )

Rounin

Quote from: NecridGrat Moha a 2600-posthoz! :jee:  (postmonster után mi jón? :rolleyes: )

Lord of The Board ;)

Boldog Születésnapot Angel, és
boldog születésnapot Darkstar!!!

Sokat, boldogat, nagyobbat :)

/me fellõ egy marék összespórolt rakétát ;) (rég volt már)

Djinn

Boldog szülinapot Angel, Darkstar és uWeapon!! :)
Gratulálok Moha a 2600-hoz!  :jee:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Damnatus

Boldog születésnapot Angel! :)
Boldog születésnapot uWeapon!
Grat Moha az 2600-hoz!
Köszönöm Pirula, Relunx!

Itachi

Boldog Születésnapot Angel és Darkstar! :)
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Fenrir

Boldog születésnapot Angel! Boldog születésnapot Darkstar!
Grat Moha az 2600-hoz!
 :jee:
For those who seek perfection there can be no rest in this side of the grave.

Darkstar

Köszönöm mindemkinek. :merci:   Végre megvan a 18!  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Pirula

Boldog szülinapot Angel és Darkstar!
Mohának pedig grat a 2600-hoz!
edit: Nomeg HVp213-nak a századikhoz!

Ramiz

Éljen Darkstar! Meglátod milyen nagy királyság a pofájába tolni a személyit a kocsmában a sok mocskos rohadéknak, aki nem akar piát adni a szegény szomjazó gimnazistáknak! :D :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Darkstar

:merci: Pirula és Ramiz.

Quote from: RamizÉljen Darkstar! Meglátod milyen nagy királyság a pofájába tolni a személyit a kocsmában a sok mocskos rohadéknak, aki nem akar piát adni a szegény szomjazó gimnazistáknak! :D :lazza:

Már alig várom.  ;)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

BSZ Angel és Darkstar!

Meske

BoLdOg SzÜlInApOt Angel, Darkstar és uWeapon!!

GRAT TESÓ A 2600HOZ!!!

Grat HVp213 a 100hoz!

Quote from: PirulaAki megfejti hogy kinek a hozzászólását nyúltam le, kap tõlem egy kakasos nyalókát a legközelebbi meeten amin megjelenek.
Tuti, hogy az enyémet, mivel én nem szoktam kötõjelet tenni a szám és a hoz, hez, höz között... :p

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Cobra

Boldog születésnapot Angel, Darkstar.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Bill

Boldog szülinapot Rin!
Grat Rounin az 1200-hoz!
Grat TurboK az avatarodhoz!
Grat Damnatus a 2000-hez!
Grat Raggie Gordon 800-hoz!
Boldog születésnapot Angel!
Grat Moha a 2600-hoz!
(Ha kicsit megkésve is, de grat! :DRemélem senkit sem hagytam ki!)

Quote from: RamizÉljen Darkstar! Meglátod milyen nagy királyság a pofájába tolni a személyit a kocsmában a sok mocskos rohadéknak, aki nem akar piát adni a szegény szomjazó gimnazistáknak!
Ezt aláírom, felemelõ érzés!:D
"I think he had a connection to his audience that was very, very deep. His music is powerful, very intense. That sort of power is rare. You hate to lose somebody like that, someone who keeps the music alive and moving ahead. Not many guys like him come along."
   - Bruce Springsteen [Kurt Cobainrõl]